Aynen galiba öyle olduEski konulariniza baktim simdi, silik cikan cizgiler zaten 10 dakikadan sonra cikmis yani negatif kabul edilir. Kendi kendinize umitlenip sonra husrana ugramissiniz acikcasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen galiba öyle olduEski konulariniza baktim simdi, silik cikan cizgiler zaten 10 dakikadan sonra cikmis yani negatif kabul edilir. Kendi kendinize umitlenip sonra husrana ugramissiniz acikcasi
İyi yapmışsın canım kafan rahat olsun en azından
Malesef iptal ettim kafam da milyonca soru isareti o ozleede o doktorada kimse guvenmiyor buralarda iptal ettim eve dondumİyi yapmışsın canım kafan rahat olsun en azından
Belirtileriniz nelerdi?Aynen dogru utrasyona girmedim kafamda bin soru isareti oldu fisi iptal edip eve geri donduk esimde b3nde hayal kirikligiyla donduk ben en cok ona üzüldum ve hamile degilsem bukadar belirtiler neyin habercisi kotu bi hastalikmi var ben 1 yildir evliyim kacarak evlendim ailemle barismadim daha neler neler ben iyice kafayi yiyorum galiba inanki bilmiyorum![]()
Anladım canım o zaman güzel ve güvenilir bir doktor arayışına girip git derim. Bazı doktorlarda insanın daha çok moralini bozuyor. Bende bikere gecikmiştim baya kendi doktoruma da randevu bulamadım o gün esti gittim başka doktora. Onada aynı seninngibi kimse güvenmiyo. Bana dedi. Senin rahmin küçülmüş yumurtalıkların küçülmüş minicik kalmışlar. Bi korkuttu beni. Ay bide afedersin bi koltuğu aldı beni çatalmı diyolar ne. Alttan bakcak ben ultrasonla falan bakcak sanıyorum kendi doktorum her zaman öyle yapar cünkü. Geldi bana bütün parmaklarını soktu döndürdü flan bayılcaktımm. Belki yaptığının bi anlamı vardır tabi hani rahim ağzında kitle gibi bişey varmı falann diye kontrol etti büyük ihtimal ama. Bu zamaana kadar hiç şahit olmadım öyle bişeye. Çıktım direk ne istediği tahlili yaptım ne bişey ertesi gün kendi doktoruma gittim dedim böyle böyle küçülmüşler. Onun beyni küçülmüş dediMalesef iptal ettim kafam da milyonca soru isareti o ozleede o doktorada kimse guvenmiyor buralarda iptal ettim eve dondum![]()
Gece gunduz surekli uyumak mide bulantisi bas donmesi kasiklarda agri belde sanci meme uclarinda koyulasan renk halsizlik duygu degisikligi gah aglamak gah gulmek sinirlilik tavan kokuya hassasiyet koyu sari idrar rengiBelirtileriniz nelerdi?
Allah razi olsun tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun Rabbim biran once hayirli evlat nasip etsin ama ben 1 yildir evliyim 10 aydirda adetimde gecikme oluyor surekli 2 veya 5 gun gecikirdi bi kere 40 gun gecikti bu seferde 37 gunumdeyim ama ilk defa bukadarbelirtiler teste silik cizgi cikti ondan bukadar umutlandim kesin gozuyle baktimAnladım canım o zaman güzel ve güvenilir bir doktor arayışına girip git derim. Bazı doktorlarda insanın daha çok moralini bozuyor. Bende bikere gecikmiştim baya kendi doktoruma da randevu bulamadım o gün esti gittim başka doktora. Onada aynı seninngibi kimse güvenmiyo. Bana dedi. Senin rahmin küçülmüş yumurtalıkların küçülmüş minicik kalmışlar. Bi korkuttu beni. Ay bide afedersin bi koltuğu aldı beni çatalmı diyolar ne. Alttan bakcak ben ultrasonla falan bakcak sanıyorum kendi doktorum her zaman öyle yapar cünkü. Geldi bana bütün parmaklarını soktu döndürdü flan bayılcaktımm. Belki yaptığının bi anlamı vardır tabi hani rahim ağzında kitle gibi bişey varmı falann diye kontrol etti büyük ihtimal ama. Bu zamaana kadar hiç şahit olmadım öyle bişeye. Çıktım direk ne istediği tahlili yaptım ne bişey ertesi gün kendi doktoruma gittim dedim böyle böyle küçülmüşler. Onun beyni küçülmüş dedi. O yüzden doktor çok önemli canım. Fazlada kafana takma. Mevsimsel gecikme olabilir. Stres kaynaklı olabilir. Bir sürü basit sebebi olabilir. İlla kötü düşünme
Canım tiroid sorunun varmı. Yada bu aralar kilo aldınmıAllah razi olsun tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun Rabbim biran once hayirli evlat nasip etsin ama ben 1 yildir evliyim 10 aydirda adetimde gecikme oluyor surekli 2 veya 5 gun gecikirdi bi kere 40 gun gecikti bu seferde 37 gunumdeyim ama ilk defa bukadarbelirtiler teste silik cizgi cikti ondan bukadar umutlandim kesin gozuyle baktim
Amin insallah Allah razi olsun tesekkur ederimÜzülme lütfen, önümüzdeki aylarda olur inşallah, gençsin anladığım kadarıyla, biraz daha sabır, her şey olur vakti gelince![]()
Yok sanirim sairim tahliler almistim 2 ay once birsey yoktu kiloda almadim aksine verdim azda olsaCanım tiroid sorunun varmı. Yada bu aralar kilo aldınmı
Anladım canım. Bir muayene olmanda fayda ol biz ne desek boş. Ama stres yapma kendine kötü bişey yoktur Allahın izniyleYok sanirim sairim tahliler almistim 2 ay once birsey yoktu kiloda almadim aksine verdim azda olsa
İyi bi doltor bulsam gidecemde 10 ayda bu viruste 11 doktor buldum 9 zu özel ne var yok verdik ama sonuc 0 burada anladim bitane doktor iyi cikmazmi bu iyi diyor biri gidiyoru arkasindan baska biri ay ona nasil gidersiniz bos diyor inanmayip devam ediyoruz sonuc yine 0Anladım canım. Bir muayene olmanda fayda ol biz ne desek boş. Ama stres yapma kendine kötü bişey yoktur Allahın izniyle![]()
Hangi şehirdesinizİyi bi doltor bulsam gidecemde 10 ayda bu viruste 11 doktor buldum 9 zu özel ne var yok verdik ama sonuc 0 burada anladim bitane doktor iyi cikmazmi bu iyi diyor biri gidiyoru arkasindan baska biri ay ona nasil gidersiniz bos diyor inanmayip devam ediyoruz sonuc yine 0![]()
Agri dogubeyazita gelin oldum igdirada gittim agriyada dogubeyazitadaHangi şehirdesiniz
Canım biliyorum bende oralıyım doğubeyazıtta mediza denen Bi özel hastane var orayada bi görün istersen ama sana tavsiyem Erzurum da nene hatun kadın doğum hastanesi var ben şu anda İstanbuldayım bende doğubeyazıtta otururken oraya gittim ve 1 ay sonra hamile kaldım doktorlar çok iyiler sende boşuna paranı özelere verme oraya git hem devlet hemde sadece kadın doğum hastanesi.Agri dogubeyazita gelin oldum igdirada gittim agriyada dogubeyazitada
İyi bi doltor bulsam gidecemde 10 ayda bu viruste 11 doktor buldum 9 zu özel ne var yok verdik ama sonuc 0 burada anladim bitane doktor iyi cikmazmi bu iyi diyor biri gidiyoru arkasindan baska biri ay ona nasil gidersiniz bos diyor inanmayip devam ediyoruz sonuc yine 0![]()
Mide bulantisi net olarak psikolojik bir belirti. Çünkü ilk haftalarda bulanmaz. Belki de kimyasal gebelik oldu bilemeyiz tabi.Gece gunduz surekli uyumak mide bulantisi bas donmesi kasiklarda agri belde sanci meme uclarinda koyulasan renk halsizlik duygu degisikligi gah aglamak gah gulmek sinirlilik tavan kokuya hassasiyet koyu sari idrar rengi
Nene hatun doğum hastanesi burada en onerilmeyen hastane. Erzuruma gelecekseniz arastirma hastanesine gidin.Canım biliyorum bende oralıyım doğubeyazıtta mediza denen Bi özel hastane var orayada bi görün istersen ama sana tavsiyem Erzurum da nene hatun kadın doğum hastanesi var ben şu anda İstanbuldayım bende doğubeyazıtta otururken oraya gittim ve 1 ay sonra hamile kaldım doktorlar çok iyiler sende boşuna paranı özelere verme oraya git hem devlet hemde sadece kadın doğum hastanesi.
Çok zor canım insan doktorunu bulana kadar çok yıpranıyoİyi bi doltor bulsam gidecemde 10 ayda bu viruste 11 doktor buldum 9 zu özel ne var yok verdik ama sonuc 0 burada anladim bitane doktor iyi cikmazmi bu iyi diyor biri gidiyoru arkasindan baska biri ay ona nasil gidersiniz bos diyor inanmayip devam ediyoruz sonuc yine 0![]()
Canım Ben orayada gittim ama nene hatun iyi bi hastane bide orda tanıdıkların varsa kadın hekimler var bitkisel kürler falan yapıyorlar onlarda işlerinde baya iyilerNene hatun doğum hastanesi burada en onerilmeyen hastane. Erzuruma gelecekseniz arastirma hastanesine gidin.