- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Yap varsa çıkar bugünAdetten once hamile olduğunu ogrenenler varmi ? 4 gun once beta 2 cikmisti 2 gun gecti test yapmali miyim yarin adet gunum.
yap varsa çıkar bence vardır beta genelde 0,100 falan çıkyor
TEST YAPTINIZ MIEvet benimde hep 0,100 yada 0,1 cikardi
Suan yoldayim yapamıyorum esim izinde ancak yarindan sonra yapabilirim. Hayal kirikligi yasatmak istemiyorum emin olsam da yapsam keskeTEST YAPTINIZ MI
Daha test yapmadim yapinca haber verecegim ❤Sonuç nedir merak ettim
Günün de yada gecunce yap canım benim mesela 2 gün sonra erken gebelik testinde çok silik çıktı. Ve daha belli değil hamile olup olmadığım yarın belli olacak.Adetten once hamile olduğunu ogrenenler varmi ? 4 gun once beta 2 cikmisti 2 gun gecti test yapmali miyim yarin adet gunum.
Ayy ne guzel cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin canim benim. Artik ruyalarima giriyor ya bebek goruyorum gebelik testi yapiyorum iyice taktm kafaya bu ay degerlendirdik o kadar cok da istiyorum insallah vardirGünün de yada gecunce yap canım benim mesela 2 gün sonra erken gebelik testinde çok silik çıktı. Ve daha belli değil hamile olup olmadığım yarın belli olacak.
Amin canim haber verirsin :) benim icinde dua et ❤İnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hâlâ sevinemiyorum sonucu görmeden de sevinemicem sanırım. Aklımda bir sürü soru var. Ama düşünmemeye çalışıcam. Yarında öğlen namazıımı kılıp 2 gibi gidip alıcam sonuçlarımı
Tmam canim ❤İnşallah canım ederim herkes diyo haber ver diye unutursam yarın 15 gibi yaz sen
Bu arada belirtin var mi canm?İnşallah canım ederim herkes diyo haber ver diye unutursam yarın 15 gibi yaz sen
Beta mi 2 ciktiMerhaba. Ne yaptınız test yaptınız mı? Bende cumartesi günü test yaptım 2 çıktı ve o gün adet oldumama yinede bir umut..
EvetBeta mi 2 cikti
Umudumu kestim benimde adet agrim var gunum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?