Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1095938 Eki Görüntüle 1095939 Eki Görüntüle 1095941 Eki Görüntüle 1095943 Eki Görüntüle 1095945 Eki Görüntüle 1095948 gri koltuk beyaz tv ünitesi beyaz sehpa aksesuarlar gri pembe halı nasıl olmalı sizce
Canım pierre cardin in sitesinden palmira ve vega serisine bakmanı tavsiye ederim. Koltukların düz olduğu için desensiz ama iki renkli biraz hareketli halılar tercih edebilirsin. Tam düz seçersen bence çok sade kalır salonun. Bak bunlar pierre cardinin palmira serisine örnekler;
Eki Görüntüle 1097878 Eki Görüntüle 1097879 Eki Görüntüle 1097880
Bu arada biz de birinci halının mavi gri tonlarında olanı aldık, gri köşe takımımız için. Royalin halılarını da tavsiye ederim, tarz olarak pierre cardinkilere benzer. Evim güzel evim başlığında ''yoncagül evinin kapılarını açtı'' başlıklı topik benim. Halılarımı inceleyebilirsin canım, çok beğenildiler.
Canım pierre cardin in sitesinden palmira ve vega serisine bakmanı tavsiye ederim. Koltukların düz olduğu için desensiz ama iki renkli biraz hareketli halılar tercih edebilirsin. Tam düz seçersen bence çok sade kalır salonun. Bak bunlar pierre cardinin palmira serisine örnekler;
Eki Görüntüle 1097878 Eki Görüntüle 1097879 Eki Görüntüle 1097880
Bu arada biz de birinci halının mavi gri tonlarında olanı aldık, gri köşe takımımız için. Royalin halılarını da tavsiye ederim, tarz olarak pierre cardinkilere benzer. Evim güzel evim başlığında ''yoncagül evinin kapılarını açtı'' başlıklı topik benim. Halılarımı inceleyebilirsin canım, çok beğenildiler.
yonca gül ben senin evini görmüştüm çokda beğendim güle güle kullan canım ancak pier cardin pahalı geliyor biraz gerçekten kalitele mi halılar?
Eki Görüntüle 1095938 Eki Görüntüle 1095939 Eki Görüntüle 1095941 Eki Görüntüle 1095943 Eki Görüntüle 1095945 Eki Görüntüle 1095948 gri koltuk beyaz tv ünitesi beyaz sehpa aksesuarlar gri pembe halı nasıl olmalı sizce
Canım halılardan çok memnunum ben, çok araştırmıştım. Pierre cardin in 4 metrekarelik salon, Royalin 2 adet 3 metrekarelik yatak odası ve oturma odası halısı, 2 adet 2 metre boy 1 metre en antre halısını 1400 e aldık. Bizde sadece salon halısı Pierre cardindi. Bir de sigorta yapıyorlar pier de. Halıyı alırken 25 tl fazla ödeyip sigorta yaptırırsan 1 sene içinde halını ütüyle yakma, pasta dökülmesi, leke çıkmama durumunda sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Royalle pierre aynı firma aynı tarzmış. Bunlar dışında koyunlu ve sarayı da beğenmiştim ama tarz olarak bunların modelleri daha çok bana hitap etti. Diğerleri klasik biraz. İşin maddi boyutuna bir şey diyemem canım, o konuda haklısın. Ama eğer 5 metrekare gibi büyük ve çok halı almayacaksan bizim ki gibi, biraz kaliteli almanı öneririm. Diğer markalarla aman aman bir farkta yok. Bence fiyat al hepsinden model beğenip, sonra karar ver derim.
canım yatak odası halını royalde göremedim netten royal değil mi yoksa?
Ay canım ben onu da royal sanıyordum, kusura bakma lütfen. Festival miş markası, platonik serisi diye geçiyormuş. Umarım bulabilirsin. sevgiyle kal...
Daha bir kaç ay oldu eve sereli çok da kullanmadım ama gayet güzel. Sadece beyaz tüyler burakıyor etrafa topak topak ama halıcı yeni halılarda o olur demişti, umarım yıkanınca geçer. Onun dışında gayet güzel.sağol canım kalitesinden memnunmusun peki?