- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
- Konu Sahibi Princesssd
Bence allah ikinize de sabır versin akreple de çok iyi gideceği söylenemez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence allah ikinize de sabır versin akreple de çok iyi gideceği söylenemez
Onlar evlenmeye çok meraklı ya ya da bana gelince öylelerBurca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
Hahhah ya bu kadar mi olur bende 22 esim 32 o benden daha eglenceli ama sakacidirAyyy benim adımda duyguuuyani biz anlaşırdık ama yas farkı var ben 24 esim 34 bana eglenceli heyecanlı gelen ona gelmiyorr
biraz o konuda oluyor o da normal
yaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıylaBu doğru hahahahha.
Kısmetse 1 2 seneye tekrar sahalara döneceğim.
Akrep Kadını bildirdi.
Oğlaklarla evlenmeyin kızlar, en fazla eğlenin yani. Tabi bir odunla ne kadar eğlenebilirseniz.
Oglak erkeği mı tuvalete at sifonu çek düşünmeden
Onlar evlenmeye çok meraklı ya ya da bana gelince öylelerayyy derdimi deştin bu yaz evleniyorum da bi oğlakla
Valla ben de seviyorum ama bizim ki burç meselesi değil ben evlilik insanı değilim birde aramızda çok yaş farkı var ben 31 o 52 yaşında kova burcuyum da ben evlenmeye alerjim var otomatikmanKızlar valla adamı mı boşasam diye düşündürttünüz. 2 sene evlilik 4 sene sevgililik 6 senedir beraberiz. Çileden çıkardığı olmadı mı çooookama çok da öcü değil sanki ya da öyle de benim gözlerim mi kör
![]()
Valla ben de seviyorum ama bizim ki burç meselesi değil ben evlilik insanı değilim birde aramızda çok yaş farkı var ben 31 o 52 yaşında kova burcuyum da ben evlenmeye alerjim var otomatikman
Ev len me sakın.yaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıylaben gerçi hiç bir burç erkeğiyle evlenmek istemiyorum ben evlenmek istemiyorum ya
![]()
Çok fenaa diğer yuzunu evlenince görürsün.Burca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
dualarımız sizinle köşesine dalıp kalırsın artıkyaaa ama ya bu yaz evleniyorum ben bir oğlak belasıylaben gerçi hiç bir burç erkeğiyle evlenmek istemiyorum ben evlenmek istemiyorum ya
![]()
bende bende yengecin anacılığı ne dir ki dedirtiyor ya.Aman Allah koruyor biziEv len me sakın.
Kamu spotu: evlenmeyin.
Eğlenin kızlar, oh sefamız olsun
Valla ben evlendim, denedim yani baktım ki tırt. Anakuzusu psikopat çıktı. Hiiiç göründüğü gibi çıkmadı. Ne eğlenmeyi bilir ne romantizm bilir ne dert bilir ne insan halinden anlar.
Boşanmaya çalışıyorum şimdi.
[
Sen de mi oğlak mağdurusun yoksaÇok fenaa diğer yuzunu evlenince görürsün.
dualarımız sizinle köşesine dalıp kalırsın artık
bende bende yengecin anacılığı ne dir ki dedirtiyor ya.Aman Allah koruyor bizi
Ben de cayma politikasına girdim zaten bakalım annem beni boğmadan nasıl çıkıcam bu işin içindenEv len me sakın.
Kamu spotu: evlenmeyin.
Eğlenin kızlar, oh sefamız olsun
Valla ben evlendim, denedim yani baktım ki tırt. Anakuzusu psikopat çıktı. Hiiiç göründüğü gibi çıkmadı. Ne eğlenmeyi bilir ne romantizm bilir ne dert bilir ne insan halinden anlar.
Boşanmaya çalışıyorum şimdi.![]()
Bir gün boğar iki gün boğar üçüncü gün vazgeçer.Ben de cayma politikasına girdim zaten bakalım annem beni boğmadan nasıl çıkıcam bu işin içinden![]()
Yok ben sevgilimi seviyorum birlikte yaşıyoruz zaten evlenmek istemiyorum sadece o yüzden annem o imza atılana kadar rahat etmiycekBir gün boğar iki gün boğar üçüncü gün vazgeçer.
![]()
Aaaa tamam o zaman.Yok ben sevgilimi seviyorum birlikte yaşıyoruz zaten evlenmek istemiyorum sadece o yüzden annem o imza atılana kadar rahat etmiycek![]()