Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baküde yaşayan hatunlarr bayramınız mübarek olsun yine gurbette bir bayram daha..
Taana buluşma fikri çok güzel...Isteyen arkadaşlar yazsın. .çoğunluk sağlaninca yer ayarlayıp bulusabiliriz..
Merhaba, kızlar bende Bakü'ye geleli tam 1 ay oldu kendime arkadaş arıyorum burayı hiç sevmedim özelden yazarsanız buluşabiliriz pofff üstüne ayagımı kırdım
Selam kizlar.sikintidan bunalanlardanim.bulusup tanisalim diyorum bende...
Targovi de biryerde uzlasip toplanmaya ne dersiniz?
kızlar özelden yazmayı beceremıyorum bendoluruz
ovırdakı madoda bulusabılırız bu sıtede lıste yapmayı bılen arkadas var mı ne zamandır bakudeyız evlımıyız ne ıs yapıyoruz ve ısımlerımızın oldugunu bır lıste hazırlayalım hem smdıden tanısmıs oluruz hemde bulusmak ıcın zaman ayarlayalım...
Kizlar yarin cuma gunu namli kebabin yanindaki madoya kimler gelebilir desek kac kisi oluruz.birde birbirimizi nasil taniyacagiz:)saat 14:00 uygun olur mu?
Evet bulusmak iyi olur da burada bole haberlesmek cok zor oluor nasil yapicazzkızlar özelden yazmayı beceremıyorum bend
targovırdakı madoda bulusabılırız bu sıtede lıste yapmayı bılen arkadas var mı ne zamandır bakudeyız evlımıyız ne ıs yapıyoruz ve ısımlerımızın oldugunu bır lıste hazırlayalım hem smdıden tanısmıs oluruz hemde bulusmak ıcın zaman ayarlayalım...
cep numaralarimizi veririz herhalde birbirimizeEvet bulusmak iyi olur da burada bole haberlesmek cok zor oluor nasil yapicazz
:) Merhaba tabiki buluşup tanışmak isterim ancak şu an ayak parmagım kırık cıkamıyorum, özelden yazamadım becerebilirsem oradan konusalımSelam kizlar.sikintidan bunalanlardanim.bulusup tanisalim diyorum bende...
Targovi de biryerde uzlasip toplanmaya ne dersiniz?
Canım Çiçekler buluşuyor diye facede grup actım oraya gelebilirsinmaya ne dersiniz? Merkezi bi yerde.
Mado kafe ye ne dersiniz?