Bildiğimiz dut muegzama iste oyuzden sordum banyo sorusunu
sabun sampuan iyice kurutur ondan banyodan sonra gerilip pullanip dokuluyor
dutu haslayip sogumasini bekleyip ayaklariniza dutla masaj yapin birde boyle deneyin
Bende ürtiker var ama hiç böyle olmuyo..benzemiyor ürtikereÜrtiker teşhisi koydu.. Sadece ilaç yazıp gönderdi
Bende onu önerecektim size. Ya birde davinesin purifying diye bir şampuanı var kafa derinizde olsaydı onuda önerecektim.Dermovate diye bir krem getirdi eşim... Ve çok etkili bir ilaç olmasına rağmen hala aynı. Eşim tekrar götürcek hastaneye
Hayır 2 seneden beri var. Otobüs yolculuğu yapmıştım mikrop kapmıştı o zaman dan bu zamana kadar bu şekilde tekrar ediyor uyuz olsa vucudumun geneli kaşınır birtek ayaklarım böyleKorkutmak istemem ama Uyuz mu oldunuz acaba
evet kuru dutBildiğimiz dut mu
Kafa derimde hiçbir sorun yok sadecd ayaklarımda var.Bende onu önerecektim size. Ya birde davinesin purifying diye bir şampuanı var kafa derinizde olsaydı onuda önerecektim.
Anneminde gecen yaz ayaklarında cıktı doktor dermovate verdi birde baska bir ilac daha verdi onlarla geçti. Diğer ilacında adını sorar yazarım olmadı
Denicem bunu inşallah işe yarar. Strese girdim çünkü.evet kuru dut
Canım ayaklarına cay agacı yagıyla masaj yapmayıda deneyebilirsin. Egzama ilerleyince mantara ceviriyor. O yüzden cay agacı yağı en büyük düsmanıKafa derimde hiçbir sorun yok sadecd ayaklarımda var.
stres hastaligi bu ayricaDenicem bunu inşallah işe yarar. Strese girdim çünkü.
Bilmiyorum canim uyuzda mikroptan olur benim abimde 1 bucuk yil gecmedi onunda tek yerde kasinti vardi birde kizariklar o kaşıntı hepimize bulaşmıştı o yuzden dedim inşallah gecer Geçmiş olsun Allah şifa versinHayır 2 seneden beri var. Otobüs yolculuğu yapmıştım mikrop kapmıştı o zaman dan bu zamana kadar bu şekilde tekrar ediyor uyuz olsa vucudumun geneli kaşınır birtek ayaklarım böyle
Doktor sabundan uzak dur dedi o yüzden sabunlamıyorumstres hastaligi bu ayrica
birde ayaklarinizi sık sık sivi sabunla falan yikarmisiniz?
Bulaşıcı değil. Olsaydı eşimin de olurdu bu şekildeBilmiyorum canim uyuzda mikroptan olur benim abimde 1 bucuk yil gecmedi onunda tek yerde kasinti vardi birde kizariklar o kaşıntı hepimize bulaşmıştı o yuzden dedim inşallah gecer Geçmiş olsun Allah şifa versin
Zaten doğrusunu demiş kimyasal her şey etkiliyor allerjik olabılır mi?Doktor sabundan uzak dur dedi o yüzden sabunlamıyorum
Geçmiş olsun canim ben fikrimi soyledimBulaşıcı değil. Olsaydı eşimin de olurdu bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?