- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
TeşekkürlerCanım gözün aydınsağlıkla al kucağına inşallah
Keseye ultrasyondan mi baktı benimde çok erken görünmeyecek diye bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorumBende bugün gittim doktora beta 965 çıktı 4 haftalıkmış doktor keseyi gördüm dedi ama biz göremedik küçükmüş dahasalı gidicez inşallah görmeye
Evet canım doktor gördüğünü söyledi biz göremedik yarın gidicez görmeyeKeseye ultrasyondan mi baktı benimde çok erken görünmeyecek diye bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Canım naptınCanım benim 99 çıktıiki katı artışını takip edicem bakalım cumartesi perşembe tekrar verip. Haftaya cumartesi doktora gitmek planım. Anca artar gibi:) sen muhtemelen pazartesi keseyi görürsün rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin.
İki katı artıyor canım şimdilik cumartesi 200 olmuştu bugün ve cuma bir daha vericem, doktora gitmedim arttığını göreyim diye.. Değere göre doktora randevu alıcam canım.. Senin nasıl gidiyor ağrılarım var benim ara ara giren korkutuyorCanım naptın
Bende bugün gidicem. Nasıl ağrılar adet olucak gibimi bende de var onlarİki katı artıyor canım şimdilik cumartesi 200 olmuştu bugün ve cuma bir daha vericem, doktora gitmedim arttığını göreyim diye.. Değere göre doktora randevu alıcam canım.. Senin nasıl gidiyor ağrılarım var benim ara ara giren korkutuyor
Aynen canım çok şükür kanama falan yok gittin mi kaç gibi gideceksin valla çok merak ediyorumBende bugün gidicem. Nasıl ağrılar adet olucak gibimi bende de var onlar
Bugün gitmicem canım yarına kaldı. Geçen hafta 4 haftalık dedi doktor keseyi ben gördüm dedi bize göremedik çok küçükmüş. Bugün gidicektim görmeye ama yarına artık. Aslında diyorum 1 2 hafta daha bekliyim kalp atışlarınıda duyarım ama sabırsızımAynen canım çok şükür kanama falan yok gittin mi kaç gibi gideceksin valla çok merak ediyorumkeseyi sen de bu sefer gördün mü diye.. Bir de kaç hafta kaç günlük dedi sana canım
hayırlı olsun
Teşekkürlerhayırlı olsun
Biliyorum canım demiştin bence keseyi doktor gördüyse sen kalp atışıyla görsen süper olur.. Ben kese var mı yok mu tedirginliğindeyim. Dış gebelik kimyasal vs nedenlerden kese gözükmüyor ya ondan ötürüBugün gitmicem canım yarına kaldı. Geçen hafta 4 haftalık dedi doktor keseyi ben gördüm dedi bize göremedik çok küçükmüş. Bugün gidicektim görmeye ama yarına artık. Aslında diyorum 1 2 hafta daha bekliyim kalp atışlarınıda duyarım ama sabırsızım
Sen ne zaman gidicenBiliyorum canım demiştin bence keseyi doktor gördüyse sen kalp atışıyla görsen süper olur.. Ben kese var mı yok mu tedirginliğindeyim. Dış gebelik kimyasal vs nedenlerden kese gözükmüyor ya ondan ötürüama sabretmek çok zor hakikaten
Canım benim beta hcg hala düşük bugün daha 880 oldu yani 5000 i geçerse gidicem artık.. tahmini o da pazartesi ye denk geliyor.Sen ne zaman gidicen
Sende 3 4 haftalık varsındır o zamanCanım benim beta hcg hala düşük bugün daha 880 oldu yani 5000 i geçerse gidicem artık.. tahmini o da pazartesi ye denk geliyor.
Canım son adet tarihim 16 Aralık yumurtlamam 31 Aralık.. Aslında 5.haftada gözüküyorum ama değer düşük ilerliyor o yüzden bekliyorum.Sende 3 4 haftalık varsındır o zaman
Evet biz aşağı yukarı aynıyız canım belki senin geç döllenmedir ama onun etkisi olabilirCanım son adet tarihim 16 Aralık yumurtlamam 31 Aralık.. Aslında 5.haftada gözüküyorum ama değer düşük ilerliyor o yüzden bekliyorum.
Canım biz gördük keseyiCanım son adet tarihim 16 Aralık yumurtlamam 31 Aralık.. Aslında 5.haftada gözüküyorum ama değer düşük ilerliyor o yüzden bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?