- Konu Sahibi rabiactn75
İnşallah Canım. Bu artımed testinin t1 t2 olanları oluyor onlar çok hassas 5 bile olsa gösteriyorİnşallah vardır yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Canım. Bu artımed testinin t1 t2 olanları oluyor onlar çok hassas 5 bile olsa gösteriyorİnşallah vardır yaa
Yok canım bu prodoctor durİnşallah Canım. Bu artımed testinin t1 t2 olanları oluyor onlar çok hassas 5 bile olsa gösteriyor
Bu daha iyi o zamanYok canım bu prodoctor dur
Umarım sonraki ay olur, umudumuzu yitirmeyelim ben de sonraki aya odaklandımYine aşılama mi yaptiracaksiniz yoksa ara mi vereceksiniz? Ben asilamayi 1 ay ertelemeyi düşünüyorum vücudum dinlensin kafam dağılsın diyeKızlar ben adet olmuşum :) neyse bu ay tekrar deneyeceğim olana kadar devam :)) inşallah hayırlı haber veririm birgün burda :)
Evet kuruma çizgisi yok bunda okdar yaptım hiç yoktu yaniBu daha iyi o zaman
Valla ben adet oldum bugün koştur koştur gittim doktora bu sefer iğneyle deneyeceğiz dedi :) ara vermek istemiyorum ben çabalayayım da olmazsa allahtan sadece bu ay denerken hiç buraya girmeyeceğim totem yapıcam :))) bide şey hiç test yapmicamUmarım sonraki ay olur, umudumuzu yitirmeyelim ben de sonraki aya odaklandımYine aşılama mi yaptiracaksiniz yoksa ara mi vereceksiniz? Ben asilamayi 1 ay ertelemeyi düşünüyorum vücudum dinlensin kafam dağılsın diye
Umarım toteminiz tutarben de keşke test yapmasaydım dedim , regl gecikmeden yapılmamalı kesinlikleo zaman sonraki ay olumlu haberinizi alırız inşallahValla ben adet oldum bugün koştur koştur gittim doktora bu sefer iğneyle deneyeceğiz dedi :) ara vermek istemiyorum ben çabalayayım da olmazsa allahtan sadece bu ay denerken hiç buraya girmeyeceğim totem yapıcam :))) bide şey hiç test yapmicam
inşallah valla ben evdeki testlerle zaten olmadığını anlamıştım allahtan kan testine boşa para vermedimUmarım toteminiz tutarben de keşke test yapmasaydım dedim , regl gecikmeden yapılmamalı kesinlikleo zaman sonraki ay olumlu haberinizi alırız inşallah
Bende iki aydır prodoctor kullanıyorum hic kuruma cizgisj gormemistim bu ay sadece çıplak gözle dikkatli bakılınca bı cizgi vardı yumurtlamanın 8 ci günü yapmıştım testi dün yani ama burda bi kaç arkadas kuruma gördüklerini söyleyince umudum kesildi kan verdinizmiEvet kuruma çizgisi yok bunda okdar yaptım hiç yoktu yani
Verdim bekliyorum ama siz çok erken yapmışsınız çıkmaz kiBende iki aydır prodoctor kullanıyorum hic kuruma cizgisj gormemistim bu ay sadece çıplak gözle dikkatli bakılınca bı cizgi vardı yumurtlamanın 8 ci günü yapmıştım testi dün yani ama burda bi kaç arkadas kuruma gördüklerini söyleyince umudum kesildi kan verdinizmi
Hadi inşallah senin tutmuşturVerdim bekliyorum ama siz çok erken yapmışsınız çıkmaz ki
8 ci günüde öğrenenler vardi dedim bı yapıyım bidaha yapmadım bekliycsm bakalım bizide haberdar edin inşallah guzel sonuçlar alırsınızVerdim bekliyorum ama siz çok erken yapmışsınız çıkmaz ki
Canım senin ilk asilamaydi demi ikinciyemi basliycaksin bi ara konuşmuştukHadi inşallah senin tutmuştur
Ederim canım yarın sabah beli olacakmış e nabiza baktım düşmemiş8 ci günüde öğrenenler vardi dedim bı yapıyım bidaha yapmadım bekliycsm bakalım bizide haberdar edin inşallah guzel sonuçlar alırsınız
Sence pozitife dönermiCanım senin ilk asilamaydi demi ikinciyemi basliycaksin bi ara konuşmuştuk
Dönmez canım 0lı değerler çıkınca zaten adet gelecek bekle 1-2 güneSence pozitife dönermi
Benim birinciydi şimdi ikinci tedaviye başladım :) gofal diyr bir iğne verdi doktor şimdi onu araştırıyorum ama millet 50 dozla falan vurulmaya başlamış benimki 37,5 la başlattı umarım yumurtam büyür :)Canım senin ilk asilamaydi demi ikinciyemi basliycaksin bi ara konuşmuştuk
Yunurtan çabuk buyuyorsa ondan düşük dozla baslatmistir bende hep 75 vuruyordum inşallah güzel sonuclar alırsın canimBenim birinciydi şimdi ikinci tedaviye başladım :) gofal diyr bir iğne verdi doktor şimdi onu araştırıyorum ama millet 50 dozla falan vurulmaya başlamış benimki 37,5 la başlattı umarım yumurtam büyür :)
Canım bu saatten sonra değişmez olsun canım hayirlisi böyleymiş birdahaki aya inşallahKızlar yokmuş bu günden sonra degisirmi umudumda yok ayrıca