- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
Yeşil pasaportun avantajı ne?Senelerdir kpss deniyorum nasip olmuyor memurluk özel sektörde sömürülüyoruz...Firsat ayağına gelmis kacırma sirf yeşil pasaport olayi icin bile memur olunur keşke ben de olabilsem cok şanslisın
valla biyolog arkadaşım eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorİnanın hiçbiri öyle demiyor para nerde çoksa herkes orda çalışmak istiyor öyle bir dünya yok yani.
ben sorgunda yaşamıyorum ve az örnekle genellemek doğru değil biliyorum ama@Bir-Yolcu siz sanırım Sorgunda yaşıyorsunuz. Arama yaptım sitede o şekilde gördüm. Bilgilerinize ihtiyacım var. Aktarırsanız çok sevinirim.
zam oranı belli mi tam sayı söylemişsiniz deSehir hastanesinde çalışan bir sağlık personeli olarak yazmak istedim. Suanki atamaların çoğu sehir hastanelerine oluyor tatlim .ama çalışanların çoğu memnun değil. Çok fazla iş yükü, mobbing de cabası
Çünkü bir gecelik hasta yatağı yatış parasi 400tl. Sürekli daha çok hasta alın
Hasta yatırın. Mantığı var. Ölü alan çok fazla ve eczaneye bile sen gidiyorsun ulac almaya
Attığın adım sayısını tahmin bile edemezsin bildiğin hastaneyi tavaf ediyorum ben. Her blokta hastam var.
Qksama canım çıkmış şekilde evde oluyorum. Benim hayalim huzurevinde çalışmaktır. İnan ki adina çok sevindim. Ama gelecek açısından da dusun; yarın birgun bebeğin olacak. Haftasonu evde olmak isteyeceksin. Esinle vakit geçirmek isteyeceksin. Hastanede olsan sürekli nöbet yazacaklar. Ha şu da var , çok kişiyle çalışınca derdi de çok oluyor. Sürekli bana nobet yazma muhabbetleri dönecek. Bayramda bile nöbet tutacaksın. Hastanenin tek artısı maas( ocakta maaşınız 39 bin olacak)
Ama huzura değişmezdim o parayı ben. Yerinde olmayı çok isterdim . Şahsi fikrim huzurevine gitmen yönünde. İlçede olduğun için çok guEl birikim de yaparsin
Hayırlı olsun. Umarım vereceğiniz karar en hayırlısı olur sizin için. Kaç puanla atandınız onu merak ettim benKızlar huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yazıyor. Okuduğum yorumlarda Sorguna en iyi ilçesi demişler.
Yok benim gördüğüm insanlar hep evli çocuklu insanlar. Burası insanların paragözlülüğüyle nam saldığı bir yer belki ondandır. Çoğu insan 3 kuruş için kuyu kazıyor görmediğim rezillik kalmadı benimvalla biyolog arkadaşım eğitim araştırma hastanesinde çalışıyor
bölgedeki tek eğitim araştırma
aslında bölgedeki tek yoğun bakımı cerrahisi olan devlet hastanesi burası desem yalan olmaz, ilçe hastaneleri sağlık ocağı gibi burada çünkü
kalanlar da özel
neyse iste kız halk sağlığa geçsem diye uğraşıyor, bu bir bakıma hemşirenin gidip huzurevinde çalışmasıyla aynı şey. nöbet yok h.sonu yok sadece 5 gün 8-5 mesai. kız kan bankasında çalışıyor çünkü ve bıktı sürekli gece çalışıyor. daha bu kız evli de değil. evli olsa eşini görmeyecek yani (eşi normal mesai saatinde çalışan biri olsa görüşemezler). düşünün. yazmayın mesai diyor, hiç yazmadıkları ay 120 saat filan mesaisi oluyor. normalde bir insana mesai yazmak yasadışı
orada 10 bin lira az alacak 3-5 değil bakın 10 bin
neden çünkü personel yok olanları sorunlu - kolay değil insanla ve sorunlu mesai arkadaşlarıyla cebelleşmek. hastanede uyuşturucu ticaretinden dosyası olan insanlar filan varburası turistik yer, var böyle vakalar. başka yerlerde de başka naneler vardır kesin.
çok kişi de eyt ile gitti, böyle büyük hastaneler hele hele daha büyük şehirlerdeki üniversite hastaneleri şehir hastaneleri filan inanın ana baba günü. acilde yoğun servislerde çalışmak kolay değil yani.
kısacası
herşey her zaman para değil meslekte 15. yılına gelince insan başlarım parasına diyebiliyor biliyor mesela
belki çoluk çocuk derdinde olanlar öyle değildir bilemiyorum benim etrafım bekar.
72.04 ile atandım ama yedek tercihleri yapmamızı istediler o nedenle.Hayırlı olsun. Umarım vereceğiniz karar en hayırlısı olur sizin için. Kaç puanla atandınız onu merak ettim ben
Aynen yerimde olmak isteyen binlerce mezun var. Evrak teslim süresi 20 sine kadar. Abim diyor bugün konuştuk sen kargoyla gönder biz de hafta sonu bir ara gidip gezelim ilçeyi. Kargoyla gönderince noter onayı istiyorlar ama. Ben diyorum evrakla ev bakma aynı gün olsun. 2 saat uzaklıktaki yere gitmek için bile her kafadan bir ses çıkıyor. Otobüse binip mi gitsem annemle? Kendim halletsem işimi. Yemin ederim kötüleye kötüleye kafamı kazan ettiler.Sizin yerinizde olmayı isteyen binlerce mezun var,siz sevineceginiz yerde bin tane soru soruyosunuz.demekki gerçekten bunalmamissiniz.
Tabiki abini dinleme canım,geç kalabilirsin. Kargoyla olacak iş mi yaAynen yerimde olmak isteyen binlerce mezun var. Evrak teslim süresi 20 sine kadar. Abim diyor bugün konuştuk sen kargoyla gönder biz de hafta sonu bir ara gidip gezelim ilçeyi. Kargoyla gönderince noter onayı istiyorlar ama. Ben diyorum evrakla ev bakma aynı gün olsun. 2 saat uzaklıktaki yere gitmek için bile her kafadan bir ses çıkıyor. Otobüse binip mi gitsem annemle? Kendim halletsem işimi. Yemin ederim kötüleye kötüleye kafamı kazan ettiler.
Yani biz devlete atanmak icin kendimizi yipratiyoruz. Bence bir yerden basla atanabilmenize mutlu oldum hayirlisi olsunKızlar merhaba herkese. Yozgatın bir ilçesine huzurevine atandım. Yedeklere tercih hakkı vermişlerdi. Bugün öğrendim sonucunu. Ben yakından uzağa doğru sıralamıştım. Hatta burası da gelmez diyordum bana. Ailem o zaman hiç yol göstermedi. Ben kafama göre yazdım. Kimse şöyle şöyle yap demedi. Şimdi de diyorlar ki illeri başa yazıp ilçeleri aşağı yazsaydın. Yok şöyle, yok uzak, yok kenar semtte huzurevi. Kafam allak bullak. Biliyorsunuz 2020 mezunuyum. Üniversite hastanelerine tayin hakkı olmadığı için gitmedim. Burada tayin hakkı var diye duydum. Hastaneden rahatmış. 8 5 mesai imiş. Aradım 3 hemşire var sen gelince 4 olacaksınız dedi müdüre hanım. Hastaneye göre ama döner +nöbet ücreti yokmuş. Kızlar lütfen akıl verin. Akrabalar kesinlikle git bir yerden başla diyorlar. Evde çok bunaldım 3 yılda. Sağlık bakanlığını beklesem orada da İstanbul, Erzincan, Erzurum falan gelecekti çok da bir şansım yoktu. Burada annem de benimle gelecek. Ev bakacağız. Evrakları ayın 20 sine kadar götürmem gerekiyormuş. Fikirlerinize ihtiyacım var. İlçe olması çok mu dezavantaj yani? Hasta sayısı 65 miş. Gitsem sağlık bakanlığına tercih veremem bir daha ve istifa edince bile 1 yıl cezası var gitmesem atanacağım da meçhul sağlık bakanlığına.
Kendi isini kendin hallet kafan rahat olur.Aynen yerimde olmak isteyen binlerce mezun var. Evrak teslim süresi 20 sine kadar. Abim diyor bugün konuştuk sen kargoyla gönder biz de hafta sonu bir ara gidip gezelim ilçeyi. Kargoyla gönderince noter onayı istiyorlar ama. Ben diyorum evrakla ev bakma aynı gün olsun. 2 saat uzaklıktaki yere gitmek için bile her kafadan bir ses çıkıyor. Otobüse binip mi gitsem annemle? Kendim halletsem işimi. Yemin ederim kötüleye kötüleye kafamı kazan ettiler.
Çıplak maaşa 13 bin dendi bugün. Ama yüzde 50 ihtimal smdlkzam oranı belli mi tam sayı söylemişsiniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?