KIZLAR BAKAR MISINIZ

benim de 3 4 gün kala çok şiddetli karın kasık bel ağrım olmuştu, korkmuştum hatta noluyo diye. ama 1 saat ağrıyıp sonra geçecek şekilde, ara ara oldu birkaç gün boyunca. daha sonra gebe olduğumu öğrendim, şimdi adetimden 1 hafta geçti nerdeyse, çok hafifledi.
İnşallah benim de o sebepledir aynen benim de öyle oldu 1 saat çok şiddetliydi geçti daha sonra tekrar başladı geçti şu an fazla yok

benim de 3 4 gün kala çok şiddetli karın kasık bel ağrım olmuştu, korkmuştum hatta noluyo diye. ama 1 saat ağrıyıp sonra geçecek şekilde, ara ara oldu birkaç gün boyunca. daha sonra gebe olduğumu öğrendim, şimdi adetimden 1 hafta geçti nerdeyse, çok hafifledi.
Adetime 4 gün var şiddetli karın ağrım var akıntım ağız kuruluğum mevcut 2 gün önce test yaptım negatif çıktı

Ama çık şiddetli belim bacaklarım kopacak
Bende bu ay rahim filmi çekindim 1.5 yıldır istiyoruz aynı sizin dediğiniz gibi 1 hafta kala belim bacağım kopacak gibi ağrıyordu goguslerde hassasiyet vardi umutlandım baya bu gece hastalanmışım kan testi verin en iyi sonucu o verir

Adetime 4 gün var şiddetli karın ağrım var akıntım ağız kuruluğum mevcut 2 gün önce test yaptım negatif çıktı
bende de müthiş bi susama vardı ve yüzüm aşırı soyulmuştu, adetim 1 gün geçince ultra erken gebelik testiyle test yaptım, pembe çizgi çıktı ama pespembe değildi yani, adeti bekleyip yenileyin bence

bende de müthiş bi susama vardı ve yüzüm aşırı soyulmuştu, adetim 1 gün geçince ultra erken gebelik testiyle test yaptım, pembe çizgi çıktı ama pespembe değildi yani, adeti bekleyip yenileyin bence
Yüz soyulması bende de var😳😳😳 makyajım dahi tutmadı yüzümde kuruluk var dedim susamam da var sürekli ağzım kuru

1000118398.webp
1000118399.webp

Kizlar reglime 6 gün kala freely erken gebelik testi yaptım ilk 5 10 dakikada böyle çıktı sizce var mı yoksa ben mi silik cizgi görüyorum ama canlı daha net ikinci çizgi

Kizlar reglime 6 gün kala freely erken gebelik testi yaptım ilk 5 10 dakikada böyle çıktı sizce var mı yoksa ben mi silik cizgi görüyorum ama canlı daha net ikinci çizgi
Canım ben de 6 gün kala yaptım bakabilirsin testime seninkinden daha belirgindi marka aynı ama sonraki gün başka markayla yapınca negatif çıktı çok umutlanma bence bekle adetini kan ver testler hep yanıltıyo

Haahahha sabah sabah güldürdün cidden ya istemediği halde korunduğu halde hamile kalıp aldıranlar varken bizim bu durum çok tuhaf
Valla ya tabi ki allah izin verirse her şey olur ama ilk geceden bile hamile kalan bir sürü tanıdığım var :D

Canım ben de 6 gün kala yaptım bakabilirsin testime seninkinden daha belirgindi marka aynı ama sonraki gün başka markayla yapınca negatif çıktı çok umutlanma bence bekle adetini kan ver testler hep yanıltıyo
Evet canım baktım aynen öyle valla testlere güveneceğimiz kalmadı
Sen kan testi yaptırdın mı
Zaten şuan beklemedeyim bakalım nasip kısmet

Back
X