- 2 Nisan 2019
- 74
- 17
- 8
- Konu Sahibi sweetflower77
-
açıkçası benim çevremde var örnekleri bence kişisine göre değişiyorPişman olan erkek görmedim
Biliyorsunuz niye konu açıyorsunuz ozamanaçıkçası benim çevremde var örnekleri bence kişisine göre değişiyor
çok teşekkür ederim yorumun içinPişman olan erkek görmedim
gel de bunu kendine anlatSevme.
Sevilecek bir yanı yok gibi.
sadece akıl alma amaçlı yazdımBiliyorsunuz niye konu açıyorsunuz ozaman
tabi ki var ama ilk defa birini sevdim ve senelerce aynı ortamı paylaşacağızPişman olsa ne olmasa ne? Hayatına bak başka adam mı yok?
o zaman neden böyle davranışlara giriyorPişman olmaz hiç biri
Lise mi üniversite mi? Önce derslerine odaklan sen de. Arkadaş çevresi edin. Onlarla ilgilen, gez, toz. Onu unuttuğunu göreceksin. Pişman olur mu diye bekleme. Giden gitmiştir de geç.çok teşekkür ederim yorumun için
gel de bunu kendine anlat
üniversite. zaten ben çok neşeli çevresi geniş olan bi kızım insanlar kolayca benle arkadaş olur sosyalim yaniLise mi üniversite mi? Önce derslerine odaklan sen de. Arkadaş çevresi edin. Onlarla ilgilen, gez, toz. Onu unuttuğunu göreceksin. Pişman olur mu diye bekleme. Giden gitmiştir de geç.
Gençsin hayatım da tek pişmanlığım ne biliyor musun? İlk defa sevdim diye yıllarca bir adama takıntı yapmak. Başka hiçbir şeyden pişman olmadım. Sakın bu hataya düşme...tabi ki var ama ilk defa birini sevdim ve senelerce aynı ortamı paylaşacağız
O zaman başkalarıyla ilgilen. Boş ver şöyle dengesiz tipleri. Ama hepsinden önce derslerine odaklan. Bu ikinci planda olsun.üniversite. zaten ben çok neşeli çevresi geniş olan bi kızım insanlar kolayca benle arkadaş olur sosyalim yani
Mezub olduktan sonra belki konusmak ister benle diye dusunuyodumOlmaz.
Derslerim öncelikli dediyse hiç pişman olmaz malesef
Aynen cevresinde de cok kiz vardir arkadas olarak. Cok tesekkur ederimIlk defa derslerini bahane edeni duyuyorum.Flortlesmeye vakti var ama.
Sen bilirsin ama bunlari dusunmeyi birak derslerine odaklan.Isinin en iyisi olmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?