Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınız gebelik testim elim ayağım titriyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki katı artıyor canım şimdilik cumartesi 200 olmuştu bugün ve cuma bir daha vericem, doktora gitmedim arttığını göreyim diye.. Değere göre doktora randevu alıcam canım.. Senin nasıl gidiyor ağrılarım var benim ara ara giren korkutuyor

Bende bugün gidicem. Nasıl ağrılar adet olucak gibimi bende de var onlar

Bende bugün gidicem. Nasıl ağrılar adet olucak gibimi bende de var onlar
Aynen canım çok şükür kanama falan yok gittin mi kaç gibi gideceksin valla çok merak ediyorum keseyi sen de bu sefer gördün mü diye.. Bir de kaç hafta kaç günlük dedi sana canım

Aynen canım çok şükür kanama falan yok gittin mi kaç gibi gideceksin valla çok merak ediyorum keseyi sen de bu sefer gördün mü diye.. Bir de kaç hafta kaç günlük dedi sana canım
Bugün gitmicem canım yarına kaldı. Geçen hafta 4 haftalık dedi doktor keseyi ben gördüm dedi bize göremedik çok küçükmüş. Bugün gidicektim görmeye ama yarına artık. Aslında diyorum 1 2 hafta daha bekliyim kalp atışlarınıda duyarım ama sabırsızım

Biliyorum canım demiştin bence keseyi doktor gördüyse sen kalp atışıyla görsen süper olur.. Ben kese var mı yok mu tedirginliğindeyim. Dış gebelik kimyasal vs nedenlerden kese gözükmüyor ya ondan ötürü ama sabretmek çok zor hakikaten

Maşallahhh kızlarrr. Hayırlı uğurlu olsunnn. Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ovü pik öncesini değerlendirdiniz mi? Birliktelik sonrası dusa hemen girmediniz sanırsam. Biraz anlatır mısınzzz

Eklentiler

• IMG_20210120_172418_102.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…