Bende de adetten 3 gün önce geldi leke 3 gün sürdü bı anda kanamaya döndü ondan önce testlerim aşırı silikti dijital gebelik testim negatifti 3 test kanama bitti 2 gün bile sürmedi adettin 7.gunu dijital gebelik testi yaptım pozitif çıktı dünde kanama oldu bı anda gittim daha önce gittiğimde kan almadı bu sefer aldı 316 ama çok düşük değer dediAmin canım benim inşallah
Evet Fransa'da yaşıyorum kabul etmiyecem tabiki bekleyecemPeki neden oluyormuş doktor birşey dedi mi bir de Fransa’da mı yaşıyorsun bende burda yaşıyorum ve doktorlar değer düşük olduğunda hemen ilaç verip gebeliği sonlandırmak istiyorlar eğer sana öyle birşey dedilerse sakın yapma derim biraz daha bekle belki değerin yükselir Allah bilir canını sıkma
Kaç dakika da bu çizgiyi gördün canımİnfluenza oldum ve malesef bir sürü hap verdi dün sabah kan testim negatif olunca bu sabah hapları içtim fakat içim hiç rahat etmedi. Çatlamam muhtelemen 31 ocak. Bu şekilde çıktı predictor early bu markadan daha önce hiç pozitif görmedim hep doğruyu gösterdi ama sizce var mı? Yarın sağlıkocağında test vereceğim
7 dk filan önce çook ince hafif şekilde belirdi gördüm sonra gittikçe bu hale geldi bu markada hiç böyle olmamıştı beklese dahi olmamıştı o yüzden şaşırdım. Geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu bu ay 2. BakalımKaç dakika da bu çizgiyi gördün canım
Olabilir belkide canım adetine kaç gün var7 dk filan önce çook ince hafif şekilde belirdi gördüm sonra gittikçe bu hale geldi bu markada hiç böyle olmamıştı beklese dahi olmamıştı o yüzden şaşırdım. Geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu bu ay 2. Bakalım
4 gün var canımOlabilir belkide canım adetine kaç gün var
Ben burda çok okudum kanda negatıf idrar da pozıfı hamile olanları bence bekle gününü gününde tekrar test yap eğer negatifse sonra ilaçları kullan istersen nolur nolmaz4 gün var canım
Tabi buyurunSize bir şey sorabilir miyim?
Evet yarın kan sonucuna göre kullanacağım hala çok kötüyüm alnımda ıslak bezle yatıyorum direniyorum içmemek için yarın duruma göre bakacağım varsa eğer ne yapmam gerektiğini nasıl geçirebilirim diyede soracağım çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen burda çok okudum kanda negatıf idrar da pozıfı hamile olanları bence bekle gününü gününde tekrar test yap eğer negatifse sonra ilaçları kullan istersen nolur nolmaz
Allah şifa versin canım ne demekEvet yarın kan sonucuna göre kullanacağım hala çok kötüyüm alnımda ıslak bezle yatıyorum direniyorum içmemek için yarın duruma göre bakacağım varsa eğer ne yapmam gerektiğini nasıl geçirebilirim diyede soracağım çok teşekkür ederim yorumunuz için
Aminn hepimizin kucağı boş kalmasın sağlıcakla bebeklerimiz olsun istediğimiz zamanlarda inşallahAllah şifa versin canım ne demek
Amin canım benim inşallahhhAminn hepimizin kucağı boş kalmasın sağlıcakla bebeklerimiz olsun istediğimiz zamanlarda inşallah
Benim yumurtlama dönemi Perşembe günü bitmiş olması gerekiyordu.. hatta şuan reglime 9 gün var ve Perşembe den sonra o uzayan yumurtlama akıntısı kaybolmuştu üç gün falan gelmedi sonra iki üç gün daha şeffaf uzayan akıntım oldu bugünde göremedim henuz.. Sizce bu durum yeniden bir yumurtlama mi yoksa gebelik falan olabilir mi ?Tabi buyurun
Benim sizin anlattığınız gibi olmuştu. Hamileydim. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. İkinci kes yumurtlama ihtimali aklıma geliyordu ama ben o ay hastaneye gittiğim için tek yumurtanın olup çatladığını gördük. O yüzden yumurtlama bozukluğu falan var diye düşünmüştüm. Üzülmüştüm baya. Sizin de umut vermek istemem ama gebelik olabilir.Benim yumurtlama dönemi Perşembe günü bitmiş olması gerekiyordu.. hatta şuan reglime 9 gün var ve Perşembe den sonra o uzayan yumurtlama akıntısı kaybolmuştu üç gün falan gelmedi sonra iki üç gün daha şeffaf uzayan akıntım oldu bugünde göremedim henuz.. Sizce bu durum yeniden bir yumurtlama mi yoksa gebelik falan olabilir mi ?
İnşallah gebeliktirBenim sizin anlattığınız gibi olmuştu. Hamileydim. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. İkinci kes yumurtlama ihtimali aklıma geliyordu ama ben o ay hastaneye gittiğim için tek yumurtanın olup çatladığını gördük. O yüzden yumurtlama bozukluğu falan var diye düşünmüştüm. Üzülmüştüm baya. Sizin de umut vermek istemem ama gebelik olabilir.
Benimde aynı öyleydi. Kasık ağrısı vardı. Üç dört gün akıntı devam etti. Sonra adet olacak gibiydim hep.İnşallah gebeliktirben aklıma getirmemistim de sizin yorumu görünce kendimce umutlandim zaten o yüzden sordum. Bugünde çok az var gibiydi ama bilemiyorum belkide yanilicam.. hiç bir belirtim yok arada alt karnım sol kasigim ağrıyor geri geçiyor üşütmus gibi hafiften.
İnşallah bende yanılmam da gebeliktir ama hiç umudum yok yine regl olurum gibi hissediyorum.goguslerimde bile ağrı yok.. Bugün rüyamdada gebe olduğumu gördüm pembe akıntı geliyodu reglime 7 gün kalaBenimde aynı öyleydi. Kasık ağrısı vardı. Üç dört gün akıntı devam etti. Sonra adet olacak gibiydim hep.
Çok fazla düşünmüşsünüz o yüzden olabilir. Benim o ay hiç umudum yoktu. Kayağa gittim. Dağ tepe tırmandığım yer kalmadı. Göğüs ağrısı falan bende de yoktu. Geciktim ona rağmen test yapmadım. Allahtan ümit kesilmezmiş ama ben o ay kesmiştim. Siz de düşünmeyi bırakın eğer varsa meleğin seninledirİnşallah bende yanılmam da gebeliktir ama hiç umudum yok yine regl olurum gibi hissediyorum.goguslerimde bile ağrı yok.. Bugün rüyamdada gebe olduğumu gördüm pembe akıntı geliyodu reglime 7 gün kalabilinç altıma mi yerleşti nedir..
Öyle diyolar ne zaman dusunmeyi bıraktım o zaman oldu diye inşallah benimde bianda tutar çok teşekkür ederim duaniz içinÇok fazla düşünmüşsünüz o yüzden olabilir. Benim o ay hiç umudum yoktu. Kayağa gittim. Dağ tepe tırmandığım yer kalmadı. Göğüs ağrısı falan bende de yoktu. Geciktim ona rağmen test yapmadım. Allahtan ümit kesilmezmiş ama ben o ay kesmiştim. Siz de düşünmeyi bırakın eğer varsa meleğin seninledirdua ediyorum size inşallah olumlu haber verirsiniz. Bat ne zaman. Ne belirtiler var şu an
Bende hep üşütmüş gibiydim. İnşallah sizin de vardırÖyle diyolar ne zaman dusunmeyi bıraktım o zaman oldu diye inşallah benimde bianda tutar çok teşekkür ederim duaniz içinbelirti mi bilmiyorum hafiften arada ağrım olursa oluyor üşütmus gibi. Bide size bahsettiğim yapışkan akıntı var oda peçeteye sildikce geliyor. Bat 19 Şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?