Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınız gebelik testim elim ayağım titriyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah valla bi an önce yarın olsun

Sabah yaptığım testte sanki biraz soluktu bilmiyorum pimpiriklendim mi hayırlısı artık senden de haber bekliyorum.
Canım ben sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dediler özele geldim kan verdim bekliyorum şimdi doktor baktı ben gördüm keseyi ama sen göremezsin dedi henüz çok küçük bekliyorum bakalım. Umutsuz olma sende

Canım benim yaaa çok çok sevindim... O zaman beta hcg değerin yüksek çıkabilir.. Ben de şimdi çıktım işten, gidiyorum özele.. Ama doktora kan sonucum dan sonra gidicem. İnşallah bu akşam biraz rahatlatıcı kan değeri öğrenirim.

Bitti canım beta 900 müş salı bidaha gidicem

Amin teşekkürler git gel bulantıylı aşırı değildi bi kere komşunun yemek kokusuna kusucak gibi oldum oydu yani

Bitti canım beta 900 müş salı bidaha gidicem
Canım çok çok güzel o zaman senin idrarına o kadar geçmemiş bin kere maşallahovulasyon ile mi görmüştüm 31 Aralık yumurtlamayı... ben 70 falan duysam sevinicem o derece, verdim bakalım bekliyorum sonuçları

İnşallah canım bekliyorum
Canım benim 99 çıktı iki katı artışını takip edicem bakalım cumartesi perşembe tekrar verip. Haftaya cumartesi doktora gitmek planım. Anca artar gibi:) sen muhtemelen pazartesi keseyi görürsün rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin.

Salı çağırdı benide hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallah geç döllenmedir belkide

Eklentiler

• Screenshot_20210114-180606_e-Nabz.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 39
yapma ya kaçıncı haftasında oluyor peki kese görünene kadarmı
yok canım testte ve kan da hamilelik değerleri çıkıyor herhangi bir gebelik ve kese oluşmadan zaten kimyasalda kese olmaz öyle olsa dış gebelik veya mol gebelik oluyor herşeyin hayırlısı istiyorum evet ama bunları yaşamak beni yoruyorda

Bende bugün gittim doktora beta 965 çıktı 4 haftalıkmış doktor keseyi gördüm dedi ama biz göremedik küçükmüş dahasalı gidicez inşallah görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…