Kizlar bakabilirmisiniz?

Peki protezin iyileşme sürecini etkiler mi 1 aydan sonra o tür push up sütyenler taksak. Kayar mı tam oturmaz mı? Sporcu sütyeni 1 ay taktıktan sonra
Benim memelerimin güzel şekil almasındaki en büyük etken ameliyat sütyenini 1-1.5 ay aksatmadan kullanmamdi. Aşırı sıkıydi ama protezin düzgün sabitlenmesini sağlıyor. Sonrasında balensiz sütyenler kullandım ve tabi ki dolgusuz.. Hala daha öyle kullanıyorum hatta hiç kullanmıyorum. O kazık gibi sütyenleri hiç kullanamam, zaten memelerim diri.. İlla ki kullanacağım diyorsanız size tavsiyem İlk 2 ay kullanmamak..

Benı izlemeye alırmısın canım cok merak edıyorum ay ay yapmıssın ya

Canım foto varmı sende görebilirmiyim

Öyle deme canım sureklı aynı model gıymek sureklı dolgulu bıkını mayolar aramak cok zor moral bozucu ..sıcakta hele kan ter içinde kalıyosun
Canım büyük olunca da sıcakta Çok kötü kokuyor ayrıca benim gibi minyonsan üstüne kıyafet alırken 4-5 kere düşünüyosun. En iyisi tam kıvamında b cup bence

Tesekkurler içindeki ele gelmiyor şükür ama doğal göğüsé göre hala hafif sert gerçi ilk zamanlara gore buna şükür ilk bir ay beton gibilerdi Zıplayarak merdiven inerdim milim kipirdamazdilar şimdi çok şükür öyle değil ama biraz daha yumusasalar mutlu olurum hani :)

Ooo benimkiler merdiven çıkarken iyice hopluyor :)

aa anladım yenıyım ya ben bılmıyorum pek pardon.. sey sorucam nasıl masaj yapıcam pekı bılgılendırebılırmısın acaba benı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…