• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aranızda rahimin aşağıda yada yukarıda olduğunu anlayabilen varmı???

kızlar ben kontrol ediyorum hemen hemen 1 hafta öncesindende anlıyorum çünkü hemen parmağıma değiyor sert bi şekilde rahmim ama bu sefer anlayamadım 5 gün var ve rahim yumurtlama dönemindeki gibi yumuşak ve yarık şeklinde yumurtlama döneminde olmam imkansız ayın 23ünde adet olcam yumurtladım ve değerlendirdim rahim parmağıma hemen değmedi aşağı inmemiş ya acaba hamile olabilirmiyim?
böylemi oluyor hamileyken:44:

Konuyu hortlatmak istedim varmi bir fikri olan
cok eski zamanlarda ebe gelir kadini muayene eder gebe olup olmadigini soylermis.. iste bu yolla.. ayakta dikilirken temiz iki parmak rahim icine dogru sokuluyor. parmaklar rahat ilerlerse orada rahim icine uzanan bir bosluk varmis hissi verirse rahim yukarida.. yani gebelik var.. parmaklar engele takiliyorsa, burnumuzun ucuna dokundugumuz gibi bir his varsa parmak uclarinda, orada kucuk yuvarlacik bir sey varmis gibi geliyorsa o rahim agzidir... asagiya inmis. yani gebelik yok.. regl gelecek.. bazisi tuvaletteyken taharetlenirken anlar, bazisi hic anlayamaz.. enfeksiyon durumu da var.. cok ugrasmamak lazim bu yontemle.

cok eski zamanlarda ebe gelir kadini muayene eder gebe olup olmadigini soylermis.. iste bu yolla.. ayakta dikilirken temiz iki parmak rahim icine dogru sokuluyor. parmaklar rahat ilerlerse orada rahim icine uzanan bir bosluk varmis hissi verirse rahim yukarida.. yani gebelik var.. parmaklar engele takiliyorsa, burnumuzun ucuna dokundugumuz gibi bir his varsa parmak uclarinda, orada kucuk yuvarlacik bir sey varmis gibi geliyorsa o rahim agzidir... asagiya inmis. yani gebelik yok.. regl gelecek.. bazisi tuvaletteyken taharetlenirken anlar, bazisi hic anlayamaz.. enfeksiyon durumu da var.. cok ugrasmamak lazim bu yontemle.
Enteresan geldi merak etmiştim tesekkur ederim

Back