- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Princesssd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmm :)
Gözlerde sorun var gibi beni delirtir sonra giyinir çıkar gider akşamda birşey olmamış gibi konuşmak ister tam.bir sınır sistemi ustası bozuyooooooooKızlar valla adamı mı boşasam diye düşündürttünüz. 2 sene evlilik 4 sene sevgililik 6 senedir beraberiz. Çileden çıkardığı olmadı mı çooookama çok da öcü değil sanki ya da öyle de benim gözlerim mi kör
![]()
Daha zamanın var bekleEşim akrep burcu tanıştıktan 1 yıl sonra evlendik iyiki de evlenmişim ❤
tam.bir sınır sistemi ustası bozuyoooooooo
Akrep kocası olanlar diyorCanimmm :)
Ben oğlak eşim akrep 22. Yılımız![]()
Kk henüz hazır değil bnce benm bu konuda konuşmamaAkrep kocası olanlar diyor
Biraz okudum yorum yazdığını fark ettim
Söyleyecek çok şeyin olduğunu ama sessiz kaldığını![]()
![]()
Huyları çok fena bir kere herkes anlaşamaz bizim ilk bir buçuk yılımız çok fena kavgalarla ayrılıklarla geçti 3 yıl bitcek sakinleşti ve çok bağlandı bana gözümün içine bakıyor gitmiyim diye bağlanınca tam bağlanıyor oğlaklar takıntılı bir aşkları var ben kova burcuyum vurdumduymaz bir yapım var yoksa çekilecek dert değil yaniAaaa tamam o zaman.
Kız o halde adamın huyunu, suyunu, pisini, temizini biliyorsundur. Aynı evde yaşamak lazım evlenmeden önce.
Biz evlendigimizde ben 18 esim 28 diHahhah ya bu kadar mi olur bende 22 esim 32 o benden daha eglenceli ama sakacidir![]()
Sürekli aynı kişi açıyor konuyu da ondanHayır niye hep Akrep erkekleri ile ilgili konu açılıyor onu da anlamış değilim
Oğlak erkeklerinin boynu bükük mü kalsın, kocama yapamam bunu, tez zamanda uygun bir konu açacağım![]()
3 de çocuk harikaMaşallah yaa, bana uzun ömürlü olmaz diyen astrolojiden anladığını iddia edenlerin suratına çarpmak lazım bunları![]()
Kinci ama bana karşı değil, ailemize ve kendine zarar veren kişilere karşı; küsme huyu da yok akrepler çok konuşmaz zaten ama konuşunca lafı gediğine koyarlarOğlak kadını- akrep erkeği uyumu nasıl sence?
Eşin kinci mi? Küser mi?
Akrep erkeği iyi hoş merhametli ama zor be kuzum benim eşimde akrep çok zorluyo bazen beniEşim akrep burcu tanıştıktan 1 yıl sonra evlendik iyiki de evlenmişim ❤
Mesela hangi konularda zorluyor nasıl huyları var detay olmazsaAkrep erkeği iyi hoş merhametli ama zor be kuzum benim eşimde akrep çok zorluyo bazen beni