- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 20
- Konu Sahibi rabiactn75
Yok canım denemicwm bir yıla yakın ara vericem sonra tüp bebek için denicez inşallah kismetseCanım bu saatten sonra değişmez olsun canım hayirlisi böyleymiş birdahaki aya inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım denemicwm bir yıla yakın ara vericem sonra tüp bebek için denicez inşallah kismetseCanım bu saatten sonra değişmez olsun canım hayirlisi böyleymiş birdahaki aya inşallah
İnşallah en kısa zamanda nasip olur canımYok canım denemicwm bir yıla yakın ara vericem sonra tüp bebek için denicez inşallah kismetse
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda nasip olur canım
Valla doktor 37 buçuk dedi ama bende klomenle bile zor büyüdü açıkçası ben 50 vuruyorum kendime doktor öyle bilsin ustalaştım ben artık bu dişlerdeYunurtan çabuk buyuyorsa ondan düşük dozla baslatmistir bende hep 75 vuruyordum inşallah güzel sonuclar alırsın canim
Kanda baktırmadiysan evet benim on iki gündü negatif çıktı iki gün sonra hasta oldumMerhabalar akadaşlar ben 27 martta ilk aşılamamı oldum bugün aşılama gününü saymazsak 12.günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok ağladım acaba hala bir umut var mı? 12.günden sonra pozitif gören var mı?
Çizgi var gibi. Test günün ne zamanKızlar benim testim bu 30 Mart çatlatma iğnesi oldum 1 Nisan’da aşılama oldum bugün ilk defa test yaptım böyle cıktı sizce iğne etkisi midir
Eki Görüntüle 3414162
Doktorum herhangi birsey söylemedi 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum açıkçasıÇizgi var gibi. Test günün ne zaman
Bnce çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir inşallah daha da belirginleşirDoktorum herhangi birsey söylemedi 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum açıkçası
Bende 27 martta aşılama yaptım aynı gün yapmışızMerhabalar akadaşlar ben 27 martta ilk aşılamamı oldum bugün aşılama gününü saymazsak 12.günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok ağladım acaba hala bir umut var mı? 12.günden sonra pozitif gören var mı?
Benim aşılamam tutmadı malesef, bu ay ara verip olmazsa gelecek ay yaptıracağımKızlar heralde bu aydan hayırlı bir sonuç alan olmadı kimse buraya döndüş yapmadı
Hayır ilişki önerilmiyor, aşılama günü sperm kalitesi yüksek olması için. Asilamadan sonraki gün önerdi benim doktorum. Cuma günü 2.asilamami yaptırdımÇatlatma iğnesi kullandıkdan sonra aşılamadan önce ilişki önerildimi
Salı günü asılamam var pazar veya pazartesi ilişki önerdiHayır ilişki önerilmiyor, aşılama günü sperm kalitesi yüksek olması için. Asilamadan sonraki gün önerdi benim doktorum. Cuma günü 2.asilamami yaptırdım
Benim doktorum catlatma iğnesi olduktan sonra aşılama gününe kadar iliski önermedi, siz kendi doktorunuzun dediklerine uyun o zaman.Salı günü asılamam var pazar veya pazartesi ilişki önerdi
Merhaba, umarım ilk aşilamada pozitif görürsünüz. Biz de 1 buçuk yıldır deniyoruz bu ay 2.aşılamamı yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.Merhaba kızlar ben 24 yasındayım klomen kullandım dün gece de ovitrelleyi yaptim yarın aşılama yapılacak cok heyecanlıyım 3 tane yumurtam büyümüs doktor cok iyi büyümüsler dedi cogul gebelik olabilir dedi kabul ettim cok heyecanlıyım ilk aşılamam olacak 1,5 senedir sebepsiz infertilite denildi bana da dua edin nolur cok korkuyorum