- 2 Nisan 2019
- 74
- 17
- 8
- Konu Sahibi sweetflower77
-
Ben bunu akil alma amacli sordum ve nezaketinden taviz vermeyen uyeler gayet de guzel tavsiyelerde bulundular. Yine de tesekkur ederim yorumunuz icinBildiğin halde konu açmandaki amaç nedir? Pişman olan erkek var diyip içinizi rahatlatmamızı mı bekliyorsunuz?
Universite cagindayiz ve agir bir bolum okuyoruzKaç yaşındasınız ? Konuşmak istese dersleri filan bahane etmez
Universite cagindayiz ve agir bir bolum okuyoruz
Haklisiniz cok tesekkur ederim biraz gozumu acmam lazimİsteyen erkek bir şeyleri bahane etmez canım oluruna bırak
Haklisiniz cok tesekkur ederim biraz gozumu acmam lazim
Bunu hangi davranisindan cikardin canim ve benim davranis seklim dogru mukararını vermiş sanmıyorum canım
Oncelikli olarak cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Basligi yanlis yazdim aslinda benim istedigim tavsiye almakti davranis seklim dogru mu degil mi seklinde. Bence de en iyisi akisina birakmak ve su anlik durumu bozmamakSoru öyle bir soru ki, pişman olanıda olur olmayanıda olur. Erkeklerinde hepsi bir değil. Takmayanı da var ağlayanıda var.
Yanına başka erkekler geldiğinde ki bakışları kıskanma gibi geldi bana. Bence onunda içinde her şey bitmiş değil. Bilemiyeceğim bazı şeyleri zaman gösteriyor. Hayırlısı de kısmet de yaşamana bak. Gelecek olan bir yolunu bulur gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?