Buraya yerleşeli pek olmadı ama alışamadım sanki çoookkkkk canım sıkılıyo
Kızlar BAKÜ de yaşayan Türk var mı ?
canım ben ben anca 3 ay sabredebildim orada yaşamaya tamam şehir olarak güzel bi yer olabilir ama insanlık adına hiç bişe yok ben hiç memnun kalmadım üç ayım bana üç yıl gibi geldi kimselere güvenemiyosun öyle türkiyedeki gibi komşulukda bulamazsın oralarda..
aynen canım komşuluk adına hiç bişey yok kimselere güvenemiyosun aynen türk olduğun anlaşılınca birse üç geçiriyolar canım tabi bana sökmüyoduda :))) allah sana kolaylık versin canım ben gencede oturdum baküye bi kere gittim hamilesin oranın hastaneleri nasıl gencede ben bi hastaneye gittim hayvan bağlasan durmaz denecek bi yer hersey eski püskü valla ben türkiyenin taşına topragına kurban olayım ülkemizin kıymetini bilelimCanım ya ben hala alışamadımbide bebek bekliyorum şimdi. Komşuluk sıfır. Bide alışveriş yaparken Türk olduğumu anlayınca hemen fiyatlar kabarıyor. Ama alışmam gerek buraya kendimi telin etmeye çalışıyorum sürekli :)
aynen canım komşuluk adına hiç bişey yok kimselere güvenemiyosun aynen türk olduğun anlaşılınca birse üç geçiriyolar canım tabi bana sökmüyoduda :))) allah sana kolaylık versin canım ben gencede oturdum baküye bi kere gittim hamilesin oranın hastaneleri nasıl gencede ben bi hastaneye gittim hayvan bağlasan durmaz denecek bi yer hersey eski püskü valla ben türkiyenin taşına topragına kurban olayım ülkemizin kıymetini bilelim
Memleke gitmiştim orda kaldım bayağı. 3 haftadır burdayım hastane araştırıyorum ya bir kişi de şu hastaneye git demez mi. Kimsenin birşeyden haberi. Hangi hastane iyidir diye fikir veren bile yok. Bakıcam artık doktoru hastanesi nasıl ; ona göre belki de annemlerin yanına giderim doğum için :) Allah yardımcım olur da inşallah iyi bi hastane bulurum.
Selam ben de bakude yasiyorum.2.cocugumu burda dogurdum.isterseniz size yardimci olbilirm bu konuda
kizlar bende bakude yasiyorum esim azeri evlendigim beri buradayim bende patliyorum evde oturmaktan...
taanacım doktora gittinmi hiç baküde tavsiye edebileceğin ii bir doktor hastane varmı
gittim canım baküde baya bir doktora gittim hepsi aynı şeyi diyor sorun yok beklemekte yarar var dedi en son doktorbanada tavsiye edilen bir doktor var nerimanaovda oksijen klinikası var orada kadın doğum uzmanı hacettepe mezunu doktor hakan tanrıverdi var memnun kaldım ben yani bayada türk hastası var
inşallah dediği gibi olur da çok geçmeden bebişin gelir canım. peki hastane özel mi? şartları nasıl temizmi modernmi? birde doktor türkmü? isim öyle gibi geldide. benim hiç bir fikrim yok doktorla ilgili burda. ben hamile kalırsam ciddi ciddi takip edicek bi doktor istiyorum birde doğumuda burda yapmayı düşünüyorum. bakalım bi araştırayım bu doktoru.çok sağol canım
evet doktor turk bayada temiz ve güzel bir yer özel hastane...burada hepsinin parasıda aynı ilk gittiğinde doktora yazılmak ve ultarosona manat verdim daha sonra sadece ultrason parası veriyorsun...