- 23 Haziran 2024
- 931
- 257
- 18
Eşiniz sağlıkçı mi kesin test bozuktur diye düşünmüştüm ben. Ama insan yinede bı acaba diyoEşime gösterdim. Bu test negatif diyor. Kuruma çizgisi oluşmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz sağlıkçı mi kesin test bozuktur diye düşünmüştüm ben. Ama insan yinede bı acaba diyoEşime gösterdim. Bu test negatif diyor. Kuruma çizgisi oluşmuş.
Hayır sağlıkçı değil de. Kaç yıldır. Her ay test yapıyoruz. Tecrübeli oldu kendince.Eşiniz sağlıkçı mi kesin test bozuktur diye düşünmüştüm ben. Ama insan yinede bı acaba diyo
Hemen olan çizgiyse umut var.Ama hemen olan bir cizgiydi. 10 dk içinde. Çok bekletmiyorum ben testleri. Hatta beş dk içindeyken de var olabilir ama en fazla on. Tabi bende buna umutlanmadim ama değişik geldi
İnşallah bakalım iki gün sonra falan yenilerim çok teşekkür ederim sorularıma falan yardımcı oldunuz inşallah hayırlı haberim olurHemen olan çizgiyse umut var.
İnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.İnşallah bakalım iki gün sonra falan yenilerim çok teşekkür ederim sorularıma falan yardımcı oldunuz inşallah hayırlı haberim olur![]()
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.![]()
Canım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsaÇok teşekkür ederim inşallah![]()
İnşallah hayırlı haberinizi bekliyorum. Dualarımdasınız.![]()
Canım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsa
Erken gebelik mi yaptınCanım ben bugün test yaptım negatif çıktı reglime iki gün var. Olsaydı çıkardı galiba silikte olsa
Evet canımErken gebelik mi yaptın
İnşallah pozitife döner adet gününün geçmesini bekleyeceksin artıkEvet canım
Öyle gözüküyor inşallah hayırlısı bakalımİnşallah pozitife döner adet gününün geçmesini bekleyeceksin artık
Sonucunuz nedir ne yaptınızÖyle gözüküyor inşallah hayırlısı bakalım![]()
Hala regl olmadım gecikmede 2.günüm bugün bide akıntım yok denecek kadar. Sanki regl günüm geçti ve olmicam artık gibi.. hapların etkisi mi bilmiyorum. Bide dudagimdan ucukta çıktı stres mi artık ne bilmiyorum beklemek ne kötü şeymişSonucunuz nedir ne yaptınız