Kızlar bakın çabuk

BENCE HAMİLESİNİZ, kaset test de yapın ve ya hiç beklemeyn kan vermeye gidin
Bilmiyorum ki çok üzüldüm basım dönüp duruyodu bugün yapayım dedim. Sonuç ortada. Kaset testi ilk idrarla yapmak zorunda değilim dimi. Sonra WC ihtiyacim geldiğinde yapsam

Bilmiyorum ki çok üzüldüm basım dönüp duruyodu bugün yapayım dedim. Sonuç ortada. Kaset testi ilk idrarla yapmak zorunda değilim dimi. Sonra WC ihtiyacim geldiğinde yapsam
onu bilmiyorum yanlıs yönlendirmeyim, yarın sabahı bekleyip iki testi de ilk idrarla tekrar yapın kan vermeyecekseniz

Çok karışık bi durumdasınız. Bence var ya
İnşallah vardır canım üçüncüye bir test daha yaptım oda gölgelik vardi resimde cikmiyor ama gölgesi vardı bide hepsi farklı markalar aynı marka değil. Pts kana giderim regl olmazsam

İnşallah vardır canım üçüncüye bir test daha yaptım oda gölgelik vardi resimde cikmiyor ama gölgesi vardı bide hepsi farklı markalar aynı marka değil. Pts kana giderim regl olmazsam
Hadi inşallah var gibi canım. Pazartesi haberini bekliyorum. Aile hekime gidersen barkodun resmini çekmeyi unutma

Hadi inşallah var gibi canım. Pazartesi haberini bekliyorum. Aile hekime gidersen barkodun resmini çekmeyi unutma
Sanırım barkodlu olmuyodu sağlık ocağında ama yinede sorarım canım öğleden sonra cikiyor arayıp haber veriyolar. Çok teşekkür ederim canım Hayırlı haberler gelir inşallah

Kalktigimdan beri bacağım ağrımaya başladı sırtımda hafif ağrı var umarım psikolojik değildir bu yaşadığım hatta biara regl olucam sandım yenice böyle azar azar akıntım gelmeye başlamış. Şimdiye kadar akıntım yoktu nerdeyse. Senide rahatsız ediyorum yazıp duruyorum kusura bakma hakkını helal et.

Yok canım hiç önemli değil. Ne güzel belirtilerin var. Ben umutluyum senden. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum da. Bizim aile hekimde barkod veriyor hemşireye veriyoruz kan tüpüne yapıştırıyorlar vermeden resim çekiyorum hep. E nabıza geç düşüyor çünkü. Bizde aramazlar hiç

Yaa çok iyiymis ben hiç o yapıştırdigi şeye bakmıyodum. Belirti mi bilmiyorum ki geri geçiyor ağrılar sanki regl olucam diyorum korkuyorum da sanki testler yanlismis gibi hissediyorum bilmiyorum kan verdiğim zaman bakarım o barkoda çok teşekkür ederim.

Barkodun resmini çekince halk sağlığı laboratuvarı sonuç yazıp öğrenebilirsin. Belirtilerin çok açık. Pozitif.

Ben test yapana kadar hep adet belirtim vardı. Ağrılarım aynıydı. Ne zaman kesinleşti hamile olduğum o zaman geçti belirtiler
Doğrudur canım inşallah benimde öyle olur Pts ye kadar sabretmeyi düşünüyorum Pts gider kan veririm . Regl gecikmesinin 6.gunu olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…