Canim 175 benim boyum 58 kilo omuzlarimda genis yani baya yapiliyim ben cok dedim doktoruma 400 ccddn az istemiyorum dedim basta bi yasin kucuk dedi sonra kabul etti ama ameliyatta daha genisini almadigini bunun ideal oldugunu soyledi bana cok kucuk gelyor hayalimdeki gogusler bunlar degil acikcasi ama eski hallerini dusunup mutlu oluyorum sıkma sende canini eminim belli sure sonra alisirizCanım bende ıkı hafta oldu amelyat olalı hala ayrık hala yana baakıyor bu normal ha la sert daha çok yolumuz var..bende aynı durumdayım inecek ve küçülecek dıyorum şişken böyle dunden berı aglıyorum esım karıstı benımkıne dıkkat cekmıcek dedı..ama küçük işte..sen boy kilo nasıl 350 cc yaktırmıson sanırım..ah keske bende 350 cc taktırsaydım bari o kadarda uyarılar okudum burda ama işte eşim den korktum
Yuvarlak takildi bana bi garipler gercekten korktum bende bunlar hic hareket etmicek heralde diye sagol canimMasaja başlayabilirsiniz eğer damla değilse, daha 2 haftalık sert olması çok normal, 3 aydan önce şekil almayacak.
Bence yerlerine oturunca cok guzel olurlar iyiki buyuk taktirmissinbende 300 var minyon tipliyim keşke 250 taktırsaydım çünkü ağır high profil ve öne çıkık
Benimkinin fotoğraflarını görenler biliyor, 1 yıl oldu artık ve yumuşacıklar, istediğim şekle giriyorlar, sadece yuvarlak kalmıyorlar.Yuvarlak takildi bana bi garipler gercekten korktum bende bunlar hic hareket etmicek heralde diye sagol canim
Benim gorme imkanim varmi acaba? Birdd kac takildi sizeBenimkinin fotoğraflarını görenler biliyor, 1 yıl oldu artık ve yumuşacıklar, istediğim şekle giriyorlar, sadece yuvarlak kalmıyorlar.
Genelde mesaj sayısı az olan ve kendi fotoğrafını paylaşmayan üyelere güvenlik açısından albümümü açmıyorum maalesef.. Daha önce erkek üye problemi yaşadık, yanlış anlamayın lütfen.. 325 cc yuvarlak high profile benim..Benim gorme imkanim varmi acaba? Birdd kac takildi size
Canım beni izler misinBenimkinin fotoğraflarını görenler biliyor, 1 yıl oldu artık ve yumuşacıklar, istediğim şekle giriyorlar, sadece yuvarlak kalmıyorlar.
Beni de izler misinGenelde mesaj sayısı az olan ve kendi fotoğrafını paylaşmayan üyelere güvenlik açısından albümümü açmıyorum maalesef.. Daha önce erkek üye problemi yaşadık, yanlış anlamayın lütfen.. 325 cc yuvarlak high profile benim..
Canım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.Gerçi ben fotoğrafları kaldırdım eşim sisinip duruyordu paylasmiyorsun di mi diye en sonunda yakalayacak diye kaldırdım ama seni izlemeye aldım yine de Tikkabilla bayadır lafliyoruz merak ettim açıkçası benim baya yumuşadı 3 ay oldu ama hala silikon oldugunu yatarken elledigimde anlıyorum çok diri olduğu için yani öyle doğal meme kıvamına da gelmedi tam ayaktayken güzel gerçi yumuşaklığı ama çatal yok bende o kadar bitişik olmadı ve o kadar yumuşak değil çatal olacak kadar zamanla sutyenlerle birlesiyorlar mi
Benıde alırmısın cok merak ediyoırum arkadasımCanım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.
Sütyenle birleştirmek için en az 6 ay beklemek mi lazım yaniCanım seni ne zamandır görüyorum, izlemeye aldım. Son yüklediğim fotoğraf yan yatarkenki.. Her fotoğrafın başlığında kaç aylık olduğu yazıyor. Benim şu an yumuşacık, içinde asla bir şey var gibi ele gelmiyor. Her şekle rahatça giriyor. 3 ay daha erken, en az 6 ay beklemen gerekir, 6 aydan sonra bile büyük farklar oluyor.
Birleşir ama doğal gibi durmaz yani kasıntı durur.Sütyenle birleştirmek için en az 6 ay beklemek mi lazım yani
Peki protezin iyileşme sürecini etkiler mi 1 aydan sonra o tür push up sütyenler taksak. Kayar mı tam oturmaz mı? Sporcu sütyeni 1 ay taktıktan sonraBirleşir ama doğal gibi durmaz yani kasıntı durur.