Teşekkür ederimAy çok geçmiş olsın ben bilmiyorım maalsef
Ürtiker teşhisi koydu.. Sadece ilaç yazıp gönderdiAllah bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah...
Hiç bisey demediler mi alerji falan mi
Teşekkür ederim..Ürtiker teşhisi koydu.. Sadece ilaç yazıp gönderdi
Kasimayin tuzlu suda bekletseniz mi acaba karbonat falan geçmiş olsun.Ürtiker teşhisi koydu.. Sadece ilaç yazıp gönderdi
Ben kendim de internetten araştırdım.. Eşim sağlıkçı o da birçok doktora sormuş ama bilen yok zaten bu hastalık 2 seneden beri var iyileşyor tekrar oluyorEgzama degil mi?Doktorlar nasil bulamadı ki adini?
Keşke başka bi dr daha görseydi seni yaÜrtiker teşhisi koydu.. Sadece ilaç yazıp gönderdi
Sıcak su değdi mi hissetmiyorum acısını kaşıntı o şekilde gidiyor. Banyodan çıktıktan sonra kuru oluyo pul pul dökülüo ve yara oluyor resmen deri çatlıyor kendiliğinden.donem donem bendede oluyor egzama bu
banyodan ciktiginizda kasiniyormu ?
egzama iste oyuzden sordum banyo sorusunuSıcak su değdi mi hissetmiyorum acısını kaşıntı o şekilde gidiyor. Banyodan çıktıktan sonra kuru oluyo pul pul dökülüo ve yara oluyor resmen deri çatlıyor kendiliğinden.
Dermovate diye bir krem getirdi eşim... Ve çok etkili bir ilaç olmasına rağmen hala aynı. Eşim tekrar götürcek hastaneyeBence corresatin pembe kremi i araştırın egzamaysa eger once onu cildiye netlestirsin.Yoksa geçmez
2 seneden beri iyileşip sürekli tekrarlıyorsa %90 egzamadır. Cok lanetbir sey ben senelerdir kurtulamadım o illetten. 2-3 sene düzeldi gibi oluyo tekrar baslıyor.Ben kendim de internetten araştırdım.. Eşim sağlıkçı o da birçok doktora sormuş ama bilen yok zaten bu hastalık 2 seneden beri var iyileşyor tekrar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?