- 30 Mart 2009
- 14.513
- 1
- 65.183
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördük kızlar 4+6 dayız. Dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar merhaba relgden 3 gün önce beta 39 iki gün sonra 108 iki gün sonra 350 çıktı. Dört gün sonra verdim 3155 çıktı ben yine merak ettim ve iki gün sonra test verdim 4007 çıktı. Normalde 2 veya daha fazla olan değer de yavaşlama gördüm normal mi? Doktor Kontrolüm var sabah ama dayanamadım çok korkuyorum ve merak ediyorum
Merhaba bende 5+3 oluyorum yarın gitsem kese görür müyüm acaba perşembe günü kan tahlilim 1000 den yüksek çıkmıştı sağlıkocağı doktorum 1000 den sonrasını okumadığı için tam rakam veremiyorum ama gebesiniz kadın doğuma gidin bundan sonra dedi bende yarın için randevu aldım perşembeden yarına kadar 5 bin olur mu acabaKeseyi gördük kızlar 4+6 dayız. Dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim doktorum 3155 olunca çağırdı muayeneye ama 5 günde baya yükselmiştir sizin de gözükür büyük ihtimalleMerhaba bende 5+3 oluyorum yarın gitsem kese görür müyüm acaba perşembe günü kan tahlilim 1000 den yüksek çıkmıştı sağlıkocağı doktorum 1000 den sonrasını okumadığı için tam rakam veremiyorum ama gebesiniz kadın doğuma gidin bundan sonra dedi bende yarın için randevu aldım perşembeden yarına kadar 5 bin olur mu acaba
Oh oh masallahhh muhtemelen 10 15 gun sonrada kalp atisi duyulurKeseyi gördük kızlar 4+6 dayız. Dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
9 gün sonra tekrar çağırdı duyulur mu o zamanOh oh masallahhh muhtemelen 10 15 gun sonrada kalp atisi duyulur
Hayırlı olsun, fdoktorunuz betanıza yorum yaptı mı?Keseyi gördük kızlar 4+6 dayız. Dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Oh oh masallahhh muhtemelen 10 15 gun sonrada kalp atisi duyulurKeseyi gördük kızlar 4+6 dayız. Dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Teşekkür ederim. Onu sormadımHayırlı olsun, fdoktorunuz betanıza yorum yaptı mı
Kese göründükten sonra betanın bir önemi kalmıyor artık. Takılmayın herşey yolundadırKızlar merhaba relgden 3 gün önce beta 39 iki gün sonra 108 iki gün sonra 350 çıktı. Dört gün sonra verdim 3155 çıktı ben yine merak ettim ve iki gün sonra test verdim 4007 çıktı. Normalde 2 veya daha fazla olan değer de yavaşlama gördüm normal mi? Doktor Kontrolüm var sabah ama dayanamadım çok korkuyorum ve merak ediyorum
Anladım. Teşekkür ederimKese göründükten sonra betanın bir önemi kalmıyor artık. Takılmayın herşey yolundadır