B
beyaz karamel
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi beyaz karamel
yarın saat 11,30 da aşılamam yapılacak çok heycanlıyım bugün nasıl geçecek bilemiyorum dr bizi saat 9 da çağırdı sperm falan verilecek işte allahım ne olur yardım et solda 3 tane yumurtam var 20 ile 19 mm sağdada 1 yumurtam var 19 mm yani 4 tane yumurtam var ama tutar mı acaba eşimin sipermi gayet iyi ne dersiniz kızlar sizce tutar mı
yarın saat 11,30 da aşılamam yapılacak çok heycanlıyım bugün nasıl geçecek bilemiyorum dr bizi saat 9 da çağırdı sperm falan verilecek işte allahım ne olur yardım et solda 3 tane yumurtam var 20 ile 19 mm sağdada 1 yumurtam var 19 mm yani 4 tane yumurtam var ama tutar mı acaba eşimin sipermi gayet iyi ne dersiniz kızlar sizce tutar mı
ya arkadaşım sen ne ilaç kullandın yazarmısın
tabiki arkadaşım puregon iğne kullandım gulukofen ve folik asit daha sonra çatlat ma iğnesi
hmm sağol nım.
bende 5 gun boyunca klomen kullandım.1 yumurta oluştu.oda 20.8
peki ilaçlar ne kadar tuttu.
benim bu ay tutmazsa,belki seninkilerden verirse para biritirim ona göre...:asigim:
bide nereye idiyorsun aşılama için
Arkadaşlar, bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Genelde aşılamadan sonra 5,6 kilo alma durumu oluşuyormu. Bu konuda bilgisi olan veya yaptıranlardan cevap yazarsanız sevinirim.
Arkadaşım Beyaz Karamel, ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırdım, fakat benimki tutmadı canım. Bayramdan sonra 2. aşılamayı olacağım. İnşallah seninki tutar canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Arkadaşım, bende 600'lük puregon iğne ve pregnly çatlatma iğnesi kullandım. Sigorta karşılamıyor yazmışsın. Ben bu ilaçların %20'sini ödedim güzelim. Sigorta karşılıyor anlayacağın. Yalnız şunu belirteyim ben fakültede yaptırdım aşılamamı. Sen özel bir hasteneye gidiyorsun anladığım kadarıyla. Yine de araştır derim. Ayrıca çok fazla stres yapma, kendini rahat bırak. Ben çok kaptırmıştım kendimi. 2. aşılamada aynı şeyi yapmayacağım. Çünkü çok etkilediğini düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Arkadaşlar, bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Genelde aşılamadan sonra 5,6 kilo alma durumu oluşuyormu. Bu konuda bilgisi olan veya yaptıranlardan cevap yazarsanız sevinirim.
çağlacım istersen özelden konuşalım yada msn den özel mesajın açık deil açarsan sevinirim