Kına Gecesi kızlar aklım karıştııı

oben84

1
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
529
586
158
1
kızlar bu cuma kına gecem var. kınamda abiye almadım, sadece hürrem tarzı bindallı giycem. çok şık,diğer bindallılar gibi değil.
bindallı / Misis Sudem Bindallı

ama durduk yere kafam karıştı,çok mu abes olur dedim. offf çok yaklaştı, ben soyun giyin sevmiyorum,abiyemi her zaman giyerim ama bindallımı her zaman giyemem dedim. o yüzden böyle bir tercihte bulundum. sizce nasıl karşılanır?

canım kına gecesi de ömründe bir kez olacak bir sey yani eğer salonda olacaksa öncesinde bi elbise giymen daha iyi olur sanki iyice kafanı karıştırmak istemem ama bindallıyı kına yakılırken sonlara doğru giyersin, öncesinde nişanda giydiğin abiyen varsa onu giyebilirsin yine, genelde öyle yapıyorlar

Bende çok beğendim bindallıları. Hayırlı olsun bu arada. Soyun -giyin yapma boşver. Giy şıkır şıkır bindallını kına gecenin keyfini çıkar. Adı üstüne kına gecesi, bindallı ne? Kına gecesi kıyafeti, abiye filan boşver sen. Abiye alırsan eğer yaptırdığın makyaj giydiğin abiyeyle- bindallı arasında olacak, ayakkabı sıkıntı olacak, soyun- giyin dert olacak. İLK tercih her zaman doğrudur. İstediğinden de güzel geçer inşallah, mutluluklar.

Bende tek kıyafet giyicem kınamda , çünkü bn bindallıyı sevmiyorum oyüzden niye garip karşılansınki çokta güzel olur

hiç kafanı karıştırma tatlım gayet güzel olur, ben de sadece bindallı giymeyi düşünüyorum, abiyeyi arkadaşının düğününde kınasında da giyersin... o gün senin günün neye hevesin varsa neyi seviyorsan onu giy :))

mrs-133 hayatım.az kaldı yarına kınam. çok yoruldum bunaldım sıkıldım.tek bunu giyip çıkıcam

bencede en ıyısını yaparsın sadece bındallı gıymekle yanlıs bakmadıysam bındallında zaten abıye ye yakın bısey rengınden ve tarzndan dolayı olsun gayet gzel hıc abıyeye gerek yok hem bosa masraf bıdha nerde gyceksın hemde gyın soyun makyajını ayarla bısuru skntı hıc grek yk gyet gzel hıc aklın kalmasın bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…