Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınız gebelik testim elim ayağım titriyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canim insallah yumurtlamanin kacinci gunu bugun? Birde erken gebelik testi mi yaptin ? Ne kadar heyecanlisindir simdi bunlari sordugum icin kusura bakma
Adetime 3 gün var ovülasyon böyle çıktı bende şüphelendim test yaptım

Eklentiler

• 20210111_150403.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 28
Yok canım hiçbişey yapmadım covid oldum zaten bu ay diğer aylara nazaran daha sık ilişki oldu

Sık sık idrara çıkıyordum göğüslerim hassaslaştı büyüdü uçları kahverengileşti bulantı vardı kasıklarımda batma vardı alt karın ağrısı şimdilik böyleydi
Bende size hevesle yaptım ovulasyon testi silik cıktı bata 4gün var

Bende size hevesle yaptım ovulasyon testi silik cıktı bata 4gün var
Benim 5 gündür koyu çıkıyordu bugün iyice koyu çıkınca şüphelendim ama ovülasyonla gebelik öğrenilmez normalde bide gündüz yapılması lazım silik görüp gebe olanda cvar adet gününü bekle inşallah vardır bebiş

İnşallah canım sende sağlıkla büyüt

Test bu şekilde ama kimyasal geçmişim olduğu için güvenemiyorum. Sen kan testi verdin mi canım?
Oy maşallah adete kaç gün var? Ben yarın vericem kan testine bende korkuyorum kimyasaldan. Bugün yaptığım test bu adetim yarın

Eklentiler

• IMG_20210113_132941_723.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 59
Oy maşallah adete kaç gün var? Ben yarın vericem kan testine bende korkuyorum kimyasaldan. Bugün yaptığım test bu adetim yarın
Canım benim de planlamama göre yarın 31 Aralık tahmini yumurtlama senin gibi.. Ama biraz karışıktı ovulasyon günlerim. Ben de yarın akşam vericem özelde, haberleşelim.. İnşallah kimyasal görmeyiz senin koyulaşma baya olmuş içini ferah tut

Canım bu yaptığın test normalde adet gecikince çıkıyor seninkide çıkmış işte bende bundan yaptım benimde senin gibi çıktı sende içini ferah tut

Eklentiler

• IMG-20210112-WA0038.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu arada kimyasal gebelik belirtileri yaşadınmı nasıl oldu o süreç

Dayanamayıp ovulasyon testide yaptım oda böyle

Eklentiler

• 20210113_175723.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu arada kimyasal gebelik belirtileri yaşadınmı nasıl oldu o süreç
Canım kimyasal da git gide silikleşti testlerim koyu olmamıştı. Hatta şu regl e 2 gün kala yaptığım test bundan koyu sunu görmedim.. Regl günü bembeyaz çıktı yine de gidip kan verdim 4.82 de kanamam başladı...Bir de çok ağrım vardı. Lekelenme falan yaşamıştım reg e 4 gün kala... İnşallah kimyasal değildir..muhtemelen yarına düşüş olmazsa değerimiz yakın gibi

Eklentiler

• Screenshot_20210113_144447_com.android.gallery3d.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…