- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
bu arada ben bu sitede yeniyim nasıl konu açıcam ben ya :)) yeni knu açmak istiyorumda
bu arada ben bu sitede yeniyim nasıl konu açıcam ben ya :)) yeni knu açmak istiyorumda
cam saklama kaplarında kavonozlarda canım en sağlıklı olanıda bu:))
Tabiki buzdolapta akdeniz bölgesinde bunları süslü kavonozlu raflarda tutamazsınız,kurtlanır ,bilesiniz
ben tupperware in saklama kavanozlarını kullanıyorum, camda bile böceklenmeyi önleyemedim, malum nemli bir bölgede yaşıyoruz. ayrıca görüntü açısından da dekoratif, ortaya koysan bile göze batmıyorlar. pahalı ama değer, tavsiye ederim...
onlarda çok pahalı canım yaa..cep yakıyo valla..sonuçta plastik değmez diye geçiyo aklımdan..
arkadaşlar bana evlenirken annem bez torba dikmişti onların içleri beşer kilo alıyor malum ankara soğuk memleket benimki salonda konsolun içinde duruyor torbalar mutfakta bir dolabıma da cam kavanozlar aldım cicili bicili birer kilo alıyor bittikçe salondan getirip dolduruyorum .şimdiye kadar hiç böceklenme yaşamadım
ben tupperware in saklama kavanozlarını kullanıyorum, camda bile böceklenmeyi önleyemedim, malum nemli bir bölgede yaşıyoruz. ayrıca görüntü açısından da dekoratif, ortaya koysan bile göze batmıyorlar. pahalı ama değer, tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?