Kızlar BAKÜ de yaşayan Türk var mı ?

Buraya yerleşeli pek olmadı ama alışamadım sanki çoookkkkk canım sıkılıyo

Ben orada yaşamıyorum yaşayan da tanımıyorum ama neden alışamadın.. bana hep yaşanılası bir yer gibi geliyordu

Azeri arkadaşlarım anlatırdı,çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum..değil mi :26:

Canım ya yirmi gün falan oldu geleli. Evde oturuyorum sürekli. İki veya üç kez çıktım dışarı. Tamam güzel şehir ama hiç arkadaşım yok. İnsan sohbet edecek birini arıyo.

Kızlar BAKÜ de yaşayan Türk var mı ?

canım ben ben anca 3 ay sabredebildim orada yaşamaya tamam şehir olarak güzel bi yer olabilir ama insanlık adına hiç bişe yok ben hiç memnun kalmadım üç ayım bana üç yıl gibi geldi kimselere güvenemiyosun öyle türkiyedeki gibi komşulukda bulamazsın oralarda..

Canım ya ben hala alışamadım bide bebek bekliyorum şimdi. Komşuluk sıfır. Bide alışveriş yaparken Türk olduğumu anlayınca hemen fiyatlar kabarıyor. Ama alışmam gerek buraya kendimi telin etmeye çalışıyorum sürekli :)

aynen canım komşuluk adına hiç bişey yok kimselere güvenemiyosun aynen türk olduğun anlaşılınca birse üç geçiriyolar canım tabi bana sökmüyoduda :))) allah sana kolaylık versin canım ben gencede oturdum baküye bi kere gittim hamilesin oranın hastaneleri nasıl gencede ben bi hastaneye gittim hayvan bağlasan durmaz denecek bi yer hersey eski püskü valla ben türkiyenin taşına topragına kurban olayım ülkemizin kıymetini bilelim

Memleke gitmiştim orda kaldım bayağı. 3 haftadır burdayım hastane araştırıyorum ya bir kişi de şu hastaneye git demez mi. Kimsenin birşeyden haberi. Hangi hastane iyidir diye fikir veren bile yok. Bakıcam artık doktoru hastanesi nasıl ; ona göre belki de annemlerin yanına giderim doğum için :) Allah yardımcım olur da inşallah iyi bi hastane bulurum.

allah yardımcın olsun canım bir nefeste doğum yapmayı nasip etsin rabbim inşallah yok canım yok ya hastahane adına hiç bişer yok ya belki çok iyi hastanelerde vardır bilemem ama orda hastaneye gitmek bile paraya bakar hörmet eylersen her işin ileri gider ben bunu anladım orda sen en iyisi türkiyeye annenlerin yanına git hem iyi bir hastene de doğumunu yaparsın canım

Selam ben de bakude yasiyorum.2.cocugumu burda dogurdum.isterseniz size yardimci olbilirm bu konuda

Merhabalar. Ben Azerbaycanlıyım. Lenkeran ilinde yaşıyorum. Baküde okudum. Ve ablamlar dahil akrabalarımızın çoğu Baküde yaşıyor. Arkadaşın biri kötülemiş Baküyü. Türk olduğunuzu anlayınca fiyatlar kalkıyor felan fülan diye. Arkadaşım, ben Türkiye geliniyim. Şuanda nışanlıyım. Türkiyeye bir kez geldigimde yurtdışından olduğumu bilince orda sizinkiler de fiyatları kaldırmışlardı ama. Hem de nasıl. İyi ki nışanlım ve görümcem yetişdiler. Hatta şirket büyüğüne kadar buldular elemanı şikayet ettiler. Eleman da sonunda itirfa etdi bakdım yabancı belki parasını biraz çok alırım diye :)) Yani demem o ki, kötü insan her yerde kötüdür. İyi insan her yerde iyidir. O milletle falan değişmez. Yaşanılan yere göre de değişmez. O insanın kendi vicdanına kalmış. Hamile arkadaşım, Baküde iyi hastaneler var. İster devletde ister özelde. Benim ablam da şuanda hamile. Beniimle iletişime geç. İyi bir doktoru da var. İstersen adresini ögrenirim. Gidersin o doktorun yanına. Ablamın ilk çocugunu da o doktor bakdı. Yani sorunsuz falan gayet güzel bi dogum oldu. Ve çok iyi bir hasta hanede. Doktorun ismi İrade hanım. Ayrıca Baküde yaşamasam şuanda bile yardımçınız ola bilirim. Sık sık gelirim Baküye. Misafirimiz sayılırsınız. Kimse de size hiç biçey diyemez gözünü oyarım. Ne yardıma ihtiyacınız olsa hep yanınızdayım. Sevgiler.

Arkadaşım merhaba,

Bende birkaç ay sonra Bakü ye yerleşeceğim. Eşimin işleri sebebiyle. ama bebeği burada doğurmayı düşünüyorum.netleştiği takdirde iletişime geçelim.benimde tanıdığım kimse yok..
sevigler

taanacım doktora gittinmi hiç baküde tavsiye edebileceğin ii bir doktor hastane varmı

gittim canım baküde baya bir doktora gittim hepsi aynı şeyi diyor sorun yok beklemekte yarar var dedi en son doktor banada tavsiye edilen bir doktor var nerimanaovda oksijen klinikası var orada kadın doğum uzmanı hacettepe mezunu doktor hakan tanrıverdi var memnun kaldım ben yani bayada türk hastası var

inşallah dediği gibi olur da çok geçmeden bebişin gelir canım. peki hastane özel mi? şartları nasıl temizmi modernmi? birde doktor türkmü? isim öyle gibi geldide. benim hiç bir fikrim yok doktorla ilgili burda. ben hamile kalırsam ciddi ciddi takip edicek bi doktor istiyorum birde doğumuda burda yapmayı düşünüyorum. bakalım bi araştırayım bu doktoru.çok sağol canım

evet doktor turk bayada temiz ve güzel bir yer özel hastane...burada hepsinin parasıda aynı ilk gittiğinde doktora yazılmak ve ultarosona manat verdim daha sonra sadece ultrason parası veriyorsun...

of kızlar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı tabikide daha çok var ama yaptım

evet doktor turk bayada temiz ve güzel bir yer özel hastane...burada hepsinin parasıda aynı ilk gittiğinde doktora yazılmak ve ultarosona manat verdim daha sonra sadece ultrason parası veriyorsun...

senden arada fikir almak isterim taana bu konularla ilgili çok teşekkür ederim sanırım hakan beye giderim ilk olarak. peki hiç beğendiğin kadın doktor varmıydı?birde ayıptır sorması genelde ne kadar ücret alıyolar onuda öğreneyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…