Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKızlar bakar mısınız gebelik testim elim ayağım titriyo
Hayırlı olsun tüm konuyu okudum. Bir soru soracağım adete kaç gün kala test yaptın ve test, erken gebelik testi miydi ? Biz de yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve birkaç gün geçti . Bugün de midem bulanıyor kasık ağırısı yaşadım . Sende de aynı şeyler mi oldu . Ve ilişki sonrası hemen duş aldın mı
Hayırlı olsun tüm konuyu okudum. Bir soru soracağım adete kaç gün kala test yaptın ve test, erken gebelik testi miydi ? Biz de yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve birkaç gün geçti . Bugün de midem bulanıyor kasık ağırısı yaşadım . Sende de aynı şeyler mi oldu . Ve ilişki sonrası hemen duş aldın mı
Belirtiler için çokk erken canım şuan olmaz bulantı. Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çıktı sonra emin olmak için tekrarladım kaset testte yaptım adet günümde de kan verdim beta 965 civarıydı şuan 5 haftalık hamileyim.
Yok ben hemen duş almadım zaten korona olmuştum aklımda pek yoktu açıkçası gebelik adeti bekliyordum doktora gidicektim