• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kızlar ankara da kına için mekan yardım edın ....

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
:uhm:arkadaşlar kına gecem ıcın mekan arıyorum hazıran ayında olucak sadece mekan ıstıyoruz masalara cerez ve mesrubat koyucaz bız alıcaz onlarıda fıyat olarak uygun bır yer olsun ıstıyorum yaklasık 200 kısılık bildiigniz yerler varsa fıkırlerınızı beklıyorum :uhm:

etlikte yunus emre kültür merkezi var orası belediyenin ücretsiz benim bi akrabamın nişanı orda oldu fena değil güzel bi yer yalnız keçiörende oturuyo olman lazım yada bir tanıdığında tutabilir, hayırlı olsun

arkadaşlar merhaba.. ben de kına için mekan arıyorum arkadaşın dediği şekilde sadece mekan olacak,çerez meşrubat bize ait... ve daha merkezde bir yerde olabilir. çünkü dikmende oturuyoruz.. sincan ve etlik uzak bize :(

ankarada kimse kına yapmıyo glb yer için fazla fikir verilmemiş bend eyardım isticem ama inş fikir verilirse çok memnun oluruzz yardımları bekliyorumm

eğer istediğiniz tarihte yer bulabilirseniz ve mecliste bir tanıdığınız varsa tbmm sosyal tesisleri çok güzel bir mekan benim tarihim çok yakın yer bulamadım :( orasını istiyordum

mrb kızlar ankara etlikte güzelbahçe var antaresın karsısında hem ıcerde hem dısarda seceneklerı var 500 mılyondu kırası ama ben kalabalık oldugumuz ıcın etlik kardeşlerde gençlerbirliği hasan polat tesislerini tuttum yarısı kapalı yarısı terastı 150 200 kısılık 500 mılyon ama gayet guzel bır yer tavsıye ederım

peki kızlar daha fazla kişiyi ağırlayabilceğmz bi yer önerebilir misiniz? 500-600 kişilik ve uygun bi yer biliyo musunuz? açık olmasını tercih ediyorum

keçiörende 2 tane uygun fiyatta vardı bir ara şimdi ne kadar bilmiyorum..Gökçek parkı içerisinde su kenarı hemde :kedi:

Back