• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakabilir misiniz?

dertsiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.457
309
198
$Fotoğraf0278.jpg arkadaşlar adetim 12 gün gecikti. dün akşam idrar testi yaptım silik gibiydi sabah tekrar yaptım ve 2 çizgide çok net görünüyor. dün yemek yapamadım midem bulandı,su içtikten sonra bile midem bulanıyor, halsizlik var, haftasonu canım pasta istiyor diye ağladım, (normal zamanlardada aş erdiğim için eşim çocuk gibisin nefsine hakim olamıyorsun demişti ama ertesi gün yemiştim) sık sık idrara çıkıyorum, göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda sancı var. sanırım ben de hamileyim. bizim için sürpriz oldu 5 senedir düşünmemiştik. bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor.merkeze gitmem gerekiyor kendim gidemem eşimi beklemek zorundayım.

neyse asıl sorum ramazan ayı içinde kanal tedavisi oldum. röntgen çekildi, iğne yapıldı ve bu yüzden çok korkuyorum bir sorun olur mu? ramazan ayı olduğu için çok fazla birlikte olmadık. ilişkiye girdiğimiz tarihi biliyorum o da kanal tedavisinden sonraydı birşey olur mu kızlar çok endişeleniyorum.

Eki Görüntüle 497362 arkadaşlar adetim 12 gün gecikti. dün akşam idrar testi yaptım silik gibiydi sabah tekrar yaptım ve 2 çizgide çok net görünüyor. dün yemek yapamadım midem bulandı,su içtikten sonra bile midem bulanıyor, halsizlik var, haftasonu canım pasta istiyor diye ağladım, (normal zamanlardada aş erdiğim için eşim çocuk gibisin nefsine hakim olamıyorsun demişti ama ertesi gün yemiştim) sık sık idrara çıkıyorum, göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda sancı var. sanırım ben de hamileyim. bizim için sürpriz oldu 5 senedir düşünmemiştik. bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor.merkeze gitmem gerekiyor kendim gidemem eşimi beklemek zorundayım.

neyse asıl sorum ramazan ayı içinde kanal tedavisi oldum. röntgen çekildi, iğne yapıldı ve bu yüzden çok korkuyorum bir sorun olur mu? ramazan ayı olduğu için çok fazla birlikte olmadık. ilişkiye girdiğimiz tarihi biliyorum o da kanal tedavisinden sonraydı birşey olur mu kızlar çok endişeleniyorum.

Öncelikle tebrik ederim. Bebek daha bi kaç haftalık olduğu için röntgenden yada ilaçtan etkilenmez diye düşünüyorum sen yine de gönlünü ferah tut ve bi dr a görün. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun canım hamiş gibi duruyorsun ilk zamanlar olduğu için bebişin etkilenmez. Yine de kafan rahata kavuşsun diye doktorunla görüş bence...

Eki Görüntüle 497362 arkadaşlar adetim 12 gün gecikti. dün akşam idrar testi yaptım silik gibiydi sabah tekrar yaptım ve 2 çizgide çok net görünüyor. dün yemek yapamadım midem bulandı,su içtikten sonra bile midem bulanıyor, halsizlik var, haftasonu canım pasta istiyor diye ağladım, (normal zamanlardada aş erdiğim için eşim çocuk gibisin nefsine hakim olamıyorsun demişti ama ertesi gün yemiştim) sık sık idrara çıkıyorum, göğüslerim çok acıyor ve kasıklarımda sancı var. sanırım ben de hamileyim. bizim için sürpriz oldu 5 senedir düşünmemiştik. bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor.merkeze gitmem gerekiyor kendim gidemem eşimi beklemek zorundayım.

Merhaba dertsiz,
Seninle aynı durumu yaşadığım için sana yazmak istedim. Ben de reglime 4 gün kala kanal tedavisi olmak zorunda kaldım. Hamilelik için çok küçük bir ihtimalim vardı, o yüzden olmamak için direndim ama diş ağrısı hiç bir şeye benzemiyor:( 5 gece uyumadım, sonunda doktora gittim. Ama merak etme çünkü diş doktorum beni çok rahatlattı, kullandıkları iğnedeki uyuşturucu miktarının çok az olduğunu ve lokal bir anestezik olduğunu söyledi. Hamile bayanlarda da güvenle kullanıyoruz dedi. Hatta iyi ki şimdiden yaptırmışsın bence.. Kaldı ki senin bu tedavin ilişkinden bile önce olmuş. O yüzden bence canını sıkma. Tabii ki doktoruna sor mutlaka ama sana rahatlatıcı haberler verecektir diye düşünüyorum:) Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

serap, secilce ikinizede teşekkür ederim.secilce içime su serptin arkadaşım. daha eşime söylemedim nasıl karşılayacak bilmiyorum. çünkü 5 yıldır eşimin ailesi yüzünden istememiştik. ikimizde deli gibi seviyoruz çocukları ama ne bileyim eşimin tepkisinden de korkuyorum.

serap, secilce ikinizede teşekkür ederim.secilce içime su serptin arkadaşım. daha eşime söylemedim nasıl karşılayacak bilmiyorum. çünkü 5 yıldır eşimin ailesi yüzünden istememiştik. ikimizde deli gibi seviyoruz çocukları ama ne bileyim eşimin tepkisinden de korkuyorum.

Tabii ailevi konuları ben bilemem ama eminim ki eşin çok sevinecektir:) Ama lütfen kendine böyle üst üste sıkıntı yapma-yaratma... Olabildiğince rahat ve pozitif ol. Bu süreci en güzel ve keyifli bu şekilde geçirebilirsin. İnanıyorum ki eşin de sana destek olacaktır. Hep güzel taraflarını aklına getir ve mutlu hisset kendini ve de şanslı:) İyi bak kendine..

kızlar randevu aldım bugün 10.30 da gidicem. mide bulantım var inşallah sorun olmadan gider gelirim.

arkadaşlar hamileyim :52: :52: :52: ultrasondan baktı ve kalp atışı da var şimdilik bir sorun yok dedi. kan tahlillerimde yapıldı çok şükür onlarda iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem.

arkadaşlar hamileyim :52: :52: :52: ultrasondan baktı ve kalp atışı da var şimdilik bir sorun yok dedi. kan tahlillerimde yapıldı çok şükür onlarda iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem.

Çooook sevindim, gözünüz aydın:) Bebeğinizi güle güle büyütün sağlıkla, keyifle...

hayırlı olsun allah saglıkla kavuştursun bebegine aynı sıkıntıları bende yaşadım 3 mınoset kullanmıştım normalde hiç kullanmam agrı kesıcı. dayanamadım devlet hastanesınde randevu alamadımdı özelde yaptırdım ilk gittigimde igne vurup temizledi. ıkıncıye 1 hafta sonra gitgimde igne yapmadiydı.doktor ozellikle sormuştu. hamıle falan degilsin dimi. diye sonra adetim gecıktı hesaplıyoruz hesaplıyoruz bu hafta adet olmalıydım yanılıyormuyuz falan. yok bekledık bır hafta bu ay olmasın diye dua ediyoruz. ben netten okuyorum etkı olmuşmudur falan diye. biyerde ilk ay için yap hep ya hiç kuralı vardır yazıyordu. biraz rahatladım. çok düşük ihtimalle sıkıntı olur diyodu.
doktora gittigimde sorduk .bişey olsaydı düşerdi dedi. çok şukur şimdilik sıkıntı yok. sende içini ferah tut. keyfini çıkar. sankı çabuk geçiyor bu hamılelık. benim gibi bulantı aşerme yaşamazsan . saglıklı günler.

ne hoş günler, telaşlar :3:

Back