• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ahanda buda benim paşam

Seher kızzz hayırlı olsun gözünaydınn hatırladınmı bende eski sohbetten :)))Maşallahh sübhanallah allah nzarlardan saklasınn çok tatlı allah analı babalı büyütsün :nazar:

Seher kızzz hayırlı olsun gözünaydınn hatırladınmı bende eski sohbetten :)))Maşallahh sübhanallah allah nzarlardan saklasınn çok tatlı allah analı babalı büyütsün :nazar:

CANIM HATIRLAMAZ MIYIM KIZ TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLASIN SEN NELER YAPIYORSUN NASILSIN DEĞİŞİK BİŞİY VAR MI:emir_bebek:

Çok güzel maşallah allah nazarlardan korusun.Bütün bebekler ne kadar güzel hepsi birbir,nden güzel.sağlıkla mutlulukla büyür ve yaşamalarını dilerim.

:nazar::emir_bebek:ooo minik kuzuuu allah bağışlasın sana eşine tüm sevdiklerine benimde oğlusum olucak nasipse teyzesi ismi neysi

super bisey bu yaaaa maasallah canim benim kiz cocugu gorunce dayanamiyorum ben
hele boyle guzel ve tatlisi olunca....;)):nazar::nazar::nazar:

canim herkes oğluşumu kiz saniyor senin gibi ama o erkek yani paşam yani hayatimin ikinci erkeki teyzesi bi kerem onun mikisi bilenem vat teyzesi yaaaaaaaaaaaa. Bende kiz çocuklarini çok severim bu arada

Back