• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar akrep kocasi olanlar

Benim esim tanistiktan 3 gun sonra evlenme teklif etti ama evlenmemiz 9 ayi buldu. Soyledigine gore beni ilk gordugu anda evlenmeye karar vermis.

Bu doğru hahahahha.
Kısmetse 1 2 seneye tekrar sahalara döneceğim.
Akrep Kadını bildirdi. :halay:

Oğlaklarla evlenmeyin kızlar, en fazla eğlenin yani. Tabi bir odunla ne kadar eğlenebilirseniz.
yaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıyla :( ben gerçi hiç bir burç erkeğiyle evlenmek istemiyorum ben evlenmek istemiyorum ya :(

Oglak erkeği mı tuvalete at sifonu çek düşünmeden
Onlar evlenmeye çok meraklı ya ya da bana gelince öyleler :KK43: ayyy derdimi deştin bu yaz evleniyorum da bi oğlakla

Kızlar valla adamı mı boşasam diye düşündürttünüz. 2 sene evlilik 4 sene sevgililik 6 senedir beraberiz. Çileden çıkardığı olmadı mı çooook 😂 ama çok da öcü değil sanki ya da öyle de benim gözlerim mi kör 😂

Kızlar valla adamı mı boşasam diye düşündürttünüz. 2 sene evlilik 4 sene sevgililik 6 senedir beraberiz. Çileden çıkardığı olmadı mı çooook 😂 ama çok da öcü değil sanki ya da öyle de benim gözlerim mi kör 😂
Valla ben de seviyorum ama bizim ki burç meselesi değil ben evlilik insanı değilim birde aramızda çok yaş farkı var ben 31 o 52 yaşında kova burcuyum da ben evlenmeye alerjim var otomatikman

Valla ben de seviyorum ama bizim ki burç meselesi değil ben evlilik insanı değilim birde aramızda çok yaş farkı var ben 31 o 52 yaşında kova burcuyum da ben evlenmeye alerjim var otomatikman

Hmm o zaman bir yorumda bulunamayacagım. Bu arada bence evlenmek çok da mantıklı bi şey değil zaten 😅

yaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıyla :KK43: ben gerçi hiç bir burç erkeğiyle evlenmek istemiyorum ben evlenmek istemiyorum ya :KK43:
Ev len me sakın.
Kamu spotu: evlenmeyin.
Eğlenin kızlar, oh sefamız olsun :KK48:

Valla ben evlendim, denedim yani baktım ki tırt. Anakuzusu psikopat çıktı. Hiiiç göründüğü gibi çıkmadı. Ne eğlenmeyi bilir ne romantizm bilir ne dert bilir ne insan halinden anlar.
Boşanmaya çalışıyorum şimdi. :işsiz:

Burca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
Çok fenaa diğer yuzunu evlenince görürsün.
yaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıyla :KK43: ben gerçi hiç bir burç erkeğiyle evlenmek istemiyorum ben evlenmek istemiyorum ya :KK43:
dualarımız sizinle köşesine dalıp kalırsın artık
Ev len me sakın.

Valla ben evlendim, denedim yani baktım ki tırt. Anakuzusu psikopat çıktı. Hiiiç göründüğü gibi çıkmadı. Ne eğlenmeyi bilir ne romantizm bilir ne dert bilir ne insan halinden anlar.
[
bende bende yengecin anacılığı ne dir ki dedirtiyor ya.Aman Allah koruyor bizi

Kafayı falla, astrolojiyle bozmadan şu adam sizinle evlense bari.

Ev len me sakın.

Ben de cayma politikasına girdim zaten bakalım annem beni boğmadan nasıl çıkıcam bu işin içinden :işsiz:

Akrep erkeği çok zor ben balık eşim akrep çok zor ben tanıyamamışım 1 senede evlendik evlenince çıkıyo gerçek yüzü akrep burcuyla eşimden sonra tanıştım😂

Yok ben sevgilimi seviyorum birlikte yaşıyoruz zaten evlenmek istemiyorum sadece o yüzden annem o imza atılana kadar rahat etmiycek :KK43:
Aaaa tamam o zaman.
Kız o halde adamın huyunu, suyunu, pisini, temizini biliyorsundur. Aynı evde yaşamak lazım evlenmeden önce.

Esim akrep burcu ikinci haftada evlenme teklifi etti. Yalnız burclara göre gideceksek ben yayım sıkıya hiç gelemem evlilik bana uzaktı ama birden deli dürttü evlendim bence falla burcla alakası yok :)))

Back
X