• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anneanne ve babaannelere ne hediye alınır?

SAKUNYA

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
253
19
318
Babaanneme ne hediye alsam?

Kızlar 4 yıldır göremediğim babaannemi göreceğim. Hangi bölüme yazsam bilemedim ama acil cevaba ihtiyacım var. Babaannem 80 yaşında sağlığı yerinde. Onun bir ihtiyacını görmek istiyorum, kulak dr.una götüreceğim fakat acaba neler alabilirim hediye olarak? Elbise çamaşır olur ama başka işe yarar neler olabilir?

Babaannen yalnız mı yaşıyor ? Evine gideceksen eksik veya eskimiş gördüğün birşeyin yerine yenisini alabilirsin.
Gitmeden önce alınabilecekler kalın bir sabahlık,hırka,battaniye gibi şeyler olabilir.Yaşlılar çok üşür :61:

koldan tansiyon ölçer tarzı sağlık ürünü gibi birşey de iyi olabilir..
check up paketi gibi birşey de olabilir illa giyim olmasın diyorsan..

Evet aslında giysi her zaman lazım, ihtiyaçlı olduğu ev eşyası mantıklı.

Babaanneme ne hediye alsam?

Kızlar 4 yıldır göremediğim babaannemi göreceğim. Hangi bölüme yazsam bilemedim ama acil cevaba ihtiyacım var. Babaannem 80 yaşında sağlığı yerinde. Onun bir ihtiyacını görmek istiyorum, kulak dr.una götüreceğim fakat acaba neler alabilirim hediye olarak? Elbise çamaşır olur ama başka işe yarar neler olabilir?

ben anneannemi komlpe istanbulda sonuna kadar güvendiğim bi hastanede chek-up yaptırmıstım ve bu chek-up esnasında gözlerinin net görmedıgını ve anneannemın bunun farkında olmadıgı anlasıldı gözlük hediye aldım birde çok ta sevinmişti :D

evine gidecekseniz gitmeden once tum market alisverisini yapin ne var ne yok doldurun posetlere gidin ziyaretinizeee :)

ben de acayip zorlanmıştım be hediye alırken babaanneme, en sonunda buradaki 8 numaralı hediyeyi yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X