Çocuk Hastalıkları Kizlar arka bingildakla ilgili

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
31
Kızlar bugün kucağıma aldim kafasına bilmeden biraz bastırmışım arka bingildagina zarar gelirmi simdide kortun kafama aşırı takıldı lütfen yardım edin bastırmaya sıkıntı olurmu aşırı şidetli darbemi görmedi lazim zarar veediim diye için içimi yiyo

Ya rahatlatırmı bilmiyorum ama bı yazı okudum geçen gün bıngıldagı koruyan bir zar varmış ve şiddetli darbe görmediği sürece bişey olmazmış ama içiniz rahat etmiyorsa saglik ocağı hemsirenizin numarası varsa bı mesaj atın ne dicek

yatar pozısyonda gıydırırken tam da ordan kaldırıyoruz aslında elle destek yapıyoruz kafasına. ben de sureklı bastırıyormusum o zaman :)) ustu de oyle senın dusundugun gıbı hemen yamulsa cokse allah muhafaza sapka takamayız kafasının agırlıgını tasıyor dusunsene. ne bıleyım arkaya duser bı yere carpar ya da ellerınle tutup hususı bastıtırsın işte o zamn cöker. benım bebıs 2.5 aylık oldu tepesını pek ellemedım ama arka taraf aktıf. emzırırken de oraya kolumuz deyıyor sonucta ne bıleyım :)) stressle oturacagına gıt goster asmdekı ebeye rahatca dur:)

Kiz daha dub oldu yarın goturucem zaten ıshalde olmus büyük ihtimal

bebeğin kafasının bir çok yerinden bıngıldak var, nasıl tutulurdu bebek eğer oralara hiç baskı olmaması gerekseydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…