• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş artması

Benim de bu ay yani yeni bitti 5 gün oldu kanamam biteli 1600 olması gereken değer 1200 de kanamam başladı siz daha sonra korundunuzmu
Hayır korunmadım kürtaj olmadığı için korunmana gerek yok dedi doktorum hiç korunmadım 2 kimyasal gebeliğimde de

Peki şimdi hani tekrar hamile kaldinizmi tedavi gordunuzmu benim kürtaj da oldum
İlk kimyasalımdan 6 ay sonra gebe kaldım oda kimyasal oldu Temmuz ayında gerçekleşti düşük hiç korunmadım hamile de kalmadım bu ay aşılama yaptırdım şuan test günümü bekliyorum

Sizin nasıl oluyor herhalde kimyasal değil çünkü baya oluyor
Kimyasal demişti doktor kürtaj vs olmadım kendiliğinden düştü. Ultrason ile baktığın da keseyi göremedi 1100 küsürdeydi değerim sonraki 2 gün sonra zaten kanamam başladı 900 küsüre düştü değerim 5. Haftaya girmişti

Kimyasal demişti doktor kürtaj vs olmadım kendiliğinden düştü. Ultrason ile baktığın da keseyi göremedi 1100 küsürdeydi değerim sonraki 2 gün sonra zaten kanamam başladı 900 küsüre düştü değerim 5. Haftaya girmişti
Benimde 6 haftalık ti ama geç döllenmeydi adete yakın tutunmuş zaten anlamıştım tabiki ama olmadı benimde kese görünmedi ve kanamam başladı 1200 du degerim

Korundunuzmu doktor ne dedi ben acile gittim de doktor randevu almamı söyledi beta düşüne kadar korunmami söyledi sonrası içinde kadın doğuma randevu almamı söyledi benim iki hafta cezam olduğundan gidemedim şimdi hafataya randevu verildi bana

Korundunuzmu doktor ne dedi ben acile gittim de doktor randevu almamı söyledi beta düşüne kadar korunmami söyledi sonrası içinde kadın doğuma randevu almamı söyledi benim iki hafta cezam olduğundan gidemedim şimdi hafataya randevu verildi bana
Ben korunmadım doktor da korunmamı söylemedi kanamam zaten 7 gün sürdü sonra kesildi. Sonrasın da normal şekilde korunmadan devam ettim kanama bitince sıfırlanmıştı zaten değerim

Ben korunmadım doktor da korunmamı söylemedi kanamam zaten 7 gün sürdü sonra kesildi. Sonrasın da normal şekilde korunmadan devam ettim kanama bitince sıfırlanmıştı zaten değerim
Acilde baktırdım değerim 22 çıktı kanamada az az geliyordu o günden sonra bitti

İlk kimyasalımdan 6 ay sonra gebe kaldım oda kimyasal oldu Temmuz ayında gerçekleşti düşük hiç korunmadım hamile de kalmadım bu ay aşılama yaptırdım şuan test günümü bekliyorum
Vitamin kullanıyormusun yada eşin

Back