Çok tatlısın yaaaamerhaba kizlar biz diger kizlarla birlikte iki kez bulustuk ucuncuye bu persembe hazirlaniyoruz yok mu bize katilan...
:) yeni gelenler bizi bulur sanırımburayi tukettik galiba :)
Slmlar bende nerimanovda oturuyorum 14 aylık bi kızım var bende cok sıkıldım yalnızlıktanNerimanov da oturan varmı....arkadaş arıyorum kendime ve oğluma..2 yaşında olusum..geleli iki ay oldu..çok sıkıldık biz yalnızlıktan ..
Canım ben Elvan artık Baküde değilim ancak arkamda bıraktığım mükemmel bir gurup var çocuklular hamileler o kadar tatlılar ki arkadaşlarıma katılabilirsin. Facebookta Çiçekler buluşuyor gurubuna katıl seni hemen içlerine alırlar sen hemen gel ben seni alırımSlmlar bende nerimanovda oturuyorum 14 aylık bi kızım var bende cok sıkıldım yalnızlıktan
Canım Merhaba, ben artık türkiye ye döndüm ancak o kadar güzel bir grup bıraktım ki orada hala görünce gözlerim doluyor onlarla buluşabilirsin. facedeki Çiçekler buluşuyor grubuna üye ol orada hepsine ulaşırsın ben haberdar ederim arkadaşlarımamerhaba kizlar bende bakudeyim 2 yildir. tesadufen gordum forumu. Havalar isiniyor bulusup tanisalim. Evde otur otur nereye kadar??
Sana iyi şanslar oradan eklerim seni.. Eminim çok mutlu olacaksınFace de buldum grubu en kisa zamanda tanisiriz bulusuruz umarim.
ekIeyeIi kac gun oIdu faceteki grubu ama yonetici beni haIa aImadifacedeki grubumuza katıl cnm neden sıkılıyosun tek başına
Canım facedeki grubun adı ne...Bende Eylül de ordayımcanim
ekIeyeIi kac gun oIdu faceteki grubu ama yonetici beni haIa aImadi.okadar sevindim ki boyIe bi grup buIdum die sevincten afaIIdim gruptakiIerden ona arkadasIik istegi gonderdim buna mesaj yazdim derken bisuru kisiye mesajda yazdim ama kimse yine de beni gormedi.rica etsem sen soyIermisin beni de ekIesinIer artik.sen de bu mesajimi gormezsen artik
cicekler bulusuyorCanım facedeki grubun adı ne...Bende Eylül de ordayım