- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Hayırlı olsun allahım inşallah banada nasip eder ovülasyon testi kullandınız mı
Evet canım bugün de yaptım testi kopkoyu çıktı adete 3 gün varHayırlı olsun allahım inşallah banada nasip eder ovülasyon testi kullandınız mı
Bak varmış çok sevindim maşallah sağlıcakla ilerlesin
Hayırlı olsun tekrarda çok sevindimEvet canım bugün de yaptım testi kopkoyu çıktı adete 3 gün var
Ay rüya gübi şuan idrak edemiyorumBak varmış çok sevindim maşallah sağlıcakla ilerlesin
Kan testi yaptırın düzenli artışını takip edin yada direk doktora gidin folik asit başlatır içmiyorsanız güzel bir rüya daim olsun inşallah bizide duanızda unutmayınAy rüya gübi şuan idrak edemiyorum
Eşine söyledinmi ne tepki verdi cok heyecanlı yaAy rüya gübi şuan idrak edemiyorum
Yuppyy bak sana söylemiştim hayırlı uğteşe
İnşallah canımKan testi yaptırın düzenli artışını takip edin yada direk doktora gidin folik asit başlatır içmiyorsanız güzel bir rüya daim olsun inşallah bizide duanızda unutmayın
AğlıcaktıEşine söyledinmi ne tepki verdi cok heyecanlı ya
Amin
İnşallah canımallah bütün isteyenlere nasip etsin
Canim diger konudan hatirliyorum senii allahhim ne guzelll allah tamamini erdirsinnn coook sevndim adina banada dua et nolurr bnm kaset testim negatif ciktiAğlıcaktı
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin içinde sanada tez zamandaCanim diger konudan hatirliyorum senii allahhim ne guzelll allah tamamini erdirsinnn coook sevndim adina banada dua et nolurr bnm kaset testim negatif cikti
Aminnn canim insallah yumurtlamanin kacinci gunu bugun? Birde erken gebelik testi mi yaptin ? Ne kadar heyecanlisindir simdi bunlari sordugum icin kusura bakmaRabbim bütün isteyenlere nasip etsin içinde sanada tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?