• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar akrep kocasi olanlar

Kızlar valla adamı mı boşasam diye düşündürttünüz. 2 sene evlilik 4 sene sevgililik 6 senedir beraberiz. Çileden çıkardığı olmadı mı çooook 😂 ama çok da öcü değil sanki ya da öyle de benim gözlerim mi kör 😂
Gözlerde sorun var gibi beni delirtir sonra giyinir çıkar gider akşamda birşey olmamış gibi konuşmak ister tam.bir sınır sistemi ustası bozuyoooooooo

Aaaa tamam o zaman.
Kız o halde adamın huyunu, suyunu, pisini, temizini biliyorsundur. Aynı evde yaşamak lazım evlenmeden önce.
Huyları çok fena bir kere herkes anlaşamaz bizim ilk bir buçuk yılımız çok fena kavgalarla ayrılıklarla geçti 3 yıl bitcek sakinleşti ve çok bağlandı bana gözümün içine bakıyor gitmiyim diye bağlanınca tam bağlanıyor oğlaklar takıntılı bir aşkları var ben kova burcuyum vurdumduymaz bir yapım var yoksa çekilecek dert değil yani :D ama artıları da bir o kadar fazla işte sonsuz güveniyorum bir kere adama bu çok güzel bir duygu :)

Iki tane akrep taniyorum.

Biri sarkici teoman (Ben onu tanirim da o beni tanimaz) digeri babam.

Babam annemle tanistiktan uc sene sonra evlenmis. Teoman ise evlendi ama o evlilikten hayir geldi mi karisina sormak lazim zaten bosandilar.

Ama genelleme yapmamak lazim Allah askina sorarim size HANGI BURCUN ERKEGI IYI KI hepsi kotu anacim akrepmis bogaymis iyi erkek mi var?

Bizde oğlak-akrep ikilisiyiz umarım bir gün buraya evlendik cok happyyiizz yazmak nasip olur amin :KK59:

Annem ikizler babam akrepti , tanıştıktan sonra 1 sene olmadan evlenmişler , 20 sene sonra boşandılar.(babamın aldatması neticesinde)

Ben oğlak , eşim terazi , buluşmamızın ilk gününde evlilik teklifi :) 1,5 ay sonra nişan , nişandan 4 ay sonra da düğünümüz oldu şükür 3,5 senedir de evliyiz , Rabbim daim etsin tüm evlilikleri inşallah

Maşallah yaa, bana uzun ömürlü olmaz diyen astrolojiden anladığını iddia edenlerin suratına çarpmak lazım bunları 😂
3 de çocuk harika
Oğlak kadını- akrep erkeği uyumu nasıl sence?
Eşin kinci mi? Küser mi?
Kinci ama bana karşı değil, ailemize ve kendine zarar veren kişilere karşı; küsme huyu da yok akrepler çok konuşmaz zaten ama konuşunca lafı gediğine koyarlar 😕

Benim eşim akrep ben terazi tanıştıktan üç ay sonra ayrıldık 6 ay ayrı kaldıktan sonra görüşmeye devam ettik akabinde 6 ay sonrada evlendik.akreplerde uzak durun derim erkekleri çok zor çok canımı acıtmışlığı vardır ama şimdi yuvarlanıp gidiyoruz işte.kinciler çok konuşmazlar, yapılanı kayıt altına alırlar resmen ya...sakın yanlış yapmayın yanarsınız.ayrılık sebebindede benim yanlışlarım olmuştu ufak şeylerdi kızsal tripler vs affetmedi 6 ayı buldu afetmesi

Back
X