Kızlar aşağıdaki eşyalara uygun halı tavsiyelerinizi bekliyorum...

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
$yastýk.webp$56c774ee9a6e3d1ce9dcb28f31b7a823.webpEki Görüntüle 1095941 $595_1.webp$gravel_tek_parca_fon_perde_pd034_170x270cm.webp$gri.webp gri koltuk beyaz tv ünitesi beyaz sehpa aksesuarlar gri pembe halı nasıl olmalı sizce

Son düzenleme:

Canım pierre cardin in sitesinden palmira ve vega serisine bakmanı tavsiye ederim. Koltukların düz olduğu için desensiz ama iki renkli biraz hareketli halılar tercih edebilirsin. Tam düz seçersen bence çok sade kalır salonun. Bak bunlar pierre cardinin palmira serisine örnekler;

$halý 1.webp $halý 2.webp $halý 3.webp

Bu arada biz de birinci halının mavi gri tonlarında olanı aldık, gri köşe takımımız için. Royalin halılarını da tavsiye ederim, tarz olarak pierre cardinkilere benzer. Evim güzel evim başlığında ''yoncagül evinin kapılarını açtı'' başlıklı topik benim. Halılarımı inceleyebilirsin canım, çok beğenildiler.

Son düzenleme:
Canım pierre cardin in sitesinden palmira ve vega serisine bakmanı tavsiye ederim. Koltukların düz olduğu için desensiz ama iki renkli biraz hareketli halılar tercih edebilirsin. Tam düz seçersen bence çok sade kalır salonun. Bak bunlar pierre cardinin palmira serisine örnekler;

Eki Görüntüle 1097878 Eki Görüntüle 1097879 Eki Görüntüle 1097880

Bu arada biz de birinci halının mavi gri tonlarında olanı aldık, gri köşe takımımız için. Royalin halılarını da tavsiye ederim, tarz olarak pierre cardinkilere benzer. Evim güzel evim başlığında ''yoncagül evinin kapılarını açtı'' başlıklı topik benim. Halılarımı inceleyebilirsin canım, çok beğenildiler.

sağol canım bunlara bayıldım

Eki Görüntüle 1097878 Eki Görüntüle 1097879 Eki Görüntüle 1097880

yonca gül ben senin evini görmüştüm çokda beğendim güle güle kullan canım ancak pier cardin pahalı geliyor biraz gerçekten kalitele mi halılar?

yonca gül ben senin evini görmüştüm çokda beğendim güle güle kullan canım ancak pier cardin pahalı geliyor biraz gerçekten kalitele mi halılar?

Canım halılardan çok memnunum ben, çok araştırmıştım. Pierre cardin in 4 metrekarelik salon, Royalin 2 adet 3 metrekarelik yatak odası ve oturma odası halısı, 2 adet 2 metre boy 1 metre en antre halısını 1400 e aldık. Bizde sadece salon halısı Pierre cardindi. Bir de sigorta yapıyorlar pier de. Halıyı alırken 25 tl fazla ödeyip sigorta yaptırırsan 1 sene içinde halını ütüyle yakma, pasta dökülmesi, leke çıkmama durumunda sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Royalle pierre aynı firma aynı tarzmış. Bunlar dışında koyunlu ve sarayı da beğenmiştim ama tarz olarak bunların modelleri daha çok bana hitap etti. Diğerleri klasik biraz. İşin maddi boyutuna bir şey diyemem canım, o konuda haklısın. Ama eğer 5 metrekare gibi büyük ve çok halı almayacaksan bizim ki gibi, biraz kaliteli almanı öneririm. Diğer markalarla aman aman bir farkta yok. Bence fiyat al hepsinden model beğenip, sonra karar ver derim.

Halı fikiri istiyorum.düşüncem krem turkuaz yada krem pudra pembe.sizce nasıl olmu.sade kahve boğar diye düşündüm.

Eklentiler

• $1400176022956.webp
    $1400176022956.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 386
  • $1400176042688.webp
    $1400176042688.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 379
  • $1400176056258.webp
    $1400176056258.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 330
Bence krem turkuaz hoş olur.araya da turkuaz aksesuarlar serpiştirirsen hoş bi hava katar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eğer deseni perdeler kullanıcaksan, halılarının düz olması gerekiyor,,,,
ama halı işi gerçekten zor çünkü , koltuğu beğenmezsin, üstüne örtü örtersin mobilya desen ona keza ama halı,,,,
bu arada yün halı almaya çalış, çünkü yün halı kiri tutmuyor, ve daha rahat,,, biraz zor bulunuyor ama 10 yıl sonra bile yepyeni pırıl pırıl duruyor,,,

Canım halılardan çok memnunum ben, çok araştırmıştım. Pierre cardin in 4 metrekarelik salon, Royalin 2 adet 3 metrekarelik yatak odası ve oturma odası halısı, 2 adet 2 metre boy 1 metre en antre halısını 1400 e aldık. Bizde sadece salon halısı Pierre cardindi. Bir de sigorta yapıyorlar pier de. Halıyı alırken 25 tl fazla ödeyip sigorta yaptırırsan 1 sene içinde halını ütüyle yakma, pasta dökülmesi, leke çıkmama durumunda sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Royalle pierre aynı firma aynı tarzmış. Bunlar dışında koyunlu ve sarayı da beğenmiştim ama tarz olarak bunların modelleri daha çok bana hitap etti. Diğerleri klasik biraz. İşin maddi boyutuna bir şey diyemem canım, o konuda haklısın. Ama eğer 5 metrekare gibi büyük ve çok halı almayacaksan bizim ki gibi, biraz kaliteli almanı öneririm. Diğer markalarla aman aman bir farkta yok. Bence fiyat al hepsinden model beğenip, sonra karar ver derim.

canım yatak odası halını royalde göremedim netten royal değil mi yoksa?

Koltuk ve rengi çok güzel. Bence desenli bir şey alırsan tarzı değişir basitleşir. Ben olsam tek renk bordo Eflatun tonlarında bir şey alırdım.

Back
X