19 Nisan yumurta toplama (opu) yapılacak olanlar

Ben bahçeci olduğu için basladim. Funda hanım çok da ilgili bir doktor değil. İletişim olarak çok begenmdim yani. Ama Bahçeci labrotuvarlarina güveniyorum. Umarım hayırlısıyla mutlu bir sonuçla ayrilirim
Aşırı yoğun olduğu için evet çok ilgili değil haklısınız ama benm için işini iyi yapması yeterli. Her sorumda muhatap buluyorum. Hemsireler çok ilgililer açığı kapatıyorlar gerçekten

Nasıl gecti canım? Kaç yumurta toplandı? Opu dan sonra ağrın oldu mu? Benim 2gun ilk gün çok şiddetli olarak ağrım oldu. 3.gun tamamen bitti agrilarim
Canm ben tedaviye önceden başlamadım. 7sinde adet oldum 9unda gittim. Sol tarafımda hiç yumurta oluşmadı ama transfer sırasında solda yumurtalar vardı sanırım aynı anda buyumedikleri için öyle oldu. Sağdan da 5tane yumurta toplandı. 3tanesi dollendi ama 5. güne 2tanesi ulaştı. Birini transfer oldum birini söndürdük. Bence sayılara takılmayın sonuç olarak bir yumurta bir sperme bakıyor. Umarım önceden tedaviye baslamadigim için pişman olmam

Nasıl gecti canım? Kaç yumurta toplandı? Opu dan sonra ağrın oldu mu? Benim 2gun ilk gün çok şiddetli olarak ağrım oldu. 3.gun tamamen bitti agrilarim
Çok şiddetli olmadı. Belki az yumurta toplandığı içindir. Sadece 3. gün dışarda işlerim vardı çok yürüdüm ve o gün eve geldiğimde baya ağrım oldu. Onun dışında cok hafif bikac gün oldu sonra geçti. Senin nasıl gecti

Canm ben tedaviye önceden başlamadım. 7sinde adet oldum 9unda gittim. Sol tarafımda hiç yumurta oluşmadı ama transfer sırasında solda yumurtalar vardı sanırım aynı anda buyumedikleri için öyle oldu. Sağdan da 5tane yumurta toplandı. 3tanesi dollendi ama 5. güne 2tanesi ulaştı. Birini transfer oldum birini söndürdük. Bence sayılara takılmayın sonuç olarak bir yumurta bir sperme bakıyor. Umarım önceden tedaviye baslamadigim için pişman olmam
Diğeri neden söndürülüyor? Sonra kullanabilmek için saklanması mantıklı değil mi?

Back
X