- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Adetime 3 gün var ovülasyon böyle çıktı bende şüphelendim test yaptımAminnn canim insallah yumurtlamanin kacinci gunu bugun? Birde erken gebelik testi mi yaptin ? Ne kadar heyecanlisindir simdi bunlari sordugum icin kusura bakma
Yok canım hiçbişey yapmadım covid oldum zaten bu ay diğer aylara nazaran daha sık ilişki olduCanım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok daha güzel anların olacak...
Bu arada yumurtlama günümüz aynı sanırım 31 Aralık.Yani ovulasyon testleri bu ay beni biraz şaşırttı ama sanırım öyle... Ovulasyon yaptım senden cesaret ile ama silik çıktı o yüzden pek ümitli değilim. Olsaydı benim, aynı gün hamile kalmış olacaktık
Bu ay yaptığın bir kür bir uğraş vs var mıydı merak ettim
Ah bak ben de covid oldum bu ayYok canım hiçbişey yapmadım covid oldum zaten bu ay diğer aylara nazaran daha sık ilişki oldu
İnşallah canım tez vakitte sanada nasip olsunAh bak ben de covid oldum bu ayvesiledir belki
teşekkür ederim canım.. Mutluluğunuz katlanarak artsın inşallah
Gözünüz aydın darısı bizlereAy rüya gübi şuan idrak edemiyorum
İnşallah en kısa zamandaGözünüz aydın darısı bizlere
Merhaba belirtileriniz neydiİnşallah en kısa zamanda
Sık sık idrara çıkıyordum göğüslerim hassaslaştı büyüdü uçları kahverengileşti bulantı vardı kasıklarımda batma vardı alt karın ağrısı şimdilik böyleydiMerhaba belirtileriniz neydi
Bende size hevesle yaptım ovulasyon testi silik cıktı bata 4gün varSık sık idrara çıkıyordum göğüslerim hassaslaştı büyüdü uçları kahverengileşti bulantı vardı kasıklarımda batma vardı alt karın ağrısı şimdilik böyleydi
Benim 5 gündür koyu çıkıyordu bugün iyice koyu çıkınca şüphelendim ama ovülasyonla gebelik öğrenilmez normalde bide gündüz yapılması lazım silik görüp gebe olanda cvar adet gününü bekle inşallah vardır bebişBende size hevesle yaptım ovulasyon testi silik cıktı bata 4gün var
İnşallah canım sende sağlıkla büyütBenim 5 gündür koyu çıkıyordu bugün iyice koyu çıkınca şüphelendim ama ovülasyonla gebelik öğrenilmez normalde bide gündüz yapılması lazım silik görüp gebe olanda cvar adet gününü bekle inşallah vardır bebiş
Canım kimyasal falan değilse ben de hamileyim sanırım nolur dua etİnşallah canım tez vakitte sanada nasip olsun
Test bu şekilde ama kimyasal geçmişim olduğu için güvenemiyorum. Sen kan testi verdin mi canım?İnşallah canım tez vakitte sanada nasip olsun
Oy maşallah adete kaç gün var? Ben yarın vericem kan testine bende korkuyorum kimyasaldan. Bugün yaptığım test bu adetim yarınTest bu şekilde ama kimyasal geçmişim olduğu için güvenemiyorum. Sen kan testi verdin mi canım?
Canım benim de planlamama göre yarın 31 Aralık tahmini yumurtlama senin gibi.. Ama biraz karışıktı ovulasyon günlerim. Ben de yarın akşam vericem özelde, haberleşelim.. İnşallah kimyasal görmeyiz senin koyulaşma baya olmuş içini ferah tutOy maşallah adete kaç gün var? Ben yarın vericem kan testine bende korkuyorum kimyasaldan. Bugün yaptığım test bu adetim yarın
Canım bu yaptığın test normalde adet gecikince çıkıyor seninkide çıkmış işte bende bundan yaptım benimde senin gibi çıktı sende içini ferah tutCanım benim de planlamama göre yarın 31 Aralık tahmini yumurtlama senin gibi.. Ama biraz karışıktı ovulasyon günlerim. Ben de yarın akşam vericem özelde, haberleşelim.. İnşallah kimyasal görmeyiz senin koyulaşma baya olmuş içini ferah tut
Bu arada kimyasal gebelik belirtileri yaşadınmı nasıl oldu o süreçCanım benim de planlamama göre yarın 31 Aralık tahmini yumurtlama senin gibi.. Ama biraz karışıktı ovulasyon günlerim. Ben de yarın akşam vericem özelde, haberleşelim.. İnşallah kimyasal görmeyiz senin koyulaşma baya olmuş içini ferah tut
Dayanamayıp ovulasyon testide yaptım oda böyleCanım benim de planlamama göre yarın 31 Aralık tahmini yumurtlama senin gibi.. Ama biraz karışıktı ovulasyon günlerim. Ben de yarın akşam vericem özelde, haberleşelim.. İnşallah kimyasal görmeyiz senin koyulaşma baya olmuş içini ferah tut
Canım kimyasal da git gide silikleşti testlerim koyu olmamıştı. Hatta şu regl e 2 gün kala yaptığım test bundan koyu sunu görmedim.. Regl günü bembeyaz çıktı yine de gidip kan verdim 4.82 de kanamam başladı...Bir de çok ağrım vardı. Lekelenme falan yaşamıştım reg e 4 gün kala... İnşallah kimyasal değildir..muhtemelen yarına düşüş olmazsa değerimiz yakın gibiBu arada kimyasal gebelik belirtileri yaşadınmı nasıl oldu o süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?