Kızlar bakarmisiniz

tozpembe_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
57
22
34
İyi geceler arkadaşlar libidom yükseldiği zaman canim birşeyler yapmak istediğinde eşime hadi birşeyler yapalim diyemiyorum çok utaniyorum kocam bu durumdan çok şikayetçi yatağa girip birşeyler yapinca utanmiyorum ama durup dururken bunu söyleyemiyorum hep kocamdan bir adım bekliyorum bu durumu nasil aşabilirim

Acikca soylemek yerine hareketlerinizle belli edin. Ustunuze gecelik giyinip yaklasin opmeye baslayin kucagina oturun eliniz ozel bolgesine gitsin gibi. Yavas yavas soylemeye de baslarsiniz. Utanilcak birsey yok esiniz sonucta utansanizda ustune gidin bu durumun bir sure sonra alisirsiniz.

İyi geceler arkadaşlar libidom yükseldiği zaman canim birşeyler yapmak istediğinde eşime hadi birşeyler yapalim diyemiyorum çok utaniyorum kocam bu durumdan çok şikayetçi yatağa girip birşeyler yapinca utanmiyorum ama durup dururken bunu söyleyemiyorum hep kocamdan bir adım bekliyorum bu durumu nasil aşabilirim
Olayları akışına bırakın bir anda öpün sarılın belli edin sonrada kendiliğinden gelişir zaten

s.kini tutun :KK70:

Zaten hadi gel sevişelim demek çok saçma kelimelere dökmeniz gerekmez bende diyemem öle şeyleri, çoğunlukla ilk adımı bende eşimden beklerim ama beden dilimi kullanırım çok istediğim de sizde öyle yapın söylemek yerine. Onada utanıyorsanız aşmaya çalışın bu durumu eşiniz sonuçta

X