dahaöncede dediğim gibi her kavganın sonunda barıştık ve her seferinde sen benden ayrılamzsın bensiz yaşayamazsın vs gibi şeyler söylüyor..kendinden emin anlaycağın..babam babasıyla görüştü telefonda en kısa zamanda görüşecekler dışarda bakalım ne olucak..bence tek sorun ailesi değil eminim farklı bi yerde olsanız bile aynı şeyler olurdu..eşin tutarsız birisi sanırım.birde bişey daha söylemek istiyorum hani demişsin ya ablam boşandı diye belki eşin sende boşanmaya cesaret edememezsin diye böyle yapıyor olabilir..çünkü benim bi arkadaşımın ablasının biri boşanmıştı diğer ablasının eşi de nasıl olsa buda boşanamaz elden utanır diye iyice cozuttu..adam sınırları iyice zorlayınca kadının babası gidip konuştu eğer biri boşşandı diğeri de boşanamaz diye böle yapıyorsan yanılıyorsun kızlarım bana yük değil istemiyorsan alır kızımı giderim başımın üsütnde yeri var deyince adam tıppp..sonra çeki düzen verdi kendine. , gerçi sonra bambaşka bi sebepten boşandılar ama neyse..demek istediğim şu eşin ablan boşandı sen de boşanmazssın diye mi yapıyor acaba..insan sevdiğine böyle şeyleri reva göremez..iyi düşün bence..kendini daha çok kullanmalarına izin verme...
birde hala öğrencimisin merak ettim..
canım bekar biri olarak bunları okuyupta korkmamak mümkün değil ama bir elin 5 parmağıda bir değil hepsi olmasada arada böyle dengesizleri çıkıyor işte..maço hallerini evlenmeden öncede asla sergilemedi dokunmaya bile kıyamazdıMakber Hanım evli değilim, ama en başından bu evlilik hata imiş, siz bekar o ise 2 çocuklu dul, uyumsuzluk en başından belli. Ha insan var insan var, belki bir başkası olsa kocanız bu özelliklere sahip bu pürüzlerden bahsetmeye bile gerek kalmazdı. Ama maço halleri mutlaka olmuştur evliliğinizden evvel bence. Gerçi olan olmuş ve siz iyi niyetlerle yuva kurmuşsunuz, evliliğinizin 15. gününden beri başınızda birilerinin olması ve eşinizin buna kayıtsız kalması zaten sizinle başbaşa vakit geçirmek için çabalamadığının göstergesi. Çok acı ama sizi çocuklarına baktırmak için kullanıyor gibi geldi bana. Ve inanın içim acıdı. Bunca hakkınızı yemesine bir de kulak zarınızı patlatması...inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunları duydukça erkeklere güvenim diplere vursa da bu sitede mutlu olan bir çok kişi görüp ümitleniyor insan. Bence ailemi de üzüyorum diye düşünmeden boşanın. Belki bir kere üzülecek aileniz de siz de ama sizin resmen işkence görmeniz ailenizi diken üstünde tutacak, hergün hergün üzecek. Allah büyük, boşanır ve denginiz biriyle çok mutlu olursunuz inşallah ve iyi haberlerinizi okuruz burdan. Allah yardımcınız olsun.
canım ilk eşi teyzesinin kızı ve ailesinin baskısıyla evlenmiş defalarca boşanmak istemiş mahkemeye vermiş ama çocuklar yüzünden katlanmayı tercih etmiş kadında pek saf temiz değil onun yaşattıkları başlı başına ayrı bi konu kiii hiç bir kadının yapmayacağı şeyler benimde şaşırdığım nokta o zaten o evindeki eşyalara kadar alıp götürmüş kapıların önünde ailesini ve onu rezil etmiş yetmemiş kız kardeşi hamileyken onu dövmüşler bunu yapan teyzesi..son olarakta kendi çocuklarına p..diyerek kapı önüne attıbir nevi hizmetli ve çocuk bakıcısı konumundasınız ve hiç saygı görmüyorsunuz,ilk karısıda büyük ihtimalle aynı muamelelere maruz kalıp gemiyi terk etmiş.kaç yıldır katlanıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam katlanmazdım, ha ne olur adam beni el üstünde tutar kıymet bilir,çocuğunada bakarım, danasınada ama adam hem kel ,hem fodul. korunun arkadaşım çocuk yapmayın bari ilerde ne olacağı bilinmez.
aminn canım çok sağol inşallah doğru bir karar verebilirimEvet gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza,
herşeyden önce, ilk zamanlarda başlayan şiddete maruz kalmanıza...
seviyorum diyorsunuz ama,bir taraftan da sevgi,saygı,güven herşey bitti diyorsunuz...
öncelikle ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor...
hayatınızı sizi hiç yerine koyan bir insan için harcamayı
tercih ediyorsanız sizin bileceğiniz iş..
5 yaşındaki bir çocuk ,hele hele anne bab ayrıysa
çok güzel kullanır bu durumu,bilinçli olduğunu sanmıyorum ama
sizi nasıl üzeceğini çok iyi bilir...
inanın dilim varmıyor ayrılın demeye ki,
kimseye kolay kolay dememişimdir boşanın diye...ama
haketmediğiniz hayatı neden yaşıyorsunuz,bunun cevabı sizde...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...
canımm senin adına da çok üzüldümcanım bikeree kocan bile olsa hayatı son vermeye hiç kimse için değmez inann insan hayatın kötülüklerini görünce canından bıkıyo ama bu ölmek için bi sebebp değil asla ikincisidee bunu sakın unutmaa ve asla cocuk yapma korunn böle bi evliliğe birde cocuk olursa dahda cıkmaz girersinn hiçbişey düzelmezz cocuk olur düzelirr diye avunma canımm cocuk sakın yapma derim yarın bi gün ayrılmıs olsanız bilee aranızdaa bi bağ olmaz en azından.eşin bencilmişş bendee sorunlu bi evlilik yasıyorum ama sen onun 2 cocuguna bakarkenn seni basının üstünde tutması gerek bencee dediğim gibi konusmaya calıs ben ayrıl diyemem bende cok sorunlar yasıyorumm bu kolay değil biliyorum benim birde evladım varr ama zamanla baktımki olmuyorr yapacagın sey belli bence kimse için hayatını mahvettmeye değmiyor
onuda çok istedim canım evlendiğimden beri iş arıyorum kii en azından kafam rahat etsin ama ha dedimmi bulunmuyor işte hemde bu zamandaDünyaya bir kez geliyoruz ve ne kadar ömrümüzün olduğunu bilmiyoruz.
Evlenirken bunları yaşayacağınızı elbette bilemezdiniz ama çok mücadele verdim diye o kadar eziyete katlanmaya değer mi?
Ailesinden uzaklaşsanız bile çocuklar problem olacak zamanla sevgi filan da kalmaz bu gidişle.
Başkaları için değil kendiniz için işe girin çalışın ve sizi üzenlerden uzak durun.
amin canım Allah razı olsuncanım benim durumuna çok üzüldüm nedense bazı insanlar hayatın bize verdiği güzelliklerin değerini bilmez eşinde senin kıymetini blsin bence 2 tane kızına annelik ediyorsun çok kutsal birşey üstüne birde eziyet etmesin sana Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?