- 18 Şubat 2018
- 12.310
- 2
- 55.281
- 598
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi sorunlarım vardı. Annem sürekli ev işi yapmamı bekliyordu falan eski konularımda var. Bir bardak bırakayım tezgahta hemen söylenir falan. Şimdi de tek göndermem ben de gelirim diyor. Gözüm arkada kalır diyor. Halbuki kpss çalışırken neler yapmadı. Geldi odamdaki peteği kapattı, dershaneye yazdır dedim yazdırmadı bilmem ne. Yeri gelirdi çalışma masasından beni dersten kaldırıp markete gönderirdi. Komşularını ağırladı kızım ders çalışıyor demedi bir gün. Şimdi diyor sen işe gidince ben nasıl ev işi yapacağım. Kendisi 66 yaşında çok da yaşlı değil. Ben kendi hayatımı kurmalıyım artık. Oturunca iş ayağıma gelmiyor ki. Burası yedek tercih hakkı verdiler de geldi. Birisi sormuştu buradan cevaplayayım Kırıkkalede yaşıyorum. Burası da küçük bir yer gerçi. Hayırlısı olsun kızlar . Beğenmezsem istifa ederim beğenirsem de devam ederim yani yaşayarak göreceğim ne desem boş şu an. Sizin fikirlerinizi almak istedim kafam karışmıştı. Neden karıştı o da annem bile abilerim, ablam demedi sen tercihi nasıl yaptın ettin nereyi yazdın? Bugün akıllarına gelmiş niye illeri başa yazmadın diye soruyorlar her şey olup bittikten sonra. O kadar umurlarındayım çünkü. O zaman yol gösterselermiş keşke. Yakından uzağa doğru sıralamıştım halbuki. Demek ki düşünemedim illeri başa yazmayı o an. Gelmez dedim çünkü 3 yıldır hep atanamadınız yazısını gördüm kızlar. Buradan da umutsuzdum tercih yaparken. Bugün sayfayı açtım yerleştiniz yazısını görünce şaşırdım hatta ağladım hüngür hüngür. Maaş az olur diyen arkadaşa da buradan yazayım 24 25 falanmış. Ama yeni yılda zam gelecekmiş.Annenizle ciddi sorunlarıniz yok muydu? Mecbur musunuz beraber gitmeye?
Atanma konusunda öyle miydi böyle miydi diye düşünmeniz de enteresan geldi.
Başka kardeslerin de varmış annenle gitme o zaman. Kendisi isteyebilir ama sen kabul etme.Ciddi sorunlarım vardı. Annem sürekli ev işi yapmamı bekliyordu falan eski konularımda var. Bir bardak bırakayım tezgahta hemen söylenir falan. Şimdi de tek göndermem ben de gelirim diyor. Gözüm arkada kalır diyor. Halbuki kpss çalışırken neler yapmadı. Geldi odamdaki peteği kapattı, dershaneye yazdır dedim yazdırmadı bilmem ne. Şimdi diyor sen işe gidince ben nasıl ev işi yapacağım. Kendisi 66 yaşında çok da yaşlı değil. Ben kendi hayatımı kurmalıyım artık. Oturunca iş ayağıma gelmiyor ki. Burası yedek tercih hakkı verdiler de geldi. Birisi sormuştu buradan cevaplayayım Kırıkkalede yaşıyorum. Burası da küçük bir yer gerçi. Hayırlısı olsun kızlar . Beğenmezsem istifa ederim beğenirsem de devam ederim yani yaşayarak göreceğim ne desem boş şu an. Sizin fikirlerinizi almak istedim kafam karışmıştı. Neden karıştı o da annem bile abilerim, ablam demedi sen tercihi nasıl yaptın ettin nereyi yazdın? Bugün akıllarına gelmiş niye illeri başa yazmadın diye soruyorlar her şey olup bittikten sonra. O kadar umurlarındayım çünkü. O zaman yol gösterselermiş keşke. Yakından uzağa doğru sıralamıştım halbuki.
gerçekten genç neslin bu rahatlığı beni çoğu zaman şok ediyorBaşka kardeslerin de varmış annenle gitme o zaman. Kendisi isteyebilir ama sen kabul etme.
İşten geldikten sonra da aynılarını yapacak muhtemelen sana.
Kendisinden o kadar şikayet edip, beraber gidecek olman kötü senin açından.
Ayrıca daha şimdiden beğenmezsem istifa ederim falan demen de enteresan kusura bakma.
Senin şuan neresi olsa çalışırım kafasından olman lazım.
3 yildir evde olmak çok sarsmamıs demek ki seni.
Kendisi gelmek istiyor çünkü gelinleriyle birlikte yaşamak istemiyormuş. Ablam da uzakta malesef. Ben de gelme diyemiyorum. İstifayı çok çok zorda kalırsam diye söyledim. Seversem, memnun kalırsam tabi ki devam ederim. Aynen aslında nere olursa gitmem lazım mantıklı düşününce. Kendimi kurtarmam gerekiyordu bu evden. Tekrar hazırlansam aynı senaryoları yaşayacağım tahmin ediyorum şimdiden. Aslında sarstı 3 yıl evde oturmak öyle demeyin. Yaşıtlarıma bakıyorum onların hayatıyla aramda dağlar kadar fark var. Onlar bir yerden başladı yok tayin hakkı yok üniversite hastanesi yok bilmem ne demediler. Ben cesaret gösteremedim. Değer mi bilmiyorum gitti işte 3 yıl. ailurophile nun dediği gibi daha da gitmemezlik edersem mesleği unutacağım yani. 3 yıl ara verdim. Özel hastaneler de almaz tecrübesiz birisini. Bir adım atacağım kızlarBaşka kardeslerin de varmış annenle gitme o zaman. Kendisi isteyebilir ama sen kabul etme.
İşten geldikten sonra da aynılarını yapacak muhtemelen sana.
Kendisinden o kadar şikayet edip, beraber gidecek olman kötü senin açından.
Ayrıca daha şimdiden beğenmezsen istifa ederim falan demen de enteresan kusura bakma.
Senin şuan nere olsa çalışırım kafasından olman lazım.
3 yidlri evde olan çok sarsmamis demek ki seni.
Kendi tek kalamıyor mu? Gelinleriyle kalmasına gerek olacak bir yaşta değil zaten. Abinler yakınındaysa tamamen yalnız kalmış olmaz.Kendisi gelmek istiyor çünkü gelinleriyle birlikte yaşamak istemiyormuş. Ablam da uzakta malesef. Ben de gelme diyemiyorum. İstifayı çok çok zorda kalırsam diye söyledim. Seversem, memnun kalırsam tabi ki devam ederim. Aynen aslında nere olursa gitmem lazım mantıklı düşününce. Kendimi kurtarmam gerekiyordu bu evden. Tekrar hazırlansam aynı senaryoları yaşayacağım tahmin ediyorum şimdiden. Aslında sarstı 3 yıl evde oturmak öyle demeyin. Yaşıtlarıma bakıyorum onların hayatıyla aramda dağlar kadar fark var. Onlar bir yerden başladı yok tayin hakkı yok üniversite hastanesi yok bilmem ne demediler. Ben cesaret gösteremedim. Değer mi bilmiyorum gitti işte 3 yıl.
konu sadece aile eviniz değil, finansal özgürlüğün bir insanın hayatini ne ölçüde değiştirdiğinin yeterince farkinda olmamanız benceKendisi gelmek istiyor çünkü gelinleriyle birlikte yaşamak istemiyormuş. Ablam da uzakta malesef. Ben de gelme diyemiyorum. İstifayı çok çok zorda kalırsam diye söyledim. Seversem, memnun kalırsam tabi ki devam ederim. Aynen aslında nere olursa gitmem lazım mantıklı düşününce. Kendimi kurtarmam gerekiyordu bu evden. Tekrar hazırlansam aynı senaryoları yaşayacağım tahmin ediyorum şimdiden. Aslında sarstı 3 yıl evde oturmak öyle demeyin. Yaşıtlarıma bakıyorum onların hayatıyla aramda dağlar kadar fark var. Onlar bir yerden başladı yok tayin hakkı yok üniversite hastanesi yok bilmem ne demediler. Ben cesaret gösteremedim. Değer mi bilmiyorum gitti işte 3 yıl. ailurophile nun dediği gibi daha da gitmemezlik edersem mesleği unutacağım yani. 3 yıl ara verdim. Özel hastaneler de almaz tecrübesiz birisini. Bir adım atacağım kızlar
Annen yine orada seni huzursuzedecek canımKendisi gelmek istiyor çünkü gelinleriyle birlikte yaşamak istemiyormuş. Ablam da uzakta malesef. Ben de gelme diyemiyorum. İstifayı çok çok zorda kalırsam diye söyledim. Seversem, memnun kalırsam tabi ki devam ederim. Aynen aslında nere olursa gitmem lazım mantıklı düşününce. Kendimi kurtarmam gerekiyordu bu evden. Tekrar hazırlansam aynı senaryoları yaşayacağım tahmin ediyorum şimdiden. Aslında sarstı 3 yıl evde oturmak öyle demeyin. Yaşıtlarıma bakıyorum onların hayatıyla aramda dağlar kadar fark var. Onlar bir yerden başladı yok tayin hakkı yok üniversite hastanesi yok bilmem ne demediler. Ben cesaret gösteremedim. Değer mi bilmiyorum gitti işte 3 yıl. ailurophile nun dediği gibi daha da gitmemezlik edersem mesleği unutacağım yani. 3 yıl ara verdim. Özel hastaneler de almaz tecrübesiz birisini. Bir adım atacağım kızlar
Arslan burcuyum. Galiba yeterince farkında değilim. 3 yılda mücadeleci ruhum öldü demek ki. Hayırlısı olsun. Buradan yazayım kızlar tek başına da kalmak istemiyor ille de gelmek istiyor. Ben de hayır gelme diyemiyorum. Ortada bırakamam. Diğer iki abimin evleri ayrı. Herkes kendi evinde, işinde, gücünde. Büyük olan biliyorsunuz paraya işi düşmezse annesini, kardeşini tanımıyor. Arayıp sormuyor. Küçük olan da e bir yere kadar yani sonuçta herkesin kendi ailesi var. Annem bana ne kadar etse de ben yine de vicdan yapıyorum yaşlıydı beni anlamadı evet deyip affediyorum malesef. Ben de sırtımı dönemiyorum ki. Mecburum yani o da bugün şey dedi sen beni düşünme ben bir gün ölür giderim sen ortada kalırsın kendini düşün.konu sadece aile eviniz değil, finansal özgürlüğün bir insanın hayatini ne ölçüde değiştirdiğinin yeterince farkinda olmamanız bence
hayırlısı olur sizin için umarım
boğa burcu musunuz