- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Elimde olsa yapıcam da sıfırladımDayanamayıp ovulasyon testide yaptım oda böyle
İnşallah valla bi an önce yarın olsunCanım kimyasal da git gide silikleşti testlerim koyu olmamıştı. Hatta şu regl e 2 gün kala yaptığım test bundan koyu sunu görmedim.. Regl günü bembeyaz çıktı yine de gidip kan verdim 4.82 de kanamam başladı...Bir de çok ağrım vardı. Lekelenme falan yaşamıştım reg e 4 gün kala... İnşallah kimyasal değildir..muhtemelen yarına düşüş olmazsa değerimiz yakın gibi
Ama kimyasaldan sonra tutma oranı çok fazla bebiş seninledir benceElimde olsa yapıcam da sıfırladımyalnız t patlıyor.. Maşallah canım benim ya
ben 4 kez kimyasal yaşadım ve direniyorumAma kimyasaldan sonra tutma oranı çok fazla bebiş seninledir bence
yapma ya kaçıncı haftasında oluyor peki kese görünene kadarmıben 4 kez kimyasal yaşadım ve direniyorumhayırlısı
Sabah yaptığım testte sanki biraz soluktu bilmiyorum pimpiriklendim mi
Canım ben sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dediler özele geldim kan verdim bekliyorum şimdi doktor baktı ben gördüm keseyi ama sen göremezsin dedi henüz çok küçük bekliyorum bakalım. Umutsuz olma sendeSabah yaptığım testte sanki biraz soluktu bilmiyorum pimpiriklendim mihayırlısı artık senden de haber bekliyorum.
Canım benim yaaa çok çok sevindim... O zaman beta hcg değerin yüksek çıkabilir.. Ben de şimdi çıktım işten, gidiyorum özele.. Ama doktora kan sonucum dan sonra gidicem. İnşallah bu akşam biraz rahatlatıcı kan değeri öğrenirim.Canım ben sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dediler özele geldim kan verdim bekliyorum şimdi doktor baktı ben gördüm keseyi ama sen göremezsin dedi henüz çok küçük bekliyorum bakalım. Umutsuz olma sende
Bitti canım beta 900 müş salı bidaha gidicemCanım benim yaaa çok çok sevindim... O zaman beta hcg değerin yüksek çıkabilir.. Ben de şimdi çıktım işten, gidiyorum özele.. Ama doktora kan sonucum dan sonra gidicem. İnşallah bu akşam biraz rahatlatıcı kan değeri öğrenirim.
Bulantım oldu demişsiniz sanırım benim 4 gün var adete dün gece uykumdan bulantı ile uyandım bu kadar erken bulantı olmaz diye biliyorum sizin nasıl oldu acaba ve de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBitti canım beta 900 müş salı bidaha gidicem
Amin teşekkürler git gel bulantıylı aşırı değildi bi kere komşunun yemek kokusuna kusucak gibi oldum oydu yaniBulantım oldu demişsiniz sanırım benim 4 gün var adete dün gece uykumdan bulantı ile uyandım bu kadar erken bulantı olmaz diye biliyorum sizin nasıl oldu acaba ve de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım çok çok güzel o zaman senin idrarına o kadar geçmemiş bin kere maşallahBitti canım beta 900 müş salı bidaha gidicem
Valla bilmiyom ki tam ne zamandı yumurtlamamCanım çok çok güzel o zaman senin idrarına o kadar geçmemiş bin kere maşallahovulasyon ile mi görmüştüm 31 Aralık yumurtlamayı... ben 70 falan duysam sevinicem o derece, verdim bakalım bekliyorum sonuçları
İnşallah canım bekliyorumCanım çok çok güzel o zaman senin idrarına o kadar geçmemiş bin kere maşallahovulasyon ile mi görmüştüm 31 Aralık yumurtlamayı... ben 70 falan duysam sevinicem o derece, verdim bakalım bekliyorum sonuçları
Canım benim 99 çıktıİnşallah canım bekliyorum
Salı çağırdı benide hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallah geç döllenmedir belkideCanım benim 99 çıktıiki katı artışını takip edicem bakalım cumartesi perşembe tekrar verip. Haftaya cumartesi doktora gitmek planım. Anca artar gibi:) sen muhtemelen pazartesi keseyi görürsün rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin.
yok canım testte ve kan da hamilelik değerleri çıkıyor herhangi bir gebelik ve kese oluşmadan zaten kimyasalda kese olmaz öyle olsa dış gebelik veya mol gebelik oluyor herşeyin hayırlısı istiyorum evet ama bunları yaşamak beni yoruyordayapma ya kaçıncı haftasında oluyor peki kese görünene kadarmı
Bende bugün gittim doktora beta 965 çıktı 4 haftalıkmış doktor keseyi gördüm dedi ama biz göremedik küçükmüş dahayok canım testte ve kan da hamilelik değerleri çıkıyor herhangi bir gebelik ve kese oluşmadan zaten kimyasalda kese olmaz öyle olsa dış gebelik veya mol gebelik oluyor herşeyin hayırlısı istiyorum evet ama bunları yaşamak beni yoruyorda
Canım gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?