Eşiniz sağlıkçı mi kesin test bozuktur diye düşünmüştüm ben. Ama insan yinede bı acaba diyoEşime gösterdim. Bu test negatif diyor. Kuruma çizgisi oluşmuş.
Hayır sağlıkçı değil de. Kaç yıldır. Her ay test yapıyoruz. Tecrübeli oldu kendince.Eşiniz sağlıkçı mi kesin test bozuktur diye düşünmüştüm ben. Ama insan yinede bı acaba diyo
Hemen olan çizgiyse umut var.Ama hemen olan bir cizgiydi. 10 dk içinde. Çok bekletmiyorum ben testleri. Hatta beş dk içindeyken de var olabilir ama en fazla on. Tabi bende buna umutlanmadim ama değişik geldi
İnşallah bakalım iki gün sonra falan yenilerim çok teşekkür ederim sorularıma falan yardımcı oldunuz inşallah hayırlı haberim olurHemen olan çizgiyse umut var.
İnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.İnşallah bakalım iki gün sonra falan yenilerim çok teşekkür ederim sorularıma falan yardımcı oldunuz inşallah hayırlı haberim olur
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.
Canım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsaÇok teşekkür ederim inşallah
İnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.
Canım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsa
Erken gebelik mi yaptınCanım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsa
Evet canımErken gebelik mi yaptın
İnşallah pozitife döner adet gününün geçmesini bekleyeceksin artıkEvet canım
Öyle gözüküyor inşallah hayırlısı bakalımİnşallah pozitife döner adet gününün geçmesini bekleyeceksin artık
Sonucunuz nedir ne yaptınızÖyle gözüküyor inşallah hayırlısı bakalım
Hala regl olmadım gecikmede 2.günüm bugün bide akıntım yok denecek kadar. Sanki regl günüm geçti ve olmicam artık gibi.. hapların etkisi mi bilmiyorum. Bide dudagimdan ucukta çıktı stres mi artık ne bilmiyorum beklemek ne kötü şeymişSonucunuz nedir ne yaptınız
Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum. UmutluyumHala regl olmadım gecikmede 2.günüm bugün bide akıntım yok denecek kadar. Sanki regl günüm geçti ve olmicam artık gibi.. hapların etkisi mi bilmiyorum. Bide dudagimdan ucukta çıktı stres mi artık ne bilmiyorum beklemek ne kötü şeymiş
İnşallah ayy bende umutlaniyorum ama korkuyorum da. Sabah bidaha test yapicam ilk idrarla. Sabahtandir baş dönmem var regl sancısı gibi sancilandim ama geri geçiyor bayağı bir olmuyor sonra yine geliyor. Regl olacağım zaman tüm gün gelirdi nerdeyse o ağrı sankiHayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum. Umutluyum
Adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Adet gecikmesi olduğu sürece umut var. Test görseli paylaşın muhakkak yarın.İnşallah ayy bende umutlaniyorum ama korkuyorum da. Sabah bidaha test yapicam ilk idrarla. Sabahtandir baş dönmem var regl sancısı gibi sancilandim ama geri geçiyor bayağı bir olmuyor sonra yine geliyor. Regl olacağım zaman tüm gün gelirdi nerdeyse o ağrı sanki
Tamam tamam atarım mutlakaAdet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Adet gecikmesi olduğu sürece umut var. Test görseli paylaşın muhakkak yarın.
İlk idrarimla yaptığım test pozitif ama bir saat sonra başka markayla yaptığım test negatifTamam tamam atarım mutlakainşallah bir sürpriz olur benim için dua et lütfen
BENCE HAMİLESİNİZ, kaset test de yapın ve ya hiç beklemeyn kan vermeye gidinİlk idrarimla yaptığım test pozitif ama bir saat sonra başka markayla yaptığım test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?