Aşılama kızlar aşılama hakkında bilgi verin çok tedirginim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B

beyaz karamel

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi beyaz karamel
yarın saat 11,30 da aşılamam yapılacak çok heycanlıyım bugün nasıl geçecek bilemiyorum dr bizi saat 9 da çağırdı sperm falan verilecek işte allahım ne olur yardım et solda 3 tane yumurtam var 20 ile 19 mm sağdada 1 yumurtam var 19 mm yani 4 tane yumurtam var ama tutar mı acaba eşimin sipermi gayet iyi ne dersiniz kızlar sizce tutar mı

tatlım ben tam bilmiyorum ama inşallah bilenler sana yardımcı olacaktır benim bildiğim biraz rahat ol hayırlısı. Hem niye tutmasınki? tutacak elbette annesi merak etme inşallah çok güzel haberlerinide burdan alacağız kendini germe rahat ol canım hayırlısı allahtan inşallah seninde muradını verecek öptüm.:1hug:

iNŞALLAH TUTAR CANIM

inş.tutar ama öyle görünüyor ki sen şimdiden strese girmişsin...ama böyle olmuyor biliyorsun...biraz rahat ol be güzelim...biliyorum insanın elinde değil...ben de çok sıkıntılıydım ''acaba tutar mı? nasıl olur? nolacak benim bu halim'' diye...keşke biraz daha relax olabilseydim...benim ki tutmadı ne yazık kisenağlama inş.seninki tutar olur da(inş.olmaz) tutmazsa sakın üzülme...aşılamadan 12 gün sonra yapılan b-hcg negatif çıkınca(benimkisinde) dünya başıma yıkılıyor,dünyada gebe kalamayan tek insan benmişim gibi hissedip üzülmüştüm ama şimdi üzüldüğüme üzüldüm! şunun gibi yaramaz bi bebeğin olur belki

önce heycan yapma derim canım...aşılama da acı pek duymuyosun.sadece spekulum takılırken biraz canın yanıyo.az bişiy.sonra dr yıkanmış spermleri şırınga ile enjekte edilio.hepsi bu sonra yarım saat kadar ç.atalda yatıyosun...kalkıyosun.biraz kırmızı bir sıvı geliyo.o bişiy değil.drun sana zaten önemli bişiy olmadığını söler.kalkıp eve gider biraz yatarsın.ağır iş yapma 2 gün...ayrıca 2 gün boyunca ilişki yasak canım.böyle....

ben de ilk aşılamamı oldum benimki tutmadı.inşallah seninki tutar...öpüyorum....canım

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inş hayırlısı olsun allah verecekse zaten verir inş hepimizin yüzü gülsün şu mubarek ayda allah dualarınızı kabul etsin

ya arkadaşım sen ne ilaç kullandın yazarmısın

tabiki arkadaşım puregon iğne kullandım gulukofen ve folik asit daha sonra çatlat ma iğnesi

hmm sağol nım.
bende 5 gun boyunca klomen kullandım.1 yumurta oluştu.oda 20.8
peki ilaçlar ne kadar tuttu.
benim bu ay tutmazsa,belki seninkilerden verirse para biritirim ona göre...:asigim:
bide nereye idiyorsun aşılama için

çağlacım istersen özelden konuşalım yada msn den özel mesajın açık deil açarsan sevinirim

çağlacım istersen sen benim özele msn ni yaz ben ekleyim

çağlacım ben bahçeli evler park medikal hast doç dr selman laçin beye gidiyom 500ytl aşılama parası verdik iğneyi sigorta karşılamıyor dediler puregon 300 lük fiyatı 256 ytl ben 3 kutu kullandım 770 ytl civarında işte ne yapalım bebiş için veriyoruz
inş emeklerimiz boşa gitmez

Arkadaşlar, bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Genelde aşılamadan sonra 5,6 kilo alma durumu oluşuyormu. Bu konuda bilgisi olan veya yaptıranlardan cevap yazarsanız sevinirim.

Arkadaşım Beyaz Karamel, ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırdım, fakat benimki tutmadı canım. Bayramdan sonra 2. aşılamayı olacağım. İnşallah seninki tutar canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Arkadaşım, bende 600'lük puregon iğne ve pregnly çatlatma iğnesi kullandım. Sigorta karşılamıyor yazmışsın. Ben bu ilaçların %20'sini ödedim güzelim. Sigorta karşılıyor anlayacağın. Yalnız şunu belirteyim ben fakültede yaptırdım aşılamamı. Sen özel bir hasteneye gidiyorsun anladığım kadarıyla. Yine de araştır derim. Ayrıca çok fazla stres yapma, kendini rahat bırak. Ben çok kaptırmıştım kendimi. 2. aşılamada aynı şeyi yapmayacağım. Çünkü çok etkilediğini düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Arkadaşlar, bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Genelde aşılamadan sonra 5,6 kilo alma durumu oluşuyormu. Bu konuda bilgisi olan veya yaptıranlardan cevap yazarsanız sevinirim.

Arkadaşım, ben aşılamadan sonra hiç kilo almadım. Ama bu kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum. Sadece aşılama yapıldıktan sonra, adet görene kadar çok fazla şişkinlik oluştu bende. O zaman tartıldığımda 2-3 kilo fazla gözüküyordu. Adet gördükten sonra aynı kiloma döndüm.

amin allah hepimizin gönlüne göre versin benim gittiğim hast sigorta geçiyo ama bende anlamadım aman keşke olsada verdiğimiz parayı unuturuz

valla bendekide şişkinlikmi şişmanlık mı bende anlamadım belkide ilaçlardan dır benimde 1 kilo fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…