- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Benim memelerimin güzel şekil almasındaki en büyük etken ameliyat sütyenini 1-1.5 ay aksatmadan kullanmamdi. Aşırı sıkıydi ama protezin düzgün sabitlenmesini sağlıyor. Sonrasında balensiz sütyenler kullandım ve tabi ki dolgusuz.. Hala daha öyle kullanıyorum hatta hiç kullanmıyorum. O kazık gibi sütyenleri hiç kullanamam, zaten memelerim diri.. İlla ki kullanacağım diyorsanız size tavsiyem İlk 2 ay kullanmamak..Peki protezin iyileşme sürecini etkiler mi 1 aydan sonra o tür push up sütyenler taksak. Kayar mı tam oturmaz mı? Sporcu sütyeni 1 ay taktıktan sonra
Benı izlemeye alırmısın canım cok merak edıyorum ay ay yapmıssın yaBenim memelerimin güzel şekil almasındaki en büyük etken ameliyat sütyenini 1-1.5 ay aksatmadan kullanmamdi. Aşırı sıkıydi ama protezin düzgün sabitlenmesini sağlıyor. Sonrasında balensiz sütyenler kullandım ve tabi ki dolgusuz.. Hala daha öyle kullanıyorum hatta hiç kullanmıyorum. O kazık gibi sütyenleri hiç kullanamam, zaten memelerim diri.. İlla ki kullanacağım diyorsanız size tavsiyem İlk 2 ay kullanmamak..
Canım foto varmı sende görebilirmiyimCanım bende ıkı hafta oldu amelyat olalı hala ayrık hala yana baakıyor bu normal ha la sert daha çok yolumuz var..bende aynı durumdayım inecek ve küçülecek dıyorum şişken böyle dunden berı aglıyorum esım karıstı benımkıne dıkkat cekmıcek dedı..ama küçük işte..sen boy kilo nasıl 350 cc yaktırmıson sanırım..ah keske bende 350 cc taktırsaydım bari o kadarda uyarılar okudum burda ama işte eşim den korktum
Ne var ki dolgulu südyen giymekte ne güzel kaldırıyordur. Valla benimki küçülsünde dolguluya razıyım benBen daha dolgu mu tövbe ...en cok o pala gibi sutyenlerden kurtulduguma sevınıyorum..
Öyle deme canım sureklı aynı model gıymek sureklı dolgulu bıkını mayolar aramak cok zor moral bozucu ..sıcakta hele kan ter içinde kalıyosunNe var ki dolgulu südyen giymekte ne güzel kaldırıyordur. Valla benimki küçülsünde dolguluya razıyım ben
Canım büyük olunca da sıcakta Çok kötü kokuyor ayrıca benim gibi minyonsan üstüne kıyafet alırken 4-5 kere düşünüyosun. En iyisi tam kıvamında b cup benceÖyle deme canım sureklı aynı model gıymek sureklı dolgulu bıkını mayolar aramak cok zor moral bozucu ..sıcakta hele kan ter içinde kalıyosun
Tesekkurler içindeki ele gelmiyor şükür ama doğal göğüsé göre hala hafif sert gerçi ilk zamanlara gore buna şükür ilk bir ay beton gibilerdi Zıplayarak merdiven inerdim milim kipirdamazdilar şimdi çok şükür öyle değil ama biraz daha yumusasalar mutlu olurum hani :)Canım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.
Ooo benimkiler merdiven çıkarken iyice hopluyor :)Tesekkurler içindeki ele gelmiyor şükür ama doğal göğüsé göre hala hafif sert gerçi ilk zamanlara gore buna şükür ilk bir ay beton gibilerdi Zıplayarak merdiven inerdim milim kipirdamazdilar şimdi çok şükür öyle değil ama biraz daha yumusasalar mutlu olurum hani :)
aa anladım yenıyım ya ben bılmıyorum pek pardon.. sey sorucam nasıl masaj yapıcam pekı bılgılendırebılırmısın acaba benı?Genelde mesaj sayısı az olan ve kendi fotoğrafını paylaşmayan üyelere güvenlik açısından albümümü açmıyorum maalesef.. Daha önce erkek üye problemi yaşadık, yanlış anlamayın lütfen.. 325 cc yuvarlak high profile benim..
Proteziniz damla mi yuvarlak mi?aa anladım yenıyım ya ben bılmıyorum pek pardon.. sey sorucam nasıl masaj yapıcam pekı bılgılendırebılırmısın acaba benı?
Yuvarlak kullanildi dual planeProteziniz damla mi yuvarlak mi?
2 haftadan sonra başladım masaja, 2 avucumla 2 protezi sıkıca kavrıyordum önce içeri sonra dışarı doğru 15er kez çeviriyorsun ama protez yerinden oynayacak. Sert yapacaksın yani.. Günde 3 defa yapıyordum.Yuvarlak kullanildi dual plane
çok teşekkür ederim :)2 haftadan sonra başladım masaja, 2 avucumla 2 protezi sıkıca kavrıyordum önce içeri sonra dışarı doğru 15er kez çeviriyorsun ama protez yerinden oynayacak. Sert yapacaksın yani.. Günde 3 defa yapıyordum.