hanfendi neden bukadar tepki verdiniz anlamadim..diyer topigede tepkinizi göstermisiniz...hanimlar var aylardir hamile kalamiyo...bende 1 sene sonra hamile kaldim..her ay gidip test alip ümitlenmekte insanin sinirlerini bozuyor...ayrica eller iyi yikandiktan sonra neden birsey olsunki...bi bu eksikti yani test yapmak varken ne gereği var anlamadım ellemenin...abartı ve lüzumsuzluk..
bi bu eksikti yani test yapmak varken ne gereği var anlamadım ellemenin...abartı ve lüzumsuzluk..
hanfendi neden bukadar tepki verdiniz anlamadim..diyer topigede tepkinizi göstermisiniz...hanimlar var aylardir hamile kalamiyo...bende 1 sene sonra hamile kaldim..her ay gidip test alip ümitlenmekte insanin sinirlerini bozuyor...ayrica eller iyi yikandiktan sonra neden birsey olsunki...
sagol canim...sonucta o bilgilerde doktorlar tarafindan olan bilgiler..kimse kafadan uyduramaz böyle seyleri...ben ilk bu test yöntemini ögrendigimde hamilelikle ilgili bir kitap okumustum..doktor tarafinda yazilmis...yani zararli birsey olsaydi bu bilgiyi vermezlerdi...alman sitelerinde rahatlikla hemen bulunuyo her bilgi..ama mesela dün türk sitesinden alinti yapip buraya kopyalamak istedim bulamadim....o yüzden bende yazmistim nasil yapildigini ama hemen tepki geldi gecikmedi...hic ugrasacak halimde yok böyle yorumlara cevap verecek...ona kalirsa bazi durumlardada mecbur kaliniyo..mesela tanpon kullaniminda..veya vajinizmus rahatsizliginda ama gelde laf anlat millete..a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim baklava..Şimdi anladım nasıl anlaşıldığını:) Saolasın arkadaşım..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?