Allahım güzel haberi nasip etsinKizlar kan testi verdim 30 dakika kaldi sonucu almama asiyi heycan var korku var sitres var o 2 teste bukadar belirtiye rağmen negatif cikma olasiligi var ne biliyim icimden buraya yazmak geldi Allahim mucdeli haberi Almami nasip eder insallah lutfen dua edin❤
Amin insallah durmadan uyuma 7 gun g3cikme mide bulantisi bas donmesi duygu degisikligi meme uclaeinda renk koyulasmasi kasiklarda agri belde sanciAllahım güzel haberi nasip etsinnasıl belirtilerin vardı reglin geçtimi
Amin insallah Allah razi olsunİnşallah güzel haberler alırsın çooook mutlu olursun
Ah hepsi belirti hadi inşallahAmin insallah durmadan uyuma 7 gun g3cikme mide bulantisi bas donmesi duygu degisikligi meme uclaeinda renk koyulasmasi kasiklarda agri belde sanci
Malefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olurAh hepsi belirti hadi inşallahİdrar testi yapdınmı
Üzme kendini canım kendini gebeliğe çok hazırladıysan ondan da bu belirtileri yaşarsın idrar testi yapmadınmıMalefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olur
Ahh ahh sözün bittiği yer. Şu psikoloji bitiriyo biziiMalefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olur
Üzülme canım. Psikolojikte yaşamış olabilirsin. Bide prolaktin hormonuna baktırma ihtimalin varsa onada baktırabilirsin. Bi arkadaşım böyle çok belirti yaşamıştı prolaktin yükselmiş demişti. Yine yalnış bilgi vermiş olmıyım daMalefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olur
Simdi ozele geldim mesayi acilsin bide utrason baksin bakalimÜzülme canım. Psikolojikte yaşamış olabilirsin. Bide prolaktin hormonuna baktırma ihtimalin varsa onada baktırabilirsin. Bi arkadaşım böyle çok belirti yaşamıştı prolaktin yükselmiş demişti. Yine yalnış bilgi vermiş olmıyım da
Malesef sonuc 01Insallah dilerleriniz gercek olur
Evet 2 tanedede silik cikmisti kanda 01 cikti hicbirsey anlamadimIdrar testi yapmamis miydiniz?
Evet 2 side ailik cikmisti kanda 01Idrar testi yapmamis miydiniz?
İyi yapmışsın canım kafan rahat olsun en azındanSimdi ozele geldim mesayi acilsin bide utrason baksin bakalim
Onceki konunuza yazilan yorumlara istinaden bu kadar umutlanmissiniz. O sebeple burada cift çizgili testlere hamilesin gebesin yazanlara kiziyorum. Hamile olup olmadigini kan testi ultrason belirler. Kimyasal olabilir bos gebelik olabilir test bozuk olabilir. Hamilesin deyince umitleniyor insan. Tebrikler, hemen kan vermelisin denmeli bence. Ama yok burada illa umut dolduracaklar insana.Evet 2 side ailik cikmisti kanda 01
Aynen dogru utrasyona girmedim kafamda bin soru isareti oldu fisi iptal edip eve geri donduk esimde b3nde hayal kirikligiyla donduk ben en cok ona üzüldum ve hamile degilsem bukadar belirtiler neyin habercisi kotu bi hastalikmi var ben 1 yildir evliyim kacarak evlendim ailemle barismadim daha neler neler ben iyice kafayi yiyorum galiba inanki bilmiyorumOnceki konunuza yazilan yorumlara istinaden bu kadar umutlanmissiniz. O sebeple burada cift çizgili testlere hamilesin gebesin yazanlara kiziyorum. Hamile olup olmadigini kan testi ultrason belirler. Kimyasal olabilir bos gebelik olabilir test bozuk olabilir. Hamilesin deyince umitleniyor insan. Tebrikler, hemen kan vermelisin denmeli bence. Ama yok burada illa umut dolduracaklar insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?