• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra hamile kaldim

• Konu Sahibi Konu Sahibi fudde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canim bende bilmiyorum bu gebeligim nasil olacak benimde kimyasalda 1700 e kadar yükselmisti ama düştü sonra suanda sana tekrar dene yada deneme diyemem benimki belli olsun da ondan sonra sende düşünürsün

Geçmiş olsun canim bende bilmiyorum bu gebeligim nasil olacak benimde kimyasalda 1700 e kadar yükselmisti ama düştü sonra suanda sana tekrar dene yada deneme diyemem benimki belli olsun da ondan sonra sende düşünürsün
Benim düzenli artıyordu sonra 1200 deyken düşme yaşandı siz korundunuzmu peki ben korubcaktim ama korunmadim bir kere sadece ondada olurmu bilelmem

Bende ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda tekrar gebe kaldım normal olarak 7 hafta 3 olması gerekirken bebeğe göre 6 hafta 4 gün oluyor dün doktora gittim Kese gelişmiyor kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi ve çok. Üzülüyorum aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
sonucunuz ne oldu acaba :/

Back
X