Kızlar bakın çabuk

Bende hep üşütmüş gibiydim. İnşallah sizin de vardır 😇 erken test varsa iki gün sonra yapsanız çıkar
Ayy inşallah dua edin benim için 🥲❤️ erken gebelik testimde var bata 4 gün kala yaparım ama işte çok bir belirti olmayınca teste bile umutsuz yaklaşıyorum.

Akıntılar en büyük belirti. Bana da haber verin. Dualarımdasınız 🤲🎈💓
Bugün kalcamin üstünde bir ağrı var beni çok rahatsiz ediyor yürürken yatarken. Sağ kalcamin üstünde belime doğru böyle bir belirti yaşadınız mı? Sizim sızım sızlıyor sanki

Bugün kalcamin üstünde bir ağrı var beni çok rahatsiz ediyor yürürken yatarken. Sağ kalcamin üstünde belime doğru böyle bir belirti yaşadınız mı? Sizim sızım sızlıyor sanki
Evet yaşadım hem yumurtlama zamanı hem de adet zamanı. Hem de şimdi de ara ara oluyor

İnfluenza oldum ve malesef bir sürü hap verdi dün sabah kan testim negatif olunca bu sabah hapları içtim fakat içim hiç rahat etmedi. Çatlamam muhtelemen 31 ocak. Bu şekilde çıktı predictor early bu markadan daha önce hiç pozitif görmedim hep doğruyu gösterdi ama sizce var mı? Yarın sağlıkocağında test vereceğim
Sizin sonucunuzu çok merak ettim :)

Evet yaşadım hem yumurtlama zamanı hem de adet zamanı. Hem de şimdi de ara ara oluyor
İlk zamanlar mi yaşadınız peki? Ben netten baktimda çok bişey bulamadım sadece gebelikte ikinci ayda oluyomus kalça kemiği ağrısı.. ama bende ilk defa böyle yaşadım hala da geçmedi çok mu yordum kendimi diyorum umitlenmeyim diyorum ama hep bişey çıkıyor. Yarın erken gebelik testi mi yapsam bilmiyorum 5 gün kalmış olacak

Yaa malesef olmadı 2.60 çıktı değerim bugün adet oldun normalde yarın olmam gerekiyordu hayırlısı değilmiş 🌸🙏🏻 teşekkğr ederim merak ettiğinşz için sizin hayırlı olsun bu arada🥰
Ben ilk gebeliğmi 2.5 ile öğrenmiştim ilerleyen zamanlarda her zaman umut var hayırlısı ile bir bebek nasip olsun sizede❤️

Ben ilk gebeliğmi 2.5 ile öğrenmiştim ilerleyen zamanlarda her zaman umut var hayırlısı ile bir bebek nasip olsun sizede❤️
Yaa peki 2.5 öğrendiğinizde adet tarihinizde bi akıntı oldu mu. Benim normalde yarın adet tarihim fakat bu sabah başta çok çok az kan geldi hatta ped taktım sonra her gittiğimde afedersiniz peçeteye açık kahve akıntı geliyor sabahtan beri ama tam anlamıyla kanama yok bekliyorum iyice sökülmeyi anlam veremedim

Yaa peki 2.5 öğrendiğinizde adet tarihinizde bi akıntı oldu mu. Benim normalde yarın adet tarihim fakat bu sabah başta çok çok az kan geldi hatta ped taktım sonra her gittiğimde afedersiniz peçeteye açık kahve akıntı geliyor sabahtan beri ama tam anlamıyla kanama yok bekliyorum iyice sökülmeyi anlam veremedim
Yok ben hiç kanama yaşamadım adetlerim zaten çok düzensizdir. İdrar testlerim hep bir saat sonrası ikinci silik çizgiyi gösteriyordu. Doktor 2.5 görünce adet sökücü vermişti ama ben kullanmadım bi hafta bekledim. Sonra beta hcg baktırdım 20 idi
Sonra 80 sonra 500 derken
Kızım doğdu 5 yaşında :)

İlk zamanlar mi yaşadınız peki? Ben netten baktimda çok bişey bulamadım sadece gebelikte ikinci ayda oluyomus kalça kemiği ağrısı.. ama bende ilk defa böyle yaşadım hala da geçmedi çok mu yordum kendimi diyorum umitlenmeyim diyorum ama hep bişey çıkıyor. Yarın erken gebelik testi mi yapsam bilmiyorum 5 gün kalmış olacak
İlk zamanlarda da yaşadım. Şimdi de yaşıyorum bazen. Test yaptınız mı. Ben de çok merak ediyorum. Sizin sonucunuzu. Yaşadıklarınız benimle aynı. İnşallah sonucunuz da pozitif olur. Beraber bekleriz bebişlerimizi 🤲🐣

İlk zamanlarda da yaşadım. Şimdi de yaşıyorum bazen. Test yaptınız mı. Ben de çok merak ediyorum. Sizin sonucunuzu. Yaşadıklarınız benimle aynı. İnşallah sonucunuz da pozitif olur. Beraber bekleriz bebişlerimizi 🤲🐣
Ahh inşallah çok teşekkür ederim 🥲💜 biraz önce yaptimda negatif maalesef

Testte ikinci çizginin yeri belirgin neden böyle acaba geçen ay yaptığımda böyle değildi. Days comfort marka

Eklentiler

• 1000029961.webp
    1000029961.webp
    91,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu marka yalancı pozitif çıkarıyor. İkinci çizgi çıkacak gibi çıkamamış gibi değişik duruyor.
Bende bu güne kadar hiç böyle yapmamıştı hatta güvenli bayağı demiştim kendimce. Bir iki gün daha bekliyimde başka marka aldım onunla yapayım nimo diye bir marka hiç duymadım belkide reglimi beklerim..

Testte ikinci çizginin yeri belirgin neden böyle acaba geçen ay yaptığımda böyle değildi. Days comfort marka
Biraz görüntüyü kararttım. Çizgi belli oldu. Görsele bakın. Bir de bu marka çok güvenmediğim için umut da vermek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_6704.webp
    IMG_6704.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
Bende bu güne kadar hiç böyle yapmamıştı hatta güvenli bayağı demiştim kendimce. Bir iki gün daha bekliyimde başka marka aldım onunla yapayım nimo diye bir marka hiç duymadım belkide reglimi beklerim..
İnşallah vardır ya bana var gibi geldi. İçimden öyle hissettim 🤲

Eşime gösterdim. Bu test negatif diyor. Kuruma çizgisi oluşmuş.
Ama hemen olan bir cizgiydi. 10 dk içinde. Çok bekletmiyorum ben testleri. Hatta beş dk içindeyken de var olabilir ama en fazla on. Tabi bende buna umutlanmadim ama değişik geldi

Back
X