Gebeliğe Hazırlık Kizlar asiri heycanliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım güzel haberi nasip etsinnasıl belirtilerin vardı reglin geçtimi

Malefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olur
Ahh ahh sözün bittiği yer. Şu psikoloji bitiriyo bizii Vücudumuz da oyun oynuyo sanki bizle inşallah en yakın zamanda kavuşursun canım bebeğine

Malefes simdi aldim 01 ya deli olacam nasil olur
Üzülme canım. Psikolojikte yaşamış olabilirsin. Bide prolaktin hormonuna baktırma ihtimalin varsa onada baktırabilirsin. Bi arkadaşım böyle çok belirti yaşamıştı prolaktin yükselmiş demişti. Yine yalnış bilgi vermiş olmıyım da

Simdi ozele geldim mesayi acilsin bide utrason baksin bakalim

Eski konulariniza baktim simdi, silik cikan cizgiler zaten 10 dakikadan sonra cikmis yani negatif kabul edilir. Kendi kendinize umitlenip sonra husrana ugramissiniz acikcasi

Evet 2 side ailik cikmisti kanda 01
Onceki konunuza yazilan yorumlara istinaden bu kadar umutlanmissiniz. O sebeple burada cift çizgili testlere hamilesin gebesin yazanlara kiziyorum. Hamile olup olmadigini kan testi ultrason belirler. Kimyasal olabilir bos gebelik olabilir test bozuk olabilir. Hamilesin deyince umitleniyor insan. Tebrikler, hemen kan vermelisin denmeli bence. Ama yok burada illa umut dolduracaklar insana.

Aynen dogru utrasyona girmedim kafamda bin soru isareti oldu fisi iptal edip eve geri donduk esimde b3nde hayal kirikligiyla donduk ben en cok ona üzüldum ve hamile degilsem bukadar belirtiler neyin habercisi kotu bi hastalikmi var ben 1 yildir evliyim kacarak evlendim ailemle barismadim daha neler neler ben iyice kafayi yiyorum galiba inanki bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…