• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar asiri heycanliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Ben orayada gittim ama nene hatun iyi bi hastane bide orda tanıdıkların varsa kadın hekimler var bitkisel kürler falan yapıyorlar onlarda işlerinde baya iyiler
Burada herkes tanıdıklarıyla bir yere geliyor bir seylere sahip oluyor zaten. Hic sasirmadim.

Sizi tenzih ediyorum buranin genel yasantisini söyledim.
Siz nerelisiniz oraya gelin olarak gittiniz. Ben kendim doğuluyum bizim kendimize ait şeylerimiz var. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama kalkıpta insanların inanıp yaptığı şeylere kızar hor görürseniz bu doğru olmaz herkesin kültürü farklı madem oradaki yaşantı size göre değil sizde kendinize göre bi yerde yaşayın. Ha bu arada burda yazıp cevap istiyorsunuz kadınlar kulübü sadece bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardımcı oluyoruz ama siz insanları böyle terslicekseniz bence hiç buraya uğramayın. Biz burda bi saygı çerçevesinde sohbet edip dertlerimizi paylaşıyoruz. Sizi gerçekten anlamıyorum gerçekten.

Siz nerelisiniz oraya gelin olarak gittiniz. Ben kendim doğuluyum bizim kendimize ait şeylerimiz var. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama kalkıpta insanların inanıp yaptığı şeylere kızar hor görürseniz bu doğru olmaz herkesin kültürü farklı madem oradaki yaşantı size göre değil sizde kendinize göre bi yerde yaşayın. Ha bu arada burda yazıp cevap istiyorsunuz kadınlar kulübü sadece bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardımcı oluyoruz ama siz insanları böyle terslicekseniz bence hiç buraya uğramayın. Biz burda bi saygı çerçevesinde sohbet edip dertlerimizi paylaşıyoruz. Sizi gerçekten anlamıyorum gerçekten.
Baska bir yerde yasama sansimiz su an icin olmadigi icin buradayiz. Ziyadesiyle doydum ancak mecburuz. Neyse memleket tartismasi yapmak niyetinde degilim. Sizi de tenzih ettim zaten. Bu kadar kişiselleştirmeyin olayları.

Baska bir yerde yasama sansimiz su an icin olmadigi icin buradayiz. Ziyadesiyle doydum ancak mecburuz. Neyse memleket tartismasi yapmak niyetinde degilim. Sizi de tenzih ettim zaten. Bu kadar kişiselleştirmeyin ol
Baska bir yerde yasama sansimiz su an icin olmadigi icin buradayiz. Ziyadesiyle doydum ancak mecburuz. Neyse memleket tartismasi yapmak niyetinde degilim. Sizi de tenzih ettim zaten. Bu kadar kişiselleştirmeyin olayları.

ayları.
Size diyecek hiçbir sözüm yok zaten size söylenicek söz yok. Kocanız Doğulu herhalde sizde oyüzden ordasınız. Bazen yadırgadığınız o hor gördüğünüz insanların içinde bulursunuz kendinizi o şehirde size mecbur değil.

Neden bu kadar doktora gidiyorsunuz

Yani önceden bilinen bir hastalığınız mı var

Bu kadar stresli olmayın

Sağlıkla kucağınıza alın
Amin insallah zaten sorun yok diyip tek ilac bile vermemeleri sorun olmuyor esimde istiyor mecburen gezinip duruyoruz

Canım biliyorum bende oralıyım doğubeyazıtta mediza denen Bi özel hastane var orayada bi görün istersen ama sana tavsiyem Erzurum da nene hatun kadın doğum hastanesi var ben şu anda İstanbuldayım bende doğubeyazıtta otururken oraya gittim ve 1 ay sonra hamile kaldım doktorlar çok iyiler sende boşuna paranı özelere verme oraya git hem devlet hemde sadece kadın doğum hastanesi.
Zaten bi erzurum kalmis onuda denicez Allahim izniyle havalar duzelsin orayada bi gidecem insallah cok tesekkur ederim

Amin insallah zaten sorun yok diyip tek ilac bile vermemeleri sorun olmuyor esimde istiyor mecburen gezinip duruyoruz

Olmuyor deyip kafayı hep bununla meşgul ederseniz olmaz

Yani teşhis konulmuş bir hastalık yoksa bir yıl düzenli ilişki gerekir diyor doktorlar hatta olsun olsun dedikçe vücut tepki verir o 1 yıl uzar yorumları da var

Eşinizi bir doktor uyarmalı bu baskı ile olmaz zira kadın vücudu tepkisel yaklaşır yalancı belirti verir vs ama bebek tutunamaz uygun ortam hissi oluşmaz

Mesela yaza şu doktora gidelim diye karar alın ve aradaki süreçte şimdiye kadar çocuk olsun diye ne yaptıysanız yapmayın

Regl de takip etmeyin acaba mı diye de düşünmeyin olmuyor nasılsa yaza doktora gideceğiz deyip günlük hayatınızı yaşayın

Olmuyor deyip kafayı hep bununla meşgul ederseniz olmaz

Yani teşhis konulmuş bir hastalık yoksa bir yıl düzenli ilişki gerekir diyor doktorlar hatta olsun olsun dedikçe vücut tepki verir o 1 yıl uzar yorumları da var

Eşinizi bir doktor uyarmalı bu baskı ile olmaz zira kadın vücudu tepkisel yaklaşır yalancı belirti verir vs ama bebek tutunamaz uygun ortam hissi oluşmaz

Mesela yaza şu doktora gidelim diye karar alın ve aradaki süreçte şimdiye kadar çocuk olsun diye ne yaptıysanız yapmayın

Regl de takip etmeyin acaba mı diye de düşünmeyin olmuyor nasılsa yaza doktora gideceğiz deyip günlük hayatınızı yaşayın
Super cok tesekkur ederim bi konusacam insallah bunu yapariz zeten bu olmak zorunda piskolojimiz bozuldu bir birimizi yiyip duruyoruz cocugumuz olsa bana umut olur kavgamiz biter diyor esim cok takintili asiri takintli Allah yar ve yardimcimiz olsun daha 1 yil evliyiz bu haldeyiz ne olacak sonumuz bilmiyorum😔

Back
X