Kızlar BAKÜ de yaşayan Türk var mı ?

Baküde yaşayan hatunlarr bayramınız mübarek olsun yine gurbette bir bayram daha..

Taana buluşma fikri çok güzel...Isteyen arkadaşlar yazsın. .çoğunluk sağlaninca yer ayarlayıp bulusabiliriz..

Bende herkesin bayramını kutluyorum kızlar.bizde bayramı bakude geçirenlerdeniz:KK43: hiç bayram gibi değil Türkiyeyi özledim:KK43:((( Buluşmak iyi olur benimde burda dogru dürüst arkadaşım hiç yok

kızlar yapabilirseniz buraya bi anket yapalım facebooktaki etkinlikler gibi mesela. herkesin gelebileceği bi yer ayarlayalım gelmek isteyenler gelsin hepimizde bu yalnızlıktan kurtulalım ne dersiniz:)

Merhaba, kızlar bende Bakü'ye geleli tam 1 ay oldu kendime arkadaş arıyorum burayı hiç sevmedim :KK43: özelden yazarsanız buluşabiliriz pofff üstüne ayagımı kırdım

Selam kizlar.sikintidan bunalanlardanim.bulusup tanisalim diyorum bende...
Targovi de biryerde uzlasip toplanmaya ne dersiniz?

maya ne dersiniz? Merkezi bi yerde.
Mado kafe ye ne dersiniz?
Baküde yaşayan hatunlarr bayramınız mübarek olsun yine gurbette bir bayram daha..

Taana buluşma fikri çok güzel...Isteyen arkadaşlar yazsın. .çoğunluk sağlaninca yer ayarlayıp bulusabiliriz..

Merhaba, kızlar bende Bakü'ye geleli tam 1 ay oldu kendime arkadaş arıyorum burayı hiç sevmedim :KK43: özelden yazarsanız buluşabiliriz pofff üstüne ayagımı kırdım

kızlar özelden yazmayı beceremıyorum bend

targovırdakı madoda bulusabılırız bu sıtede lıste yapmayı bılen arkadas var mı ne zamandır bakudeyız evlımıyız ne ıs yapıyoruz ve ısımlerımızın oldugunu bır lıste hazırlayalım hem smdıden tanısmıs oluruz hemde bulusmak ıcın zaman ayarlayalım...

kızlar özelden yazmayı beceremıyorum bendoluruz
ovırdakı madoda bulusabılırız bu sıtede lıste yapmayı bılen arkadas var mı ne zamandır bakudeyız evlımıyız ne ıs yapıyoruz ve ısımlerımızın oldugunu bır lıste hazırlayalım hem smdıden tanısmıs oluruz hemde bulusmak ıcın zaman ayarlayalım...

Kizlar yarin cuma gunu namli kebabin yanindaki madoya kimler gelebilir desek kac kisi oluruz.birde birbirimizi nasil taniyacagiz:)saat 14:00 uygun olur mu?

Merhaba ben de 2 aylık kızımla geldim Bakü'ye. Ìyiki kızım var yoksa ben de tek başıma çok sıkılırdım. Bebeğini burada büyüten annelerden yardım istiyorum aşı sistemi burada nasıl ve hangi hastanede aşılarını yaptırdınız. Bu ayın sonunda üçlü karma yaptıracaģız.

Kizlar yarin cuma gunu namli kebabin yanindaki madoya kimler gelebilir desek kac kisi oluruz.birde birbirimizi nasil taniyacagiz:)saat 14:00 uygun olur mu?

iste dedigim gibi bir liste yapalim birazcik buradan tanisalim sonrada gorusuruz diyorum... bu arada yer iyi ben gelirim...

kızlar özelden yazmayı beceremıyorum bend

targovırdakı madoda bulusabılırız bu sıtede lıste yapmayı bılen arkadas var mı ne zamandır bakudeyız evlımıyız ne ıs yapıyoruz ve ısımlerımızın oldugunu bır lıste hazırlayalım hem smdıden tanısmıs oluruz hemde bulusmak ıcın zaman ayarlayalım...
Evet bulusmak iyi olur da burada bole haberlesmek cok zor oluor nasil yapicazz:KK66:

:) Merhaba tabiki buluşup tanışmak isterim ancak şu an ayak parmagım kırık cıkamıyorum, özelden yazamadım becerebilirsem oradan konusalım

Kızlar facebookta ' Çiçekler buluşuyor ' adlı gurup kurdum bizim için orada toplanabiliriz :) Bekliyorum 5 dk hazır

Kızlar mrb. buluşalım da nasıl olacak? facebook grubu iyi fikir ama yazdım çıkmadı öyle bir grup.

X