aminn canım çok çok sağolAllah yardımcın olsun
onu ayırabilsem zaten evlilik kesinlikle biter psikolojim darmadağın sinir hastası oldum sayelerinde krizler geçiriyorum..kendiside psikoloji mezunu sözde ve benden yaş olarakta büyük..kocam bana bunları yapsa onu hala sevebilir miyim bilemiyorum
yaşamadan yorum yapamam aslında ama sanmıyorum
sen bütün bunlara rağmen gerçekten seviyor musun onu
yoksa sadece alışkanlık mı sevgi sandığın şey
var canım olmazmıı onlar ablamın eşinden de çok çektiler çok üzüldüler o başandı bitti..bende en çok onları üzdüğüm için üzülüyorum zaten.ne desinler ki yada ne yapsınlar defalarca konuştular gerek onunla gerek ailesiyle bi zaman düzelir gibi oluyor sonra yine aynı şeyler..en kötüsüde söylediği ve yaptıklarından sonra hiç bişey olmamış gşbş davranıyor ve benimde öyle davranmamı bekliyorcanım seninbu konusmalarından anladımki senin ailen yok gibi sanki hiç bahsetmedin onlardan onlar bu cekinilmez durumun farkında degillermi
Makbercim,senin Ömürün bu adamdan oılmamalı bence kusura bakma.Bu adam insanın ömrünü tüketir,ömür katmaz katamazhaklısın avutulmaz bi durum bu..
neden çekiyorum ;
ben bu günlere çok çok zor geldim karşılıksız sevdim önce herşeyden vazgeçtiğim anda çıktı karşıma kşmseye güvenemez sevemezken onu sevdim güvendim evlenene kadar harika beraberlik yaşadık ben ki onun mutluluğu için çocukları için ondan ayrılmayı bile defalarca göze aldım kabul etmedi ölümse ölümede beraber gidelim dedi..bu kadar yaşananın ardından neden vazgeçemiyorum hala seviyorum lanet olsun işte neden böyle bilmiyorum ama seviyorum işte.biliyorumki bitirsem kaybedecek bişeyim yok ama bilmiyorum iştee
sağol canım Allah razı olsun hepinizden..evet sağlıklı düşünemiyorum yapamyorum aslında tüm cesaretimi toplayıp bitirmem lazım ama yapamıyorum böyle değildim ben eskiden aklıma yatanı kafama koyduğumu yapardım ne oldu bilmiyorum:çok üzgünüm:ağlama krizleri geçiriyorum kendime yapıyorum biliyorum ama kimsenin benim yüzümden üzülmesinide istemiyorumMakbercim,senin Ömürün bu adamdan oılmamalı bence kusura bakma.Bu adam insanın ömrünü tüketir,ömür katmaz katamaz
Sevdiğinden emin misin,daha bir sene olmuş evleneli ve sen fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyorsun saçının okşanmaya kıyılamayacağı günlerde Çok üzgünüm çoook
SANA KALKAN ELLER KIRILSIN,SENİN DE AKLIN BAŞINA GELSİN İNŞALLAH,DAHA NE DİYEYİM BİLEMEDİM BE CANIM :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?