ArtimedTestin markası ne
Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor daha önce yaşadım bence kan verinArtimed
Test bozuk gibi duruyor artimed inanma ben hamileydim bana negatif verdi erken gebelikte ise hamile değildim pozitif verdi asla alma o markayıDün kan testi verdim 6 gun vardi ve erken test yaptim hic çizgi çıkmadı bugun 5 gun var az once test yaptim kaset idrar t ye dogru guderken 2 çizgi oluştu test mi bozuk dogru mu anlamdim size göstereyim dedim bu arada kan negatifti doktor daha adetine var belli olmaz dedi
Sonra tekrarlarim zaten negatif ama yine de adete kadar bekleyecegimÇok idrar damlatmışsınız test bozuk çıkmış. 3 damladan fazla
Adetten 4 gün önce benim kanda negatifti, gecikmenin 4.günü pozitif çıktı yani demem o ki bekleyinDün kan testi verdim 6 gun vardi ve erken test yaptim hic çizgi çıkmadı bugun 5 gun var az once test yaptim kaset idrar t ye dogru guderken 2 çizgi oluştu test mi bozuk dogru mu anlamdim size göstereyim dedim bu arada kan negatifti doktor daha adetine var belli olmaz dedi
Ins benimde öyle olurAdetten 4 gün önce benim kanda negatifti, gecikmenin 4.günü pozitif çıktı yani demem o ki bekleyin
öyle olmasın daha güzeli,sağlıklısı olsun benim kimyasal olduIns benimde öyle olur
Aslinda 10 dakika sonra cektim testi yaptiktan sonra zaten sonra tekrarladim attim hic cizgi cikmadi bu bozuktu yada idarr cok geldiMoralini bozmak istemem ama testte çizgi yok. Zaten tam kırmızılık ilerlerken çekmişssin daha dağılmamış bile. Kanda da çıkmadıysa zaten sonuç belli .
Hepimizin saglikli olsunöyle olmasın daha güzeli,sağlıklısı olsun benim kimyasal oldu
Ay bana çok umut oldun bu mesajlaAdetten 4 gün önce benim kanda negatifti, gecikmenin 4.günü pozitif çıktı yani demem o ki bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?