Kizlar bakar mısınız

Adetten once hamile olduğunu ogrenenler varmi ? 4 gun once beta 2 cikmisti 2 gun gecti test yapmali miyim yarin adet gunum.
Günün de yada gecunce yap canım benim mesela 2 gün sonra erken gebelik testinde çok silik çıktı. Ve daha belli değil hamile olup olmadığım yarın belli olacak.

Günün de yada gecunce yap canım benim mesela 2 gün sonra erken gebelik testinde çok silik çıktı. Ve daha belli değil hamile olup olmadığım yarın belli olacak.
Ayy ne guzel cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin canim benim. Artik ruyalarima giriyor ya bebek goruyorum gebelik testi yapiyorum iyice taktm kafaya bu ay degerlendirdik o kadar cok da istiyorum insallah vardir

İnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hâlâ sevinemiyorum sonucu görmeden de sevinemicem sanırım. Aklımda bir sürü soru var. Ama düşünmemeye çalışıcam. Yarında öğlen namazıımı kılıp 2 gibi gidip alıcam sonuçlarımı

Amin canim haber verirsin :) benim icinde dua et ❤

Merhaba. Ne yaptınız test yaptınız mı? Bende cumartesi günü test yaptım 2 çıktı ve o gün adet oldum ama yinede bir umut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…