• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra hamile kaldim

• Konu Sahibi Konu Sahibi fudde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu süreçte doktor çok çok önemli imkanınız varsa özele gidin perinatolog ile ilerleyin. Pıhtılaşma kimyasala sebep olmaz diyen doktor çok var ancak yalan pıhtılaşma sebepli gebelik oluşmayan bile var kan gitmediği için. Bakın üç senedir uğraşıyormuşsunuz insallah çabalarınız cevapsız kalmayacak doktorunuzu iyi araştırın 🌸

Evet şükürler olsun oğlum kucağımda şu an 3 buçuk aylık 🐣 anasayfada öylesine denk gelince size de yazmak istedim nedense içimden geldi ihtiyacınız olduğu bir dönemdir belki güzel şeyler duymaya 🌸 kimyasal olması gebe kalabildiğiniz anlamına geliyor sadece ilerlemesi için hap ve iğne desteğine ve iyi bir doktora ihtiyacınız var 🌸
Evet haklısınız peki korunup korunmakta kararsız kaldım kimyasalı bu ay oldum 1 hafta olcak kanamam biteli ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok sağolun yorumunuz için gerçekten

Aynen bir kişi daha öyle söyledi gerçekten çok üzüldüm en sonu için tecrubeliydim vurulmam gerektiğini biliyordum ama doktorlar yaptılar vermediler degerimde güzel artıyordu olmadı
Canım kaybın için çok geçmiş olsun öncelikle. Benim de pıhtılaşmam ve kayıplarım var. ne kadar hap+iğne kullanmış olsam da olmadı tutunmadı gelişmedi. Sağlıksızdı.
Sağlıklı olan bebeği ne yaparsan yap hoplasan da zıplasan da düşmez ama sağlıksız olanı da ne kadar ilaç iğne kullansan da olmayınca olmuyor yine malesef. Ben şu gebeyim hap+iğne şeklinde gidiyorum ve ilk defa bu aşamaya kadar geldim. Gerçekten diğerleri sağlıksızdı ki en başından betadan belli ediyor kendini bence 🍀

Canım kaybın için çok geçmiş olsun öncelikle. Benim de pıhtılaşmam ve kayıplarım var. ne kadar hap+iğne kullanmış olsam da olmadı tutunmadı gelişmedi. Sağlıksızdı.
Sağlıklı olan bebeği ne yaparsan yap hoplasan da zıplasan da düşmez ama sağlıksız olanı da ne kadar ilaç iğne kullansan da olmayınca olmuyor yine malesef. Ben şu gebeyim hap+iğne şeklinde gidiyorum ve ilk defa bu aşamaya kadar geldim. Gerçekten diğerleri sağlıksızdı ki en başından betadan belli ediyor kendini bence 🍀
Benim beta güzel ilerliyordu doktor dediki rahminde kalın.gec döllenme olmuş dedi ne olduysa eve gittim bir gün sonra kanamam başladı hap iğne vermedi bilmiyorum haklısınız belkide sağlıksız olan düşüyor belkide ama benim igene kullanma. Gerek ama vermediler yada hap

Benim beta güzel ilerliyordu doktor dediki rahminde kalın.gec döllenme olmuş dedi ne olduysa eve gittim bir gün sonra kanamam başladı hap iğne vermedi bilmiyorum haklısınız belkide sağlıksız olan düşüyor belkide ama benim igene kullanma. Gerek ama vermediler yada hap
Canım evet kafanda soru işaretleri kalmış anlıyorum seni. Benim de birinde kese oluşup embriyo oluşmuştu ama lekelenme başlamıştı yani sağlıksızdı ve vücut atmaya çalışıyordu.
Rabbim tez zamanda acını unuttursun inşallah 🍀

Kimyasaldan sonraki ay çok verimlidir diye bir şey vardı kaynağını bilmiyorum belki de rahim kötü dokuları atmıştır kimyasalla hamilelğe daha uygun olup hamile kalmışsınızdır
Banada burda biri soyledi kanallar açık olduğu için çabuk tutyor bende çok kararsız kalmıştım ama bı yandada çok uğraştım belki tutar diye yine de çok kararsızım

Canım evet kafanda soru işaretleri kalmış anlıyorum seni. Benim de birinde kese oluşup embriyo oluşmuştu ama lekelenme başlamıştı yani sağlıksızdı ve vücut atmaya çalışıyordu.
Rabbim tez zamanda acını unuttursun inşallah 🍀
Korunup korunma konusunda ne diyorsunuz bazıları korunup iyi sonuç almış bazilarida kötü bilemiyorum sizxe

Evet haklısınız peki korunup korunmakta kararsız kaldım kimyasalı bu ay oldum 1 hafta olcak kanamam biteli ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çok sağolun yorumunuz için gerçekten
Kimyasal gebeliğin reglden hiçbir farkı yok rahim herhangi bir işlem görmemiş sonuçta bence beklemenize gerek yok benim üç kaybım oldu pıhtılaşma sebepli ikiyle üç arasında korunmamıştım ve üçüncü 6 haftaya kadar gelmişti. Sağlıklıysa ilerler yani hap ve iğneyle :)

Kimyasal gebeliğin reglden hiçbir farkı yok rahim herhangi bir işlem görmemiş sonuçta bence beklemenize gerek yok benim üç kaybım oldu pıhtılaşma sebepli ikiyle üç arasında korunmamıştım ve üçüncü 6 haftaya kadar gelmişti. Sağlıklıysa ilerler yani hap ve iğneyle :)
Tamam teşekkür ederim cevapladigin için

Korunup korunma konusunda ne diyorsunuz bazıları korunup iyi sonuç almış bazilarida kötü bilemiyorum sizxe
Kimyasal değildi benimkiler yani hep operasyon geçirdim ben doktorum da her seferinde korun dedi 3ay kadar. Ama arkadaşın da dediği gibi işlem görmediğin için sen reglden bi farkı yok diyorlar eğer sen de hazır hissediyorsan tabi ki korunma 💜önemli olan senin hazır hissetmen çünkü

İnşallah yaa senin haberinde bakliyorum kan pıhtılaşma yoksa bile yine sürekli böyle oluyorsa yapıyorlar ben bir dahakine şansa özele gitcem bu ay da çok kararsızım gerçekten korunup korunmakta dün karunmaya karar verdim bugün sabah siteye baktimki çoğu kişi kimyasaldan hemen sonra kalmışlar bir kişide diyorki kanallar açık olduğu için tutma daha fazla bende 3 senedir uğraşıyorum acaba olurmu
Ben deniycem umarım ikimizin de güzel haberlerini alırız 🤲🏻

Merhabalar benim de kimyasal gebeliklerim oldu pıhtılaşma sebepli. Sizin gebelik hazırlık döneminde kan sulandırıcı hap çift çizgiyi gördüğünüz gün iğneye başlamanız gerek hap devam ederken. Keseyi görmeden iğneye başlatmayan doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim yoksa yeniden kayıplar yaşamanız muhtemel :(
Merhaba acaba bebe aspirinmi bu hap.dediginiz kendi kendime baslayabiliiyim tavsiyeniz varmi

Back